over my head

Nu är jag hemma - nyklippt och blond. Ska baka och sen hjälpa mamma med städningen. Ikväll kommer mormor och morfar för att fira martin som fyller 20 på onsdag.

It's not me, it's you

Imorse ringde alarmet vid åtta. Fick plåga mig upp ur sängen och ta en snabbdusch och lite frulle. Mötet på skolan gick bra. Verkar vara skit bra. Får se hur det blir med den saken. Efter mötet åkte vi och lunchade med henric sen blev det en tripp nere på stan där jag bl.a köpte ett par jeans. Nu ska jag och mamma ta en långpromenad med lisafisa, duktig man kan vara ibland.

pizza + film

Nu har jag och mamma kommit hem. Jag var med henne på jobbet under eftermiddagen, var väl inte så jätteskoj.. Ska snart ta en promenix med lisa och sen kommer henric med pizza. Då ska jag tvinga dom att kolla på mamma mia. Den är så jäkla härlig. Imorgon kommer martin hit också, då har man någon att retas med.

kom nu våren

Lika tråkigt väder är det idag. Jag har gjort mig lite varm choklad till frukost som jag måste hälla i mig. Om en timme ska jag möta mamma på storgatan och äta lunch och innan dess måste jag gå en långpromenad med lisa.. Så dags för mig att glida!

hola småland

As tråkigt väder här nere. Regn och slask. Jag och mamma var ute på en promenix med lisa och då fick jag äran att trampa i hundbajs. Det var lite småmysigt. Gulliga nellie & saga var här när jag kom så vi körde lite hänga gubbe med mamma och henric. Man får väl offra sig ibland. Nu ska vi titta vidare på animal planet.. Mammas favorit.

<3


you're all i need

Godmorgon gott folk. Jag har redan varit vaken i en timme och inte gjort något nyttigt alls. Jag borde packa och fixa tills jag ska åka men icke sa nicke. Jag ska sätta på kaffe och mysa lite i soffan framför tvn. Sen ska jag ta en lång dusch och efter det ska jag packa lite fort. Jag har planerat detta så bra.

You sing the words but don't know what it means

Igår kväll var jag hemma hos hillo och vi fikade på en massa bullar, kakor och kaffe. Vi satt och pratade i flera timmar och vid elva gick vi ner till statoil och köpte glass. När vi kom hem började vi kolla underbara älskade. En sorglig och jobbig film men bra. Idag träffade jag jocke en stund och vi tog en promenix - som alltid. Sen gled jag hem till nicole. Där ska alla ha ett stort tack. Sen mötte vi upp anna och sofie en snabbis. Imorgon åker jag till mamma och de ska bli jäkligt skönt.

I think they never liked you anyway

Det här är det lilla som hänt under helgen: I lördags var vi hemma hos zirath och hade skoj. Lite sjabbel kommer man aldrig ifrån men för de mesta var de skoj. I går träffade jag jocke under dagen och sen blev det tjejmiddag hos Q. Det var skitkul. Nu har jag bråttom för jag ska åka och träffa nikolaj. Heeeeeeeeej


lördag

Mysigt var det igår. Vi lagade tacos och åt kladdkaka. Sen blev det singstar. Så jäkla roligt. Idag har jag och snorsofie inte gjort så mycket, men hennes söta familj har bjudit på semla & kaffe och det tackar man ju aldrig nej till. Nu ska man väl ssnart börja göra sig i ordning för ikväll blir det partaj. Peace out!

LOV

Nu har man äntligen lov. Det var helt okej att vara på mässan idag, fanns lite roliga saker, till exempel en självlysande kondom. Vem tackar nej till det? Nu ligger jag hemma hos sofie och latar mig. Senare ska vi åka till matilda och ha en liten tjejkväll. Ska bli skoj.

härliga tider

Jag är så söt, efter promenixen med jocke igår så köpte jag en cola till sofie. Så en liten överrasking blev det, men inte som planerat. Nu sitter jag hemma och håller på med ett svenska arbete som ska vara klart imorgon. Hann börja lite smått hemma hos nicole men det blev mest kortspel. Imorgon har jag bara naturkunskap och sen ska vi på en mässa. Så jäkla skönt. Sen blir det vidare till sofie och därefter ska vi till tullinge. Lov är det snart också och på onsdag åker jag till min älskade mor. Nu är det dags för middag, heipa.


surprise

För en gångs skull så har jag ingenting att plugga. Klagade lite hos snorsofie men nu är det rätt skönt. Skulle bara vilja lägga mig i sängen och sova ett tag. Men icke sa nicke. Jag ska äta middag, klä på mig och sen har jag en liten liten överraskning som ska fixas.. Mohahaha

fiskar och snorsofie

Ekonomi provet idag gick väldigt bra. Men man ska inte hoppas på för mycket. Efter skolan gick jag hem till rickie en stund och tog en fika och spelade lite kort. Nu sitter jag hemma hos snorsofie och läser en engelsk text om någon som är besatt av fiskar. Jäkligt dåligt.


