lördag, eller är det söndag?

Det är ju egentligen lördag, fast klockan är ju efter tolv så det kanske är söndag. Vem vet? Nu har vi iallafall precis anlänt till rickie. Det är jag, sofie, martin, rickie, orre och kalle. Innan vi kom hit så satt jag hemma hos nicole och körde öl spelet med sofie, mickan och nicole. Vi hade väldigt trevligt måste jag säga. Vad har jag annars gjort idag? Jo jag har kollat på disturbia med nicole och den var lika läskig som alla andra gånger man har sett den. Den är ju sjukt bra. Innan jag åkte hem till nicole så tog jag och mickan en fika i tumba.

ERSSON STÅR BAKOM MIG!

Igår (fredag) vad jag med jocke. Vi var hemma hos honom och kollade först på någon serie som heter couplings tror jag. Den var väl sådär måste jag väl säga, men jocke tyckte det var skoj och det är väl det som är huvudsaken. Sen köpte hans mamma hem till pizza till oss. Det var väldigt mustigt! Och tack! Jag glömde tacka, inte för att hon läser min blogg men man det är väl bättre att tacka här än inget tack alls. Efter pizza-ätandet kollade vi på någon film som hette Juno. Den var väldigt bra! För övrigt så gjorde vi väl inte så mycket mer. Roligt hade jag iallafall. Nu ska jag glida ner till resten av folket, dom verkar sakna mig.



Ångestattack. Det kanske är fel? Men som M sa till mig, det kanske kändes fel bara för att man inte förstår något utav vad den menar. Jag måste få veta snart, annars blir det bara värre. Jag vill ta chansen!


älskade fredag

Nu har vi svenska lektion, jag och nicole gör ett arbete om slang. Det är väl kanske dags att börja arbeta men jag har ingen ork. Känns mer frestande att sitta och dricka sitt kaffe och bara ta det lilla lugna. Idag är det iallafall fredag, as skönt. Veckan har gått fort och nu är det inte många veckor kvar tills jullov! Jag längtar, då ska jag ner till min älskade mamma.

 Jag får se vad som hittas på i helgen, kanske ska träffa jocke idag men man vet aldrig. Ikväll ska jag iallafall träffa mickan och vi ska väl antagligen sitta och ta väldigt vackra bilder på oss, det har blivit en del av vår vardag. Väldigt skojigt måste jag säga.
Imorgon ska jag åka till nya lägenheten och börja fixa lite med pappa. Efter det kanske det blir bio med madde. Annars ska jag bara ta det lugnt, inget festande för min del. Måste plugga lite franska också eftersom jag har prov på måndag.
Back to work, ciao!

Vad vore killar utan trubbel?

torsdag

Nu sitter jag i skolan, jag fick reda på att jag inte har någon franska så jag har slutat! Fan vad härligt. Ändå ska jag sitta kvar här som ett geek och göra jag vet inte vad, ska iallafall luncha med kalle och nicole. Vid två kanske jag ska åka med mickan och anna till stan, men får se om jag orkar. Fast å andra sidan så har jag väl inte så mycket att välja mellan med tanke på att vi flyttar till kungsholmen idag och det är massa flyttgubbar hemma hos oss.

Imorgon är det fredag och pedagogiken är slut för den här terminen så det innebär att jag slutar halv två. Fan vad skönt.

Dags att dra, ciao


ugly people

hahah jag och mickan är så roliga, dom som inte tycker uglypeople.com är skoj har ingen humor.
hittade mitt livs kärlek

söndag

Jag har gått ett steg längre med min matlagning, istället för köttbullar så har jag lagat falukorv i ugn! Den är snart klar och den ser riktigt god ut. Fan vad snäll jag är som lagar middag till mig, Mickan och Martin.

Gud vad det är mysigt väder. En massa massa snö. Lika mysigt var det inte igår när jag missade sista tåget och fick stå ute i 50 år. Men Jocke höll mig sällskap ett bra tag, snällt. Alla var i stan och jag skulle vänta på Mickan. Jojje var så snäll och släppte in mig hos honom medans jag väntade. Tack. 

Middag klar!


Vincääääääänt


lördag

Grattis på 18-årsdagen Madelene <3

Gårdagen blev iallafall lyckad. God mat på Sonjas och så fick jag presenter bl.a. ett lila skärp, ett lila armband, lila vantar, ansiktsmask m.m. Tack! Efter det åkte vi till viperroom och det var skojigt, haha sjuka människor det finns.
Nu ska jag ta och plugga lite naturkunskap en stund, sen äta en liten födelsedagsmiddag med pappa och katarina.
Ikväll blir det bio med sophie! :D och kanske min blivande man.

