Nyårsafton

Då var dagen här som ni alla längtat efter. Madde storstädar rummet och jag sitter här bredvid och gör ingen nytta alls. Vid halv fyra kommer mamma och henric och hämtar mig och sen blir det middag hemma hos hillo sen vidare till madde. Hoppas på att det inte blir något sjabbel detta nyår utan att alla bara kan ha skoj. Håller tummarna för att migränen inte kommer. Ciao!

Take a chance

Igår var den roligaste dagen på länge. Mitt negativa humör blev bra på kvällen. Men jag ser fortfarande inte fram till nyår, jag har ångest. Iallafall, igår var jag och mickan som sagt i stan och letade efter en nyårsklänning till mig i tre timmar och det fanns ingenting. Så vi gav upp och gick till en thairestaurang och det var hur gott som helst. När vi var klara där åkte jag till tumba centrum och mötte upp nicole och där inne hittade jag en lila klänning och ett par svarta pumps. Så jag överlever nog morgondagen. Sen mötte vi upp sofie och Q och vi dansade på sofies dansmatta (as jobbigt), spelade tvspel och sen gick vi hem till nicole och sjöng abba singstar. Hur skoj som helst hade vi. Skrattade så tårarna rann, det där måste vi göra om. Peace out.

Sex and the city

Okej, jag måste erkänna. Den var rätt bra, men inte superbra som alla säger. Men helt okej. Den hyrde vi iallafall igår - jag, Q och sofie. Svullade en massa chips och godis också, de satt inte helt fel faktiskt. Sen gick jag och sofie våran kvällsrunda och pratade om allt och ingenting. Nu är jag hemma och ska snart gå mot centralen och möta mickan. Vi ska kolla lite på mellandagsrean, hoppas det finns något kul kvar. Jag vet, jag är lite sent ute men man kan ju alltid hoppas på det bästa. Efter rundan i stan åker jag till sofie igen. Tata


sjukling

Nästan iallafall. Jag har blivit förkyld - igen. Lägligt att det kommer precis nu innan nyår. Men jag ska ut iallafall, hur dålig jag än blir. Jag ska ha så jäkla skoj och jag vägrar sitta inne på nyårsafton. Inte en chans. Över till något annat, idag har jag varit hemma hos mickan. Var ett tag sen vi sågs så det var mysigt. Nu ska jag försöka få ork till att klä på mig och förmodligen åka till tumba. Vet inte riktigt än vad jag ska göra, men troligen möta sofie och Q. Imorgon ska jag nog kolla på mellandagsrean och se om jag hittar något kul. Måste hitta nyårskläder. Panik

hej stockholm

Nu är jag hemma från lilleland. Bilder från jul lägger jag upp en annan dag, det har jag inte tid med nu. Nu är det bara se till att göra sig i ordning och sen åka till madde och börja förkröka. Sen får vi se vart kvällen leder, hejdå!

Juldagen

För ovanlighetens skull så var det en perfekt julafton igår. Fick bland annat högtalare till min dator, smycken och massa pengar. Till slut kom snön också, så jag fick lite julkänsla. Snart kommer henrics släkt hit och ska fira jul med oss. Ska bli skoj. Imorgon åker jag till växjö och firar jul med pappa, faster och c.o. På lördag åker jag hem till stockholm igen och då måste jag fixa nyårskläder + skor. Madde får hjälpa mig. Dags o dra, ciao!

God Jul!

Nu är dagen här. Julafton. God Jul på er allihop. Dags att göra sig i ordning och sen åka och fira jul hos mormor och morfar med kalle anka och en massa god mat. Ha en bra dag!

so this is christmas

Vet inte exakt om det är titeln på låten, men det är iallafall den bästa jullåten som finns - med john lennon. Klockan är ju efter tolv så det kanske är dags att säga god jul. Ska väl snart försöka sova så man kommer upp imorgon bitti. Har verkligen inte kvar den känslan som man hade när man var yngre. Man kunde inte sova dagen innan, man låg bara och tänkte på julafton. Nu för tiden somnar jag hur lätt som helst. Lägger jag mig i sängen så somnar jag direkt, rätt skönt måste jag säga. Nog med det här, det leder ju ingenstans. Sofie har dissat mig på vetgirig. Jag ska kämpa lite till och sen hoppa i säng. Godnatt.

fel film..