Salut

Nu är klockan snart nio och jag har inte kommit långt med mitt ekonomi pluggande. Istället har jag njutit av att kolla på Grey's Anatomy och 90210. Men synden straffar sig själv. Nu är det bara att ligga och repetera alla övningar så man kan något tills imorgon. Efter provet imorgon ska jag träffa Rickie Lake. Det var ett tag sen så det ska bli skoj. Tillbaka till ekonomin.. Godnatt!

back on track

Helgen har varit super. Inflyttningsfesten var hur skoj som helst. Men nu är man tillbaka i stockholm igen. Igår åkte jag direkt till tumba och då blev det lite kortspelande med kebabfejan och snorsofie. Sen gick jag och madde hem till henne och glodde på beck. Nu sitter jag i skolan och väntar på att sofie ska sluta så vi kan gå och äta. Har ingen körtkortsteori idag så slutar vid halv två. Perfekt, har ekonomi prov imorgon så då blir det lite extra tid över till att plugga. Dags att glida, ciao.

Alla hjärtans dag

Då har man hunnit gå en långrunda med the yellow dog i det sköna vädret. Så här borde det vara alla vintrar. Inget slask och skit, bara snö och sol. Ikväll blir det som sagt inflyttningsfest, det är en massa massa folk som kommer. Så snart måste jag hjälpa mamma med att göra i ordning allt och sen måste jag göra i ordning mig själv. Då var det även alla hjärtans dag. Hoppas ni får det bra ni som har någon liten partner att fira den med, och ni andra med. Själv så har jag ju trots allt mamma och det är minst lika bra. Snorsofies dag kommer ju helt klart vara bäst, hon har ju den vackraste nallen på denna jord att glädja sig med. Right?


let go

Gud vad allt har förändrats om man kollar tillbaka ett år. Inget blev som jag trott. Det gick åt fel håll.


lilleland

Nu har man kommit ner till mamma och henric. Fint väder har det varit här, en massa snö och jätte soligt. Härligt det. Nu återstår det bara att se om man ska träffa jonas och festa ikväll eller glo på film och svulla godis med martin. Imorgon blir det party så kanske bäst att ta det lugnt ikväll. Nu ska jag umgås med mamma och resten.


                                                                                         

  Världens bästa!

onödiga frågor och svara

Vad heter du? Linn Anna Karolina Axelsson
När är du född? 21 november 1991
Gillar du någon just nu? Ja
Önskar du att du bodde någon annanstans? Ibland
Hur många gånger har du varit kär? Två
Vem var den senaste personen du fick sms av? Jocke
Vilket land vill du helst besöka? Irland, England & Australien
Skulle du vilja hämnas på någon? Gjort ett antal gånger. Hämndlysten.
Vem umgicks du senast med? Jocke
När kysste du någon senast? Förr förra lördagen
Vad går dig på nerverna? Tröga människor
Vad är du för stjärntecken? Skorpion
Vad vill du jobba som? Åklagare
Vad längtar du mest efter just nu? Att få sova
Vem var den senaste personen som såg dig gråta och när hände det? Sofie, i lördags
Vad har du för färg på trosorna? Lila självklart!

Har du tvångstankar? Ja, det mesta jag gör måste göras med jämnt antal
Hur gammal är den äldsta personen du kysst? 20+
Favoritstad? New York
Hur många gånger har du haft minnesluckor? En gång
Vilken färg är det på din tandborste? Rosa och så har jag en grön hos Sofie
Vilken är den bästa kärleksfilmen? DAGBOKEN!
Hur länge varade ditt längsta förhållande? Ett år och fyra månader













torsdag

Franska provet som jag hade idag gick inte så bra. Det var ett ganska stort prov - skit svårt. Hoppas på ett G iallafall. Efter skolan blev det gokart med Q, sandra, sofie, anna, madde och johanna. Riktigt skoj var det. Q kom först och jag sist. Oväntat. Imorgon är det bara en lektion som gäller och en snabb lunch, om jag har tur får jag äta med snorsofie. Efter det åker jag ner till mamma. Ska bli så skönt. Jag älskar att vara där.

yeah

Är man grym eller är man grym? Jag har lyckats få med mig sofie att promenera med mig till skolan imorgon. Om man lyckas få upp snorsofie 06.20 imorgon bitti, ja då är man grym. Nu har jag pluggat väldans lite franska, får läsa lite på lunchen imorgon. Nu ska jag glo på Little Britain som verkar askul. Sen är det nanna kudden som gäller så godnatt.

