back in stockholmo

Tyvärr är jag tillbaka här. Jag är förvirrad och jag gör saker som jag inte borde men sofie är på g till att vara min hjärna just nu. Hon är smart den där lilla tösen. Jäkligt smart. Tänk om man kunde vara likadan istället för att dra ut på allt hela tiden och hoppas på något bra istället för att inse på en gång att det är bajs. Imorgon är den en ny vecka och då ska vi börja ta itu med saker och ting. Jag lovar. Nej men vad säger du sofie, dags att klä om?
Natti.


söndag

Tog över två timmar för oss att se robinson igår. Vi spelade in det så att vi bara kunde spola förbi reklamerna med med jeff och henrics mamma här så gick de inge vidare fort. Var väldigt skoj igår iallafall, blev lite partajande. Idag ska vi nog bara ta det lugnt, kanske åka ut till stugan och fixa ved. Vid halv tio är jag hemma i stockholm igen, då är det bara att lägga sig så man klarar av skolan imorgon. Har prov måndag, tisdag och onsdag så veckan är inge vidare rolig. Ledig på fredag iallafall så det är ju alltid något att se fram emot. Heipa.


lördag

Igår somnade mamma som vanligt väldigt tidigt så jag och världens bästa bonuspappa satt ute och pratade en massa skit och drack lite vin. Mickan ringde mig från cypern igår! Fan vad avundsjuk jag blir. Vill också komma bort.
Imorse blev jag väckt runt nio och efter frullen gick en promenad med henric och fisen. Nu har jag precis lagat lunch åt min blivande man, ska snart ut och gjuta lite saker med mamma och co. Ikväll blir det grillning och lite kalas förmodligen. Robinson får jag inte missa. Go Billing.

fredag

Godmorgon! Har redan varit vaken i en och halvtimme, försökte passa på att sova ut nu när man inte har någon skola men det gick självklart inte. Har istället suttit och gjort en inlämning i körkortsteori. Ska göra mig lite kaffe och sätta mig ute i solen ett tag. Ha en bra dag!


torsdag

Inget speciellt som hänt denna vecka. I måndags var det som sagt derby och sen träffade jag jojje en stund. Tisdags var jag med snorsofie och igår träffade jag jocke en snabbis och sen åkte jag och sofie hem till madde och hade lite myspys och sov kvar där. Idag blev det en kort vistelse i skolan, endast två lektioner. Tanken var att åka hem efter det för att hinna packa men icke. Samma visa varje gång. Nu ligger jag här i min säng igen och har inte fått någonting gjort. Dags att rycka upp sig lite. Kvart i fyra går tåget ner mot smålänningarna. Ska bli mys att vara där hela helgen. Nej de finns ingen tid, pack-time!

måndag

En dålig dag. Ikväll blir det derby och efter det åker jag förmodligen till madde. hej då


söndag

Helgen har varit rätt skoj. I fredags blev det festande hemma hos rickie. Höll på rätt länge, jag och sofie gav upp vid fyra tiden och gled hem till henne och sov. I lördags mötte vi upp tobbe och sedan gjorde vi en liten repris. Vi gick och överraskade erik. Dessvärre blev han inte sådär överlycklig som man kunde hoppats på. På kvällen gick vi förbi rickie en stund, sa hejdå till nicole som åkte till Italien idag. Lyx. Sen gick vi tillbaka, spelade lite familjegéni och efter det träffade jag mr x. Vi började kolla på 50 first dates men jag som är så kvällstrött orkade inte hålla mig vaken. Idag spelade vi lite fotboll och sen åkte vi och kollade när hoginiho spelade match. Kallt var det så jag gav upp efter tjugo minuter och gled hemåt. Imorgon blir det derby för min del. Innan dess ska jag försöka överleva skolan 8.10-15.20. Det suger.



smygätarna tagna på bar gärning

torsdag

Hihi, idag har varit en väldigt rolig dag må jag säga


fuck off and die

Lär dig ta hand om dina egna först.