Det var den andra, när dom är i Las Vegas. Jag hoppades ju på att det var den som handlar om julen. Den är hur skoj som helst. Istället för att börja kolla på filmen har jag suttit på vetgirig och spelat mot sofie. Bra går det inte, men det går framåt! Men nu ska jag vara lite trevlig mot dom andra och titta klart på filmen och vicka lite extra mycket på tårna, får fortsätta spela mot sofie lite senare. Hon är ju trots allt beroendeframkallande.


Ett päron till farsa

Den går på tv ikväll klockan 20.55. Den ska vi kolla på alla fyra. Jag börjar få noja, mamma mår illa och nellie och saga har precis varit magsjuka. Jag vägrar vara magsjuk på julafton. Det är ju då jag ska äta hur mycket prinskorvar och köttbullar som helst. Fast hellre sjuk på julafton är nyår, faktiskt. Nu ska jag ner och kurra om mor min och kolla klart på extreme home makeover.

SOFIE ÄR UTELÅST, MOHAHAHA!

dan före dan

Fick en rejäl sovmorgon idag, mamma väckte mig inte förrän klockan elva. Sen åkte vi och bytte lite julklappar och handlade till ella och ida. Sen blev det en fika hos annika, det var trevligt. Nu ska vi koka skinkan och fixa och trixa lite här hemma. Imorgon är det julafton. Inte för att jag ser fram emot det så himla mycket, men man tackar väl aldrig nej till lite presenter. Finns inte så mycket julkänsla här nere. Solen skiner och det är rena vårvädret. Men snön kommer väl när man absolut inte vill ha den, i januari/februari nångång där. Nu är tiden inne för att slå en pling till sofie, heipa.

Lite bilder från igår


godnatt gott folk

Det har varit en trevlig kväll. Det var ett tag sen jag träffade min morbror och kusinerna. Ska snart gå och lägga mig, ska upp tidigt imorgon också och åka in till stan med mamma eftersom hon har glömt köpa två julklappar. Efter det ska vi förhoppningsvis förbi annika. Sen blir det bara att slappa, vänta in julafton. Godnatt.


Ibland gör man rätt ibland gör man fel

Nu är jag äntligen klar med alla julklappar. Har inte köpt så många i år, men det får räcka. Nu måste jag snart hoppa in i duschen innan allt folk kommer hit. Mamma står och gör maränger, mums. Blev en tallrik gröt när jag kom hem från stan, det är bland det godaste som finns. Gröt året om i skolan borde det vara. Jag ska införa det, så tacka mig sen.


Godmorgon Sverige

Blev väckt vid ungeför tjugo över nio idag. Jag ska inte klaga, frukosten stod redo på bordet med bl.a scrambbled eggs & bacon. Hur gott som helst. Nu ska jag, mamma och henric snart åka in till stan och handla dom sista julklapparna. Sen blir det bara att ta det lugnt och troligtvis hjälpa mamma att städa tills mormor,morfar,nicke,linda,saga,nellie,simon och kusinerna kommer. Så ser min dag ut, hej på er.


bilder på mitt rum och fisen


mys hos mamma

Nu är jag äntligen nere. Tåget var bara en halvtimma försenat den här gången. SÅ JÄVLA VÄRDELÖST! HATAR SJ! Men huvudsaken är att jag är här nu. Vi har hunnit ätit en god middag, gått en promenad med lisa och kollat på parlamentet. Skoj som vanligt. Nu håller henric på att borra upp en spegel och en hylla i mitt rum. Det blir jättemysigt. Glad att jag även fått tillbaka min telefon nu efter tredje gången på lagning. Fick en helt ny där dom har bytt ut alla knappar, ett annat material så nu hoppas jag på att den inte pajar en gång till. Nu blir det lite mys med julgodis och kaffe. Tjingeling