FRANKRIKE

Nu är resan bokad! 14-21 maj. FAN VAD KUL!

onsdag

Då var denna skoldagen avklarad. Vi hade muntliga redovisningar idag på engelskan och min grupp fick VG ++. Det kallar jag grymt (inte för att jag gjorde så mycket mer än att läsa pappret rakt av). Men härligt ändå. Imorgon har jag franska prov så jag borde ta en kopp kaffe och börja plugga. Imorgon blir det gokart med Q och co. Ska bli skitskoj, lite läskigt faktiskt.

en del av livet

Idag har det varit skridskoåkning med klassen, måste säga att det faktiskt gick bättre än förväntat. Ett plus till mig som försökte hjälpa nicole och försöka få henne att inse att det inte var så farligt som hon trodde. Men hon blir nog vår nästa världsmästarinna i konståkning. Vänta så får vi se. Jag som skulle plugga efter skolan har inte kommit långt alls. Sitter här med en behövlig kopp kaffe. Ska snart ta steget till att öppna mina franska böcker och börja lite smått. På tal om vädret - jätteskönt väder har det varit idag. En massa sol. Nu behöver vi inge mer snö. Nu ska våren komma.

Find a new one to fool

Du är så patetisk. Låt mig bara vara istället för att skriva dina onödiga saker. Jag borde kanske inte bry mig, men det tar att höra dom orden från dig.


En ny start - tillsammans

Som sagt, genom bra och dåligt. Alltid.



söndag

En riktig slappdag. Spelat guitar hero och kort med snorsofie. Sen blev det en promenix ner till tumba centrum. Man måste ju vara lite nyttig ibland. Igår efter bion (som var bra!) så gled vi hem till sofie och spelade sjuan med hennes family. Sen mötte vi kalle, nicole, mathias och rickie en snabbis. Sen glodde vi på o.c till kvart i fyra imorse. Nu har jag kommit hem och ska snart ta något att äta och sen plugga lite engelska. Heipa.

Upp till bevis

Efter en blöt lidavandring igår så åkte vi hem till sofie och tog en liten powernap. Jag var helt slut, men nyttigt var det. Igår hade vi en rolig spelkväll med martin, ersson, sandra, kalle, orre och stoffe. Idag fick vi äntligen sova ut, vi vaknade vid två så 13 härliga timmar med sömn fick vi. Idag har vi hunnit köra lite guitar hero. Vi ska snart börja göra oss i ordning för senare blir det bio. Vi ska se I taket lyser stjärnorna. Boken är bra så hoppas filmen är likaså.


tjaba tjena hallå

Idag blev det sushi, gulliga nicole bjöd. Sushi är lycka. Men jag måste säga att även jag är rätt gullig. När jag och kalle svängde förbi tumba centrum idag så köpte jag en söt liten nalle till snorsofie (10:- på ica!). Jag är så jäkla generös. Eftersom det har blivit ändrade planer så ska inte snorsofie med mig till mami och henci nästa helg så då tänkte jag att hon kunde ha den och tänka på mig på alla hjärtans dag. Så gullig är jag. Imorgon är det äntligen fredag och den dagen börjar med en vandring till lida. Dags för macka och te.

onsdag

Tidigt upp till skolan imorse. Tröttsamt. Men jag och sofie har planer. Jag föreslog lund men det dög inte för damen. Efter gymnasiet drar vi till london. Så jag ska försöka härda ut dom här tre terminerna som är kvar. Där ska jag träffa mitt livs kärlek. Det har jag redan planerat. Man kan ju alltid drömma.. Idag har jag inte gjort så mycket vettigt. Träffade J efter skolan och försökte prata lite, det gick som det gick. Sen träffade jag martin och rickie och vi tog en runda på donken. Det är grejer det. Imorgon ska jag försöka plugga lite engelska efter skolan, muntlig redovisning på måndag så kan ju behövas. I helgen är det ändrade planer. Det blir inget rave på lördag. Vi bestämde oss för att åka gokart istället. Fan vad skoj, var ett bra tag sedan man gjorde det. På fredag kanske det blir bio med be-gänget. Annars bli det något annat skoj med min snorsofie. Lipstick, heipa.

idiot

Jag är så jävla trött på dig. Alltid är det något.

Blått öga, svarta tankar

Idag har varit en rejält seg dag. Har varit sjukt trött och alla lektioner tog hundra år att ta sig igenom. Dock inte pedagogiken, där är det nästan alltid kul. Efter skolan blev det  fika och lite prat hos madde. Nu sitter jag hemma och ska göra lite jobbiga saker som att ta fram kläder tills imorgon och packa ner skolböcker. Jag har verkligen ingen ork. Men först blir det ett avsnitt av Lipstick Jungle.





I made a move i thought was right

Det här suger.

<3

Imorgon blir det fika med mad. Måste ta igen lite tid, eller hur kebabfeja?


Åt helvete med himlen

Idag började mitt jobbiga schema med alla individuella val. Så nu blir det bara till att stiga upp klockan sex varje morgon. Körkortsteorin verkar helt okej iallafall. Tur att man har kalle & nicole där. Efter plugget åkte jag, sofie och sandra hem till nicole en stund. Sen försökte hon få med mig på kickboxning, det skulle vara jäkligt skönt att få ut alla aggritioner, men att åka hem och lata sig lockade lite mer. Nu ska jag ta en skål med flingor och kolla lite på lipstick.


"Jag var full/förlåt för igår"

Vi får väl se.

RSS 2.0