Ciao.

happy birthday

till mig själv. 17 år, woho vilken förändring.
Nu ska jag ta en dusch och sen är det dags att göra sig i ordning inför kvällen.
Ciaaaaaao!


schneed

(Maddes nya smeknamn). Snälla Madde kom hit och överraskade mig med en kladdkaka som en liten present till oss båda. Och när vi blåste ut ljusen så önskade vi oss något, men vad kan vi inte berätta ;)
Vi har även varit på brasco och ätit en varm macka och druckit latte. Efter det var vi ute och gick ett bra tag, det är så mysigt här i stan, sen satte vi oss vid vattnet och bara pratade. Härligt de.
Nu håller jag och skriver mitt tal och jag ska prata om dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta som som sagt är världens mysigaste film. Slutar vid halv fyra imorgon, sen är det bara att åka hem och göra sig i ordning innan sonjas grek. Ciao


dan före dan

Japp imorgon är det min dag, min födelsedag! Vi ska fira mig min och maddes födelsedag (som egentligen fyller år på lördag) på sonjas grek, om det finns bord. Ska snart ringa och kolla. Det blir jag, Mickan, Madde, Sofie, Sandra, Nicole, Johanna, Anna och Helena. Efter den god middagen så får vi sa vad vi hittar på.

Nu har jag och johanna sprungit runt på götgatan och köpt presenter till madde. Svårt och köpa presenter till henne, men hoppas hon blir glad och tänk på att det är tanken som räknas. Aja nu har jag inte tid att sitta här, måste gå och möta madde vid medis och se vad hon har för spännande överraskning med sig! Hej så länge

onsdag

Nu har jag och sofie precis ätit den omständiga middagen jag lagade (makaroner och köttbullar) och hon ÄLSKADE det! Ska ta en tripp till ica med martin och så länge ska sofie plugga lite naturkunskap. Ikväll blir det mys med grey's och så måste jag börja skriva mitt tal. Åå.. orkar inte höra sofies tjat om att hon vill att greys ska börja nuuuuu! Börjar bli liiite tjatigt,  men puss o hej!

tisdag

Nu har jag handlat en vinterjacka, två stycken par lila trosor, lila strumpor, lila vantar som matchar min mössa och en vit tröja. Bajs väder ute men jag ska ändå kriga mig hem till mickan. Hon vill så gärna ha mys kväll med dh! Hejdå


godnatt

Lyssna på din inre röst. Den talar sanning. Den är ibland obekväm, men den ljuger inte.

hot and cold

You change your mind
Like a girl changes clothes
Yeah you, PMS
Like a bitch
I would know

And you always think
Always speak
Crypticly

I should know
That you're no good for me

Cause you're hot then you're cold
You're yes then you're no
You're in and you're out
You're up and you're down
You're wrong when it's right

oh no

Nej nu blir jag arg. Har precis sett klart på csi och warrick dog. Det suger. Men man kan ju inte alltid få sin vilja igenom. Det känns som att  sängen kallar på mig nu, fick inte så mycket sömn inatt. Var pigg halva natten och hur mycket jag än försökte så gick det inte, och bättre blev det inte att försöka sova till maddes söta snarkningar.
Imorgon efter skolan så ska jag iallafall träffa pappa och handla en ny vinterjacka. Ska prova en klänning också som jag kanske ska få av alla coola homies. Juste, måste ju börja skriva mitt tal imorgon också till pedagogiken. Det får jag inte glömma. Aja, godnatt!

brr

Det är verkligen iskallt ute, men jag får väl skylla mig själv som går runt med skinnjackan. Kanske dags att börja klä sig lite varmare. Efter skolan åkte jag hem till madde och tog en liten fika. Varm choklad och ostmacka, kunde inte bli godare. Har tagit mig hem nu och jag ska snart börja läsa igenom pedagogiken. Först ska jag göra lite nudlar och gå en snabbis till ica. Får inte glömma CSI ikväll! Hej så länge


måndag

Nu sitter jag i skolan med madde och gör körtkortsprovet på datorn, går inge bra alls. Jag har ingen franska och madde är snik och skippade spanskan. Men alltid trevligt med lite sällskap. Slutar tjugo i två idag och sen är det bara att röra sig hemåt och plugga till pedagogikprovet som är imorgon, heipa!