The love of my life


I'm going to lilleland

Jag måste säga att jag är så otroligt duktig på att planera. Om ungefär en timme ska jag börja gå mot centralen och jag har inte ens börjat packa. Skulle nog gjort det igår men det hade jag inte tid med. Igår gluttade vi på "My life as an idiot". Den var lite speciell, om ens det är rätt ord. Blev även lite wii-spelande och det var skoj även fast jag förlorade. Nu måste jag lägga upp bilderna till sofie sen är det nog dags för att börja packa. Ciao.



lördag

Nu är tiden snart inne för att börja vandra mot tåget. Ikväll blir det filmtittning med sophie, sofie, tom och erik. Ska bli mys. Efter det kanske jag åker och möter madde och resten så man får säga hejdå innan man beger sig av mot mamma. Igår var vi hemma hos sean och festade, det var rätt skoj, helt okej. Jag måste nog bara byta taktik, det är det de handlar om. Yeah, bye.


It's my own cheating heart that makes me cry

Nu ska jag vara försöka vara smart. Nu ska jag snart ut och träffa J och efter det åker jag direkt till madde och sover kvar där och imorgon efter skolan så åker jag inte hem innan vi ska ut. Nu måste jag försöka få med mig kläder tills imorgon kväll, kamera, necessär, plånbok, laddare, och ipod. Allt det i min lilla lila väska. För man kan ju absolut inte ta en annan väska eller bara bära de andra sakerna i en påse. Nej. Aja, jag har inte tid att sitta här och tro att det här ska hjälpa mig att kunna planera bättre. Sminkning på G. Ciao!

torsdag

Jag måste köpa guitar hero! Det är grymt skoj och jag måste träna sönder mig så att jag en vacker dag kan bli bättre än madde. Idag har jag varit ledig från skolan, as nice. Något som inte alls är lika nice är att jag fortfarande har träningsvärk från gympan i tisdags. Sjukt ont i vaderna. Kanske är ett tecken på att man ska börja träna lite. Nu ska jag sätta på kaffe och efter det ska jag börja göra mig i ordning. Senare blir det en fika med J. Ciao.


onsdag

Haft en lektion idag och då hade jag ekonomiprov. Konstigt nog kändes det som om det gick riktigt bra. Hoppas på ett VG. Så mobbad som jag är sitter jag kvar i skolan och väntar på sofie. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra. En riktig skoldag kvar sen är det äntligen lov!


måndag

Har inte så mycket vettigt att skriva, tänkte bara skriva lite om helgen hos mamma.
I fredags kom mormor och morfar till oss och jag blev firad. Av dom fick jag pengar och av mamma och henric fick jag en digitalkamera, tack! I lördags åkte vi in till stan en liten stund och shoppade lite. Senare på kvällen bastade vi och drack pils och sen spelade vi spel. Det var jättemysigt där nere och på söndag åker jag dit igen.


boring

Helgen är slut och jag är åter i stockholm efter en mysig helg nere hos mamma. Uppdatering imorgon, ska försöka sova så man kommer upp till skolan imorgon bitti. Natti.

onsdag

Trött på skolan. Jag orkar inte med den längre, jag vill ha ett långt sommarlov nu. Nu ska jag inte vara så negativ, det är trots allt bara nästa vecka kvar i skolan innan jullov och imorgon är sista dagen för mig i skolan för den här veckan. Är ledig på fredag. Istället för att gå till skolan ska jag sitta på en buss med madde och martin i sex timmar. Jag längtar. Jag vill vara hos mamma nu. Men men, nu är det väl bara att hoppa in i duschen innan man ska åka tillbaka till tumba igen. Det är ju Grey's kväll med sofie. Kan det bli bättre? Njaa

Jag har en överraskning till madde, hon kommer avguda mig.