I'm on fire

Första skoldagen efter lovet, segt. På idrotten hade vi kondition och styrka och det var inte det min kropp behövde idag men det fanns inte så mycket att välja mellan. Med mina onda ben och trötta kropp så fick vi ändå för oss att spela fotboll efter plugget och kul var det faktiskt. Vi blev rätt många till slut. Egentligen borde man kanske suttit hemma och pluggat engelska men icke sa nicke. Nu är det bara tre dagar kvar och sen är det helg igen. Jag längtar till fredag, då blir det grillning. Mys. Nu känner jag att sängen börjar sakna mig så ska nanna kudden. Godnatt gott folk.

trötter

Igår när jag kom till stockholm så gled jag direkt till tumba, mötte upp sofie på tåget och sen hämtade zirath och nicole oss och så åkte vi till rickie. Där var även tobbe och madde. Senare kom chippen och vid halv tolv så får vi för oss att åka och spela fotboll. Rätt kul var det faktiskt, lite kurragömma på köpet också. Sen åkte jag och madde hem till henne och glodde på tv till halv fyra och då vaknade man självfallet med migrän imorse. Men efter lite makaroner och köttbullar så gick den över. Sen möttes vi upp allihopa igen och spelade fotboll i bäverdalen och jag måste faktiskt säga att jag har lite träningsvärk i högra benet. Då kanske man gjorde något nytta alltså.. Efter det åkte jag till tullinge hem till jocke en stund. Ska snart ta något att äta och sen städa upp lite. Godnatt med er.

hemgång

Lite efter nio blev jag väckt av lilla Oliver. Fem år gammal och sjukt söt, det är han jag ska gifta mig med så nu har ni faktiskt rätt till att kalla mig peddo. Vid sex åker jag hem till stockholm igen, då ska jag träffa maddefisan och har man tur kanske man hinner se snorsofie en stund också. Imorgon är vi lediga och det är guld, hoppas på fint väder som man dra med sofie ut på en picknick. Nu ska jag ut, ciao!


glad påsk

Väldigt trevligt var det igår. God mat, vin och massa spelande! Usch nu lät jag som typ 50+ men men.. 17 år och jag fick leta efter påskägg ute i trädgården, det kan man ju tycka vad man vill om men där i låg iallafall godis, pengar och två halsband så jag klagar inte ;) Förhoppningsvis kanske jag får ett idag med av min snälla mor? Det vet man aldrig. Ikväll kommer iallafall henrics syster, jeff och oliver hit och då ska vi utklassa dom på absolut överens. Skit roligt spel. Nu ska jag vara lite duktig och hjälpa till med städandet, glad påsk!





fredag

Igår gick jag som sagt till mammas jobb och solade i tjugo minuter. Fy fan, jag ser ut som en kräfta, eller idag ser det lite bättre ut än vad det gjorde igår. Men mina ögonlock är helt knallröda och min bröst är sönderbrända. Men nu ska jag ändå ut med mamma och vara lite dum och fortsätta sola. Jag vill bli brun, inte röd. Man kan ju hoppas iallafall. Senare idag så ska vi åka till morfar och fira honom och min morbror. 5 rättersmiddag, blir ingen match för mig ;)

snart är den din..

GLAD PÅSK SOFIE!


Nu kan du väl ändå säga att jag är söt..




godmorgon!

Nu har man ätit frulle och nu är det bara dags att göra sig i ordning för sen kommer mamma och mormor och hämtar mig så drar vi till ullared! heipa

tisdag

Klockan tio imorse ringde mamma och väckte mig. Inte så kul, men det var bara att stiga upp eftersom jag aldrig kan somna om. Tog en morgon promenix med lisafisa och vid halv fyra kom mamma och hämtade oss så åkte vi och köpte skor till martin. Sen drog vi oss till henrics föräldrars sommarstuga, skit mysigt. Nu står mamma här och lagar lasagne och jag ska lata mig lite och sen blir det väl en kvälls promenad. Ciao!