jag ser det snöar

Här på söder snöar det som bara den, så mys. Här kommer en liten update om min helg.
Fredags: Blev ingen filmkväll, men åkte och mötte Nicole sen drog vi hem till henne med hillo och det slutade med att vi satt där som tre arga feminister och tog ett glas vin och hatade allt och alla. Blev även massa kortspelande och dans till britney spears. Så kul kan vi ha en fredagkväll. (Tack Johan för att du räddade oss)
Igår: Var hemma hos Madde och firade hennes 18årsdag. Sen tog jag, nicole och anna en tripp till tumba och sen hamnade jag i tullinge. Gick inte så bra med det seriösa pratet, men det får jag väl klandra mig själv för. Hade massa oroliga vänner som försökt få tag i mig, men min mobil dog tyvärr. Jag missade tåget, fick stå och vänta en halvtimme till men som tur var kom jojje som kunde hålla mig sällskap. Sen kom världens snällaste mickan till tullinge för att hämta mig och när vi åkte tillbaka till tumba centrum såg jag nicole och anna som även dom hade åkt ner för att leta efter mig. Sen somnade jag iallafall gott hemma hos mickan och idag blev jag väckt vid 11. Så idag har jag hunnit möta madde en snabbis och nu är jag hemma! Idag ska jag inte göra någonting, kanske åka till tumba senare ikväll. Ska ta en liten powernap och sen dusha och därefter förstätta slappa. Hej på er!

fredag

Det blir förmodligen filmkväll med nicole. Vi blev sugna på disturbia, den är så jäkla bra och det var ett bra tag sen jag såg den. Imorgon ska vi fira madde, hoppas hon blir glad för del 1. Nu ska jag försöka bli lite piggare, heipa.

kärlek

Jag älskar dig mamma, du är världsbäst! <3

baby it's you

Imorse vaknade jag upp med migrän, fick göra prov med migrän och jag har fortfarande lite migrän. HATAR! Men måste faktiskt säga att det mesta gick över i duschen. Tur att sofie har tipsat mig om den idén.
Kändes som att provet gick okej ändå, får hoppas på det bästa. Nu behöver jag iallafall inte plugga mer denna vecka!
Snart kommer pappa hem och då ska vi börja ta ner saker från vinden och rensa lite och senare ska jag åka till sofie och se grey's! Ciao

bajs

Du har förändrats. Jag känner inte samma trygghet längre, jag känner inte att vi har samma kontakt. Nu har det känts så här ett bra tag och allvarligt talat så jag vet inte hur länge jag kommer att stå ut. Jag orkar inte, det tar så otroligt mycket på mina krafter. Dessvärre är att den andra utvägen ligger så långt ifrån - men ändå så nära. Där finns även du. Jag behöver dig mer än något annat. Tanken har slagit mig och jag ska tänka igenom det här noga. Jag är ledsen, ledsen om jag inte varit tillräcklig åt er. Det är svårt att försöka lyfta upp andra när man inte kan stå på sina egna ben.


tisdag

Ja då var det tisdag vilket innebär en massa pluggande resten av kvällen. Blir en paus då det är dh! Har väl inte så mycket mer att säga förutom att jag vill ha torsdag och sen helg. Heipa.



Man kan inte alltid lyssna på alla andra, ibland är det bästa bara att skita i vad andra tycker och säger och bara lyssna på sig själv.

hemma på söder

Helgen har varit jätte mysig nere hos mamma och henric. Idag var vi på ikea och handlade saker till mitt rum. Det blev sängkläder, en lampa, en matta och en stor tavla över paris.
I lördags när vi skulle på bio så var det fullt på låt den rätte komma in så vi såg burn after reading istället och den var hur bra som helst. Skit rolig. Nu är man hemma igen, ska ta en kopp te och sen sova. Godnatt!


adjö stockholm hej alvesta

Eftersom att Madde saknar mig så otroligt mycket och är såå intresserad av vad jag ska göra för roligt om dagarna nu när jag är nere i småland så ska jag berätta det för henne så hon slipper gå och tänka på vad jag gör när hon själv har bajs tråkigt för att jag inte är hemma.
Igår: Kom ner hit runt åtta tiden och när jag kom hem stod en lasagne klar på bordet. Efter middagen stod jag och henric i hans musik rum och kollade på en Bruce Springsteen dvd. Sen tog vi en promenix till nya huset och kollade igenom varenda litet rum. Stort är det, över 300 kvm och skit fint. Efter vandringen i huset begav vi oss hemåt till ubåten. Dom ville utmana mig i ett spel som heter rummy så vi satt uppe halva natten och spelade.
Idag: Jag blev väckt runt nio av att henric kom in i rummet och bankade i väggarna och spelade gitarr. Fick god frukost, scrambled eggs och bacon. Nu har jag läst igenom ekonomin lite grann och snart ska vi åka till huset och måla och fixa. Senare ska vi åka in till stan, äta på restaurang och gå på bio. Ska nog se Låt den rätte komma in. Den ska tydligen vara skit bra.

Hejsvejs

:)

Kvällen kunde inte sluta bättre!