Låt den rätte komma in

Den filmen blev det. Den var rätt bra, en bra film för att vara svensk. Nu har jag och madde precis kommit hem till mig och vi ska laga lite kött och pommes. Hela vägen hem hade jag en klump i magen och madde skrämde mig. Nu måste jag tvinga madde att laga maten och jag ska ta en dusch så länge. Ciao!

måndag

En kort dag i skolan idag, bestående av en franska lektion och en engelska lektion där vi gjorde ett gammalt nationellt prov. Det var rätt svårt, hoppas man klarar det. Nu sitter jag hemma hos madde och vi pratar om att gå på bio. Det skulle vara skoj. Blir nog Saw eller pineapple express. Madde vill se high school musical 3 men det vägrar jag. Sen blir det sovkalas hemma hos mig, ciao!


sho snygging

Nu har mickan äntligen vaknat. Vi har precis varit en snabbis på ica och köpt choklad och veckorevyn. Ska ta en dusch och sen svulla och läsa min skvallerblaska. Imorgon har jag ingen information & layout så jag slutar halv 12. Härlig måndag. Efter skolan ska jag träffa maddmutt och vi kommer förmodligen bara sitta och överdriva mot varandra. Man kan inte ha roligare. Godnatt.

Jag har en konstnärlig sida.

trött

Mickan är redo att ändra alla mina namn i telefonboken

vackra som få


old times

Haha, Mickan sitter och läser min gamla dagbok från 98/99. Väldigt kul att höra, har ritat en passande bild till varje sida också. För det mesta står det bara om hur mycket mat eller godis jag åt, det är ju tur att det finns något som inte har förändrats på 10 år.

andra advent

Nu är man äntligen hemma, eller ska väl inte säga äntligen för jag ville ju inte åka ifrån sofie, men jag är äntligen inne från kylan. Jag och sofie var så duktiga imorse så vi tog en promenad ner till tumba centrum. När vi väl kom dit så köpte jag en lila necessär på H&M. Väldigt söt faktiskt. Känns som jag borde ta en dusch och sen bara lägga mig i sängen och sova. Det låter inte helt fel, men om jag gör det kommer jag inte kunna somna ikväll så det är ingen bra idé. En bättre idé är att jag ringer mickan och ber henne köpa med sig fikabröd så vi kan ta en liten adventsfika med kaffe och tända ljus. Det låter lite mys. Tillbaka till igår, jag hade väldigt skoj hemma hos rickie. Blev kanske lite för mycket vin och lite för mycket sjabbel. Har även lite träningsvärk från igår efter min och maddes lilla uppvisning av polkadans. Nu ska jag röja upp lite här hemma och sen ta en kopp kaffe och vänta in mickan.

"du kanske har tur i spel men fuck din kärlek" ( Haha förlåt rickie)


HIRO

HIIIROOOOOOOOO NAAAAAKKKKKKKAAAAAAAAAMMMUUUUUUURRRRRAAAAAA   (nästan säger han så)

lördagkväll

Det börjar närma sig mot kvällen. Nu är man sminkad och klar, det är bara middagen som återstår. Sen är det bara att börja vandra mot tåget och åka till tumba. Vi ska förmodligen vara hos rickie ikväll och ha lite kalas. Det har varit en skön slappdag idag. Har inte gjort mycket alls, eller jo jag tog en morgonpromenad runt här i kungsholmen så jag kan lära mig att hitta lite här runt omkring. Nu ska jag snart glida.

peace out


stand by me


god lördagmorgon

Skönt med mycket sömn. Somnade ungefär vid elva igår kväll och vaknade vid elva imorse. Jag är rätt glad för att jag inte följde med dom andra igår, vad jag har hört så blev det en del sjabbel. Men det är sådana vi är - tyvärr. Jag har mitt eget att tänka på och jag orkar inte lägga mig i. Nu ska jag gå och ha en liten mysfrukost med mig själv. Kaffe, nybakat bröd och tända ljus. Det kan faktiskt vara mysigt även fast man inte har något sällskap. Har försökt dra upp martin ur sängen men han totalvägrar. Nu ska jag försöka smita förbi målarna och in i köket.


