lördag

Egentligen har jag inte tid att sitta här och skriva, måste göra mig i ordning eftersom jag ska på bröllop idag.
Men iallafall, igår var jag hemma hos edlund en stund med några andra filurer, sen kom massa folk och då gick vi och spelade fotboll ett tag, sen drog jag, madde, jojje och martin hem till martin och kollade på en film. En sugande film, kommer inte ihåg vad den hette men jag säger bara en sak, akta dig för moroten..
Efter vi hade vart hos Martin så åkte jag och jojje hem till jojje och sov.
Som sagt så ska jag snart på bröllop, kommer hem imorgon. Ska försöka hinna träffa pappsen också då.

heipa.


image20


fredag

Kom precis hem från en lång dag i huddinge centrum med Jojje. Började med att åka till mammas jobb och lämna jordgubbar som hon hade glömt hemma. Efter det åkte jag och Jojje till Huddinge centrum och kollade lite, jag köpte en bikini och så köpte vi student present till mackan. När vi satt på tåget på väg hem så fick vi reda på att jojje hade glömt sin mobil, men som tur så hade nån lämnat in den i kassan på JC. Sen var det bara att åka tillbaka. I tumba mötte vi upp mackan och tog en fika och ja, nu sitter jag här. Ska hjälpa mamma med att städa lite tills mormor och co kommer. Ikväll ska jag nog bara chilla, blev lite för mycket igår.

Om 6 dagar drar jag till Grekland! :D


ciao!


God damn you're beautiful

nervous

Måste bara säga grattis till studenten älsk <3

Jag måste faktiskt erkänna att jag är nervös över att få träffa Jojjes släkt idag, men roligt ska det bli.
Snart kommer Nicole hit så ska vi göra oss i ordning och sen åka ner till tumba gymnasium. Sen åker jag hem till Jojje o firar. Får se sen vad som händer under kvällen :)

ha en bra dag!

onsdag

Imorgon ska jag på Jonathans student och jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Som vanligt är jag ute i sista minuten med sånt här. Men det löser sig nog på något vis.
Provet idag gick sådär, eller det kändes som att det gick okej men vågar inte hoppas på för mycket.
Efter plugget åkte jag hem till Madde och pluggade geografi. Har geografi prov på både måndag och tisdag, förstår inte hur jag ska hinna plugga för imorgon ska jag som sagt på Jojjes student, fredag kan jag inte för att jag bara inte kan helt enkelt, lördag ska jag på bröllop och ska övernatta där, så får väl se hur mycket jag hinner plugga på söndag när jag kommer hem. Aja, ska inte klaga så mycket, jag har trots allt bara 3 skoldagar kvar. Btw så kommer min bror hem på fredag :D Ska bli kul, saknar honom rätt mycket ibland.
Men iallafall, nästa torsdag åker jag och Jojje till Grekland. Det ska bli så himla mysigt! Längtar otroligt mycket.

Snart är det fotbollsdags och ikväll är det grey's.
ciao!


Ibland måste man stanna upp ett tag för att sedan orka gå vidare

tisdag

Det här skolåret har gått läskigt fort, känns som om jag började gymnasiet förra veckan.
Över till nåt helt annat..
Har samhällsekonomi prov imorgon, måste plugga arslet av mig nu hela kvällen. Madde kommer snart hit och håller mig sällskap, hon ska sova här. Ska tvinga henne till att spela smurf också. Vet att hon tycker det är roligt innerst inne.
Har äntligen hittat en studentpresent till Jojje, hoppas han blir glad.

Ikväll är det dh :)
Ciao!

katten och guzzilagon bre
image19

Beautiful

For the days I know you'll be near,
'Cause a day without just isn't fair


lördag

Gårdagen var chill, satt hemma en stund med Sofie och åt lite godis och spelade smurf ( :D )
Vid 12-tiden bad Henric oss gå ner till statoil och köpa någon läsk till honom, den var tyvärr slut men jag tjänade iallafall 150:- på den trippen. På vägen hem bestämmer vi oss för att vara ute en stund till så vi träffade tre filurer.
Var hemma vid ungefär 2 tiden om jag minns rätt, skulle då försöka sova men det gick inte alls. Somnade ungefär vid 5 imorse.

Men iallafall, idag hade ställt klockan på 9.00. Jobbigt. Ska snart bege mig in mot stan för att träffa pappa och jag ska slinga håret och klippa mig. Efter det ska vi nog bara gå till nytorget och chilla, kanske kolla lite kläder också och se om man hittar något.

När jag kommer hem från stan ska jag träffa Sofie och göra henne till en riktig kvinna..

Ciao!

onsdag

Kom precis hem från skärholmen, köpte en sommarklänning (ljusgul & vit ) och en vit kofta.
Blev även bjuden på donken av mor, nu ska jag snart ut och ta en jogging runda med Sofie och sen hjälpa mamma med att klippa gräset.

bye

älskar dig <3

Jag är så glad över att få vara just din

image18

torsdag

Förlåt, blev inge småland för min del.. Ska ändå vara där nästan hela sommarlovet och jobba. Förlåt mor, fick ångest. Så planerna för helgen blir ändrade. Vet inte än vad jag ska göra, kanske åker in till pappa imorgon och grillar och så måste jag plugga i helgen för jag har ekonomi prov på måndag, blä.
Nu kommer Madde när som helst och ska fika med mig. 

ciao

de e så kul men åndå så jävla ledsamt. 

onsdag

Kommer knappt ihåg att jag har en blogg, orkar aldrig skriva. Men har inget att göra just nu så kan väl ta och passa på.
Ska snart gå ut i kylan och möta Jojje och Q. När jag kommer hem igen ska jag bara lägga mig i sängen, slöa och kolla på grey's.
Imorgon drar jag till Småland med mor min. När vi kommer till Alvesta ska vi fira Henrics dotter och sen sova kvar hos hans föräldrars sommarstuga. Har aldrig träffat hans släkt förut så det blir lite pirrigt.
På fredag ska jag, mamma och Henric ut och äta lunch på något gott ställe, efter det blir det lite shopping om man har tur.. Kvällen ska jag sedan tillbringa hos min brorsas polare och bara festa och umgås.
Lördag blir det nog stan igen och förhoppningsvis träffa Erik en stund och på söndag ska jag på visning och sen hem hit igen.

Ha en bra kväll.

Det är inte lätt, men jag älskar dig.


RSS 2.0