Torsdagen är snart slut och imorgon är det äntligen fredag! Det blir skola till klockan halv två, sen hem och hämta packningen och sedan vidare till mamma! Ska bli jättemysigt. Nu ska jag sova, godnatt.


asiatisk mat

är så jäkla gott. Vi gick till en asiatisk restaurang efter bowlingen. Förresten, jag kom tvåa efter pappa! Så lite duktig var jag ju faktiskt och inte lika korkad som min bror trodde att jag var " Linn, du vet att man spelar bowling med en hand bara va? Så du inte kastar med båda händerna." Så dum är jag inte. Iallafall, jag åt kyckling med jordnötssås och till efterrätt blev det friterad banan med vaniljglass. Hur gott som helst. Enda nackdelen med kvällen var att jag missade Grey's, men får försöka hinna se reprisen. Nu ska jag ta en kopp te och läsa igenom franska glosorna, sen är det läggdags, godnatt!


onsdag

Dagarna bara rusar förbi, imorgon är det redan torsdag. Det betyder att det snart är helg så jag ska inte klaga. På fredag åker jag till mamma. Nu har dom flyttat så ska måla och handla massa saker till mitt rum. 
Ska åka till kungsholmen om ett tag och bowla och kolla in nya lägenheten med pappa och co. Ska bli skoj och jag kommer äga alla. Sen ska jag försöka hinna hem till Grey's!
Heipa!


Sonjas grek

Där åt jag och pappa en varsin ceasarsallad till middag. Det är så otroligt mysigt där och dom har riktigt god mat. Nu har vi kommit hem igen och ska ha en myskväll framför tvn med kaffe och vindruvor. Efter det så blir det läggdags, så godnatt.


tisdag

Råkade försova mig imorse, inte bra. Men missade som tur var inget viktigt. Stackars lilla plutten Madde låg och var rädd inatt och trodde det spökade här i lägenheten. "Hör du inte hur någon släpas på golvet.." Fast måste faktiskt erkänna att hon skrämde upp mig lite grann..
Jag är så jäkla trött, även fast jag gick och la mig runt elva igår. Tänkte ta en dusch och plugga lite innan pappa kommer hem. Vi kanske ska gå ut och äta något gott sen. Jag håller tummarna för sushu, det var ju trots allt ett tag sen.. Om jag orkar så ska jag åka till Madde ikväll och se dh.
Imorgon blir det bowling med pappa, Martin, Markus och Katarina. Markus är Katarinas son och dom tyckte att vi borde träffas innan vi alla ska flytta ihop. Juste, vinden ska kollas idag också och se vad som ska slängas.
Hej på er.

Halloween

Medans Madde står och lagar middag så tänkte jag lägga upp lite bilder från halloween


MAAT KLAAAAR!


måndag

Blev inte alls mycket sömn inatt. Jag var pigg halva natten och kunde verkligen inte somna och sen fick jag panik för att klockan var så himla mycket. Jag kom iallafall upp vid 6 imorse och det var väl tur det. Dagen har gått skit segt och jag är redan trött på skolan, men det är bara att kämpa på.
Nu ska jag snart gå och möta Madde, handla mat och sen laga middag så man slipper ha en tjurig Madde här hela kvällen. Ikväll blir det lite ekonomi pluggande och börja rensa garderoben.
Ciaaao!

the end

Lovet är slut. Känns bara som om det har varit en vanlig helg. En vecka till hade varit helt perfekt, men man kan ju inte få allt man vill. Idag har varit en riktig slappdag. Kollade på ett halvt oth avsnitt med Q och Sofie sen åkte vi ner till tumba och mötte upp Mickan och pratade lite om min födelsedag. Nu ska jag stoppa i mig lite flingor och mjölk innan jag möter Mickan vid medborgarplatsen. Vi kanske ska gå till det mysiga filmcafét som ligger här runt hörnan och ta en latte.
I veckan måste jag börja rensa garderoben och slänga det som ska slängas och rensa igenom allt annat eftersom vi flyttar snart. Tror det blir den 27:e november.
Ha en trevlig kväll, ciao.


lördag

Gårdagen blev inte alls som planerat, förutom bion. Maskeraden flyttades till igår kväll så efter bion åkte vi hem till sofie och började göra oss i ordning. Jag klädde ut mig till Axel Rose och Sofie vet jag inte vad, hatt och väst iallafall ;) Q klädde ut sig till Jack Sparrow, och hon tyckte hon själv blev riktigt het. Bilder kommer senare.

Idag har jag mest slappat tillsammans med sofie, lite kortspelande blev det men inte mycket mer. Nu sitter jag hemma och ska snart börja klä på mig och fixa lite. Ska möta upp några andra senare i antingen tullinge eller tumba och glo film. Imorgon är det söndag och då ska jag bara ta det lugnt så man orkar upp till plugget på måndag, uuuuuuuusch.
Heipa!

RSS 2.0