<3

Jag måste bara få säga hur mycket jag uppskattar dig. Du är guld värd och jag älskar dig sofie <3

you will see

En dag kommer du förmodligen växa upp

ändrade planer

som vanligt så går inget som planerat, min hemliga fredag blev inte av, det är min grej. Jag har hamnat hemma hos sofie. Vi ska fixa lite och sen ska vi hem till kalle och fira honom. Julhandlingen får blir imorgon och då ska jag äta min efterlängtade middag. Dags att hoppa in i duschen, ciao!

FREDAG!

Grattis på födelsedagen Kalle! :)

Då var det fredag igen, veckan har gått fort som vanligt. Juste, nu är jag brunhårig. Det var bara någon impulsgrej, stod med madde och kalle på statoil och sen slutate det med färgat hår. På tal om något helt annat så hade jag matteprov imorse,  det får gå som det går. Jag gjorde iallafall mitt bästa. Nu sitter jag här på svenska lektionen och gör ingenting, är redan klar med mitt arbete. Ska gå och låna en ny bok eftersom jag tappade bort den andra när vi flyttade.
Slutar halv två idag så det är inte så farligt. Efter skolan blir det bara att åka raka vägen hem och ta det lugnt och göra sig i ordning innan man ska ut och julhandla. Nu är det inte långt kvar till jullov :) Härligt. På fredag åker jag, martin och madde till mamma och det ska bli mys. Måste säga att jag är lite avundsjuk på pappa som är på väg till usa.. han kan fika hur mycket han vill på starbucks! Livet är inte lätt. Hej på er.

torsdag

Mickan ligger och försöker pilla mig i rumpan med hennes fot.. Men iallafall, imorgon är det matteprov som gäller så får plugga halva kvällen, sen blir det filmkväll med några hobitar (Mickans vänner)

GRATTIS I FÖRSKOTT KALLE! mammas pälskling blir stoooor gubbe

pannkakor

Det är helt amazing, fick det till middag. Det är inte ofta det händer! Nu ska jag ta mitt pick och pack och glida mot tumba. Där väntar mickan mig. Finns en möjlighet till att vi träffar kalle och rickie också, men man vet aldrig. Men eftersom att rickie är så besatt utav mig och klarar sig verkligen inte utan mig så får jag väl offra mig, någon måste väl göra det.
HEJ DÅ!

tisdag

Nu har man äntligen kommit hem från skolan. Är sjukt trött men det beror väl på gympalektionen. Spelade volleyboll men uppvärmningen var rätt ansträngande. Nu har jag äntligen packat upp alla kläder också, skönt att få det gjort. Ska väl ta och fortsätta lite på svenska arbetet och sen åker jag kanske till mickan eftersom att tisdagar är vår dh-dag. Myspys.


boston tea party

Snart börjar det. Det är så jäkla skoj. Tyvärr missade jag csi, men istället har jag varit så duktig och arbetat med ett svenska arbete som handlar om slang. Pappa har även försökt hjälpa mig med matten, lite bättre än väntat gick det faktiskt. Nu sitter jag här med ögonen i kors och en kopp te. Har fått upp en hel del saker i rummet också, nu är det bara alla kläder kvar som ska vikas in i garderoben. Men det får fixas en annan dag. Inte imorgon, då ska jag sova hos mickan för då har vi vår dh-kväll. Nu är det dags för att slöa framför tvn. Ett plus är att jag har sovmorgon imorgon, det förtjänar jag. Hej på er!

sömn

Det är precis vad jag behöver. Det känns inte som om jag fått så mycket sömn i helgen. Lördagen blev inte direkt som planerad, men det var iallafall väldigt skoj.

Igår åkte jag till kungsholmen för att kolla på nya lägenheten. Den är jätte fin och nu är dom klara med väggen som delar av mitt och markus rum. Senare så åkte jag tillbaka till tumba och det blev filmhyrning med kalle, orre, rickie, martin och mickan. Vi såg the bank job och den var riktigt bra!

Ja då var det måndag igen, segt. Hade två prov, franska och information och layout. Kändes iallafall som om det gick helt okej på båda. Jag måste snart börja packa upp allt. Men det lockar verkligen inte. Sen måste jag plugga matte också, usch usch usch. Kaffedags, hej.


RSS 2.0