Madde, mohahaha


Vinceeeent

Härligt var det att komma hit. Tyvärr hade de redan ätit pizza utan mig så jag fick göra lite tacos av resterna från igår. Henric hade spelat in robinson så det har vi suttit och kollat på. Efter det glodde vi på wipeout och sen i sanningens ögonblick. Vilka människor ställer upp i sanningens ögonblick? Dom kan inte ha något vett i skallen. En tjej sa att hon hellre skulle sälja sex än att ha ett vanligt yrke och att hon lagt ut en annons på nätet för att sälja sex. Vidrigt. Började kolla på pulp fiction med martin och karin men nu har jag gett upp. Kvällströtta jag ska gå och lägga mig istället och imorgon blir det en tidig morgonpromenad med lisafisa. Godnatt!


småland

Igår drack vi lite hemma hos rickie, det var ett tag sen vi sågs så det var trevligt. Men det blev väl det gamla vanliga, köra ölspelet, köra buss, pumpa musik, lite intriger m.m men det är väl så de ska vara kanske. Idag åkte jag från anna runt tio imorse direkt till tullinge och gick en sväng med jocke, myspys. Nu är klockan halv två och jag är nästan klar med all packning! woho, framsteg. Ska alldeles strax börja trippa mot tåget och sitta där i tre timmar med huvudvärk. Inte kul alls. Vid halv sex är jag iallafall äntligen nere hos mamma :)
tjolahej


soooooool

Jaa, fan vad härligt väder! Jag är lite tjatig om det, men jag blir på så jäkla bra humör. Igår var vi hemma hos sophie, tio tjejer var vi som åt tacos och maris berömda kladdkaka. Sen körde vi lite intim och våghals. Vädligt trevligt var det även fast jag var sjukt trött. Vid tolv tiden kom jocke, johan, tom, tobbe och erik förbi. Spelade lite wii och sen drog vi oss.
Idag har jag träffat sofie, jocke och tobbe och först började det med att vi satt ute i en skog på en sten (?) sen förflyttade vi oss till tullinge station. Nu kommer det inte bli promenad på över en vecka, buhu. Ska snart börja packa lite, duscha och göra mig i ordning inför kvällen. Blir förmodligen partaj, var ju ett tag sen så det kanske är dags.. Imorgon åker jag till mamma och henric och jag ska mysa sönder mig där. Nej nu måste jag sätta igång med packningen annars är jag ute i sista sekund som alltid och det brukar inte sluta så bra så tjingeling.

torsdag

Mötte jocke efter min korta vistelse i skolan. Perfekt väder har det varit idag så vi satt ute en stund och sen gled vi hem till honom. Där gjorde vi väl inte så mycket vettigt. Efter besöket hos jocke svängde jag förbi tumba och mötte upp nicole och sofie. Hann bara träffa dom en liten liten stund men det var det värt. Imorgon börjar jag klockan tio men slutar dock halv fyra vilket är helt värdelöst. Sen blir det middag och annat skoj hos sophie. Nu blir det dusch sen läsa igenom svenskan innan man nannar kudden. Natti.


godmorgon

Har precis kommit till skolan och ska snart ha ekonomi till 09.20. Efter det slutar jag. Men jag ska ändå vara lite duktig och stanna kvar en stund och plugga lite svenska och luncha med kalle. Sen kanske jag ska träffa jocke en liten stund och sen blir det hem och plugga igen. Hoppas det blir lika bra väder idag som det var igår. Imorgon är det fredag och när den skoldagen är slut så innebär det lov! På söndag åker jag till mamma och är där hela veckan. Jag längtar!
Ha en bra dag.

onsdag

Fan vilken härligt väder det är! Ska passa på att utnyttja det och snart gå en promenix med martin. Sen blir det en massa plugg.. Blä. Svenska prov på fredag. Men en positiv sak är att jag bara har en lektion imorgon så slutar tjugo över nio! Härligt.


RSS 2.0