torsdag

Igår fyllde jag år, fick en mobiltelefon, smink, volymtång m.m. Senare på kvällen satt jag och några polare hemma hos mig och kollade på fotbollsmatchen och åt tårta som dom hade bakat. Den var riktigt god faktiskt.

Idag har det bara varit en vanlig skoldag. Ska snart städa mitt rum lite så mamma slipper fortsätta tjata. Efter det ska jag nog vila lite bara.

Har inget mer o skriva.
ciao

smörig kladdkaka

Ja, Nicole som klagade på min kladdkaka, det fick hon allt igen! Det skulle vara 100 gram smör. Det fanns 50 gram vanligt margarin och sedan skulle hon använda rinnande smör eller vad det nu heter. Då tar smart ungen 5 dl rinnande smör när det bara ska vara en ½ dl egentligen. Okej jag sa inte till men ändå.. Den första tuggan var god sedan rann det bara smör i hela munnen. Men fick skölja ner det med kallt kaffe. Spelade TP också med Nicole och Cassandra, men kunde inte spela klart eftersom att jag var tvungen o gå hem.

Skolan idag har faktiskt varit ganska rolig, har skrattat nästan hela dagen åt mina och Nicoles dåliga skämt. Sen gjorde vi en otroligt bra låt på musiken, not.

Snart kommer sofie och vi ska se dubbel-avsnitt av grey's anatomy!

Ciao


kallt

Ja det är mysigt med snö, men det är så kallt och man blir bara så blöt. Snön behövs bara två dagar om året och det är på julafton och på nyårsafton. Sen kan det få vara sommar resten av året. Jag skulle ha åkt pulka idag men det blev inte av.
Försov mig idag, men det gjorde inte så mycket eftersom att bussen till skolan var 50 minuter försenad. Hade prov, gick sådär. Har bara vart hemma hela dagen, förutom när jag mötte Q,Kalle och Rickie lite snabbt.
Ska snart ta en låååååångt varmt bad och sedan är det tv-tittande, ugly betty och desperate housewives med Sofie.
ciao.


träningsvärk.

Idag känns det ännu värre, har otroligt ont i vaderna när jag går. Men det betyder ju bara att jag tränade hårt igår :)

Madde och jag har pratat lite om potatisar idag. Hennes favorit är potatisgratäng och min favorit är mammas potatisskivor marinerade i vitlök. Madde kommer hit sen och ska få smaka på den otroligt goda potatisen. Sen ska man väl börja göra sig i ordning inför kvällen, det blir nog antagligen partaj.



Måste bara påpeka att våran stora oboy påse snart är slut. Mamma säger att hon bara druckit ett glas men jag tror att hon ljuger. Annars är det Henric...

Ciao!

helt död

Ja, jag är helt död.. nästan iallafall. Har ont i hela kroppen. Undrar hur det kommer kännas imorgon egentligen. Har tränat kickboxning för första gången idag. Det var riktigt kul, men otroligt jobbigt. Jag var lite lat till en början, men Nicole peppade mig. "Tänk på någon som gör dig arg, någon som du hatar" Då jävlar tog latheten slut fort :) Var ju inge större fel på tränaren heller... Jäklar vilka muskler. Han var jäkligt snygg faktiskt om jag ska vara ärlig :)

Idag körde jag bil för första gången också, haha. Det var också riktigt roligt. Det gick ganska bra faktiskt, även fast Nicole satt i baksätet och skrattade åt mig. WOHO KÖRDE I 30 KM/H! Haha

Imorgon är det fredag! Går i skolan 10-12 bara.. Sköööööönt! Ska kanske laga mat med Nicole,Kalle och Rickie imorgon kväll. Vi får väl se hur det går med det.

Nu ska jag duscha och sedan sova!
Natti

onsdag

Min förkylning går aldrig över och igår hade jag migrän. Ja, jag vet det är synd om mig.

Jag borde egentligen plugga för tillfället, har prov i samhällskunskap nästa tisdag, geografi inlämning tills nästa onsdag, svenska "muntligt framträdande" nästa fredag men har inte bestämt om vad jag ska prata om än. Men just nu har jag ingen ork till att plugga.

Jag vill se Green street hooligans. Den är så jäkla bra. Och Charlie Hunnam är sååååååå het.


Nu ska jag bara ta det lugnt och sen ska jag till Sofie och se Grey's Anatomy.
Ciao!

måndag&skola igen.

Nu är lovet slut. Fan vad tråkigt, förut kunde det ändå vara lite härligt att börja skolan igen efter något lov men nu känns det bara skit. Bara läxor och prov.

Idag var jag först i skolan, sen blev det Mc'donalds med Kalle. Det var ganska gott faktiskt. Åkte och handlade med mamma och Henric sedan. VI HANDLADE OBOY! Det är faktiskt en stor grej för mig, jag vet, vi är lite nördiga i min familj. Först fick jag och Henric inte köpa oboy för mamma. Hon sa att hon bara skulle äta upp alltihop? Men när vi stod i kassan med ett litet paket oboy säger mamma "Men spring och hämta en stor påse istället!"
Men den tar väl slut under veckan. Jag och Henric ska gömma oboyen för mamma, så vi kan få njuta lite innan hon tänker gama i sig allt.
Efter det mötte jag Alex och Q, fick Saw 4 av Alex :) Mötte sedan Anna och Madde också. Vi fastnade ute ett bra tag, men det var roligt :)
Imorgon är det tisdag och jag börjar 8.10 :( Efter skolan kanske jag ska ut och köra bil med Henric, läskigt faktiskt.

Det var allt intressant jag hade att berätta.
Nu ska jag sova, godnatt!

Ni kan få se en bild från Rom också, på Colloseum :)


och en pose bild på mig och pappa, Haha



Sovgott!


Friday!

Igår kom jag hem från Rom, det var jätte mysigt där. 
Först tillbringade jag kvällen med Sofie och Mathias och vi satt och glodde på tv. Sedan blev det filmtittning med Rickie, Qu, Madde och Kalle.

Nu har jag blivit förkyld och hostar sönder mig. Idag är det fredag och jag ska snart dricka kaffe med Madelene och sedan kommer Mathias hit. Vet inte vad vi ska göra..
Ikväll blir det partaj!
nu har jag inget mer roligt att skriva, ciao!

RSS 2.0