idol + grey's

Blev ingen joggingtur, istället åkte vi ner till ica och köpte tigerkaka och svullade framför idol och sen gled vi över till Sofie och glodde på Grey's. Depp rakt igenom men ändå så jäkla bra. Natti


onsdag

Blev inte så mycket film igår och knappt någon tv heller för den delen. Trodde att nya avsnitt av dh skulle börja igår men nej självklart var det repris. Får vänta en vecka till. Istället ödslade jag min dyrbara tid och tittade på värdelösa house. Men iallafall, jag, Nicole och och Sofie har pratat om att ta en joggingtur lite senare, men fy fan vad kallt det är ute. Det är sista september och det känns som att det är vinter. Får väl se hur det blir med det. Annars ska jag vara duktigt och fortsätta läsa min bok och ikväll kommer efterlängtade Grey's! Jippie.

tisdag

Äntligen är minipillerna fixade. Borde kanske lyssnat på mor från början när hon sa att det var farligt för mig att äta p-piller men icke, jag ska klara allt på egen hand. Men nu äntligen har jag tagit tag i det ;) Har precis avslutat en omgång av monopol som jag blev påtvingad, slutade med att jag hade över 120 000:- medan lilla sofia hade ynkla 200 kr kvar. Nu blir det kebab med bröd och sen ska jag till en god vän och glo film. Ciao!

flickan som lekte med elden

Japp, jag, nicole, zirath och sofia drog på bio ändå. Filmen var bra men ettan äger. Nu har jag lyckats trycka i mig kött och potatis och gunilla har bakat kladdkaka så blir väl en liten bit av det också ;) Imorgon blir det skola och sen ungdomsmottagningen. Inga prov denna vecka så fan vad jag ska njuta. Måste dock läsa ut den värdelösa boken.

söndag

Igår blev det american gangster. Den filmen är grym. Skulle egentligen gått på bio idag men det går bara bajsfilmer. Så iställer ska jag snart ta en promenad ner till ica med collboll och efter det ska jag hem och försöka läsa lite ur Thérèse Raquin, usch.

lördag

Blev förkrök här hemma igår och sedan vidare till tullinge. Kom hem vid halv fem imorse och vid halv tolv kommer en viss hillo i mitt rum och gapar glatt "Goooodmooooorgon". Vid dessa tillfällen får man verkligen lust att smälla till någon. Men icke, jag steg upp och har tvättat två maskiner idag, käkat på benne, varit på kungens kurva, gått en promenad till ica och snart ska jag och sofie till nicole och ha chillkväll med film och godis.


torsdag

Har precis kommit hem från afron så ska ta en härlig dusch och sen blir det mys med film & godis. Fan vad härligt med fredag imorgon!

onsdag

Jag får panik av min medicin. Tabletterna är så stora så det känns som om man ska spy upp dom. Inte nice. Har också panik över mitt prov som jag har imorgon bitti, känns bajs. Godnatt.


tisdag

VG på redovisning och beskattningsprovet. Helt okej faktiskt. GRYMT! Hade ingen psykologi idag och det har jag inte imorgon heller så då börjar man 12.40 imorgon. Härligt med bara en lektion. Sen blir det att plugga satan inför Finansiering och kalkylerings provet.

måndag

Helgens bravader är över och så var man ledig idag, grymt. Idag var jag tanken att jag skulle hinna plugga men icke. Har varit på vårdcentralen, hämtat penicillin, fikat med nicole, spelat chicago och nu är det svenska hollywood fruar. Ska försöka ta mig igenom några sidor ur den usla svenska boken innan man somnar.


lördag

Det var mysigt på landet. Lagade mat, spelade kort, snackade skit och drack vin. Idag var vi så duktiga och gick ut i skogen och plockade en hel korg full med svamp och sen kom skit jobbet med att sitta och rensa. Nu är vi iallafall hemma och snart kommer madde och sofie hit och förar lite och ikväll blir det förhoppningsvis lite partaj.

torsdag

Nu är jag klar med svenska skiten som ska redovisas imorgon. Snart ska jag och sofie på afro och sen blir det bara dega ikväll. Inget pluggande. Fan vad skönt. Imorgon åker jag, sofia och sofie till landet och kommer hem på lördag kväll. Mys. Ledig på måndag också men då ska man till vårdcentralen. Nu håller jag tummarna för att migränen ska gå över.


vilken jävla smäll

Imorgon blir det spex och psykologi prov. Plugga matte B och C. Ringa vårdcentralen. Skriva rent affärsjuridiken. Göra klart svenskan. Som sagt, hårt liv. Nu blir det sova, natti.

måndag

Idag hade vi skolfoto och mössproving i skolan så det blev inte så mycket lektion idag. Efter skolan blev det några partier chicago med Nicole (det är så det går till när vi bestämmer oss för att plugga) och så har jag även hunnit med att åka förbi Madde en snabbis. Nu har jag däremot tagit mig i kragen och bestämt mig för att göra klart psykologi inlämningen. Var dock ingen idol idag och det var väl lika bra det.

hemgång

Idag åkte vi till en gruva(?), kolsvart. Rätt läskigt faktiskt. Sen åkte vi till pannkakshuset, gaah vad gott det är. Nu har jag fått i mig lite middag och tagit en dusch och snart ska jag ta tåget hem till Stockholm igen.

lördag

Har både hunnit måla och shoppa idag. Handlade skor, tröja och halsduk. Lite tidigt med halsduk kanske men den var så mysig. Oliver är redan här och snart kommer mormor och morfar och ikväll blir det mer spelande.

hos mor

Ma C från 11.10 till 12.10 idag. Sen hämtade jag mina saker, åkte förbi pappa fort och hämtade lite papper och sen blev det en fika med Nicole och nu har jag anlänt till smålandia. Nu blir det spel.


onsdag

Skulle som sagt egentligen haft prov idag men läraren var sjuk så det slapp jag. Började istället 12.40 och slutade 14.30. Efter plugget blev det en fika med Sofie och så köpte jag mig en väska. Kvällen har jag ägnat mig åt idol och spelat monopol med Hillo, Hampus och Sofia. Självklart vann jag. Imorgon blir det skola till 12.10. Hårt liv man lever.

grym man är

Jag och Sofie var så duktiga så vi körde först ett afropass och direkt efter poweryoga. Det är jobbigare än man tror. Bra att man gör någon nytta ibland. Nu ska jag läsa igenom psykologin och förhoppningsvis kan det fastna lite. Natti.

måndag

Nu har klumpen i magen lättat efter samtalet. Känns bra. Efter skolan blev det lite pluggande och så har jag varit ute en bra stund. Imorgon blir det afro och poweryoga (mamma, ser du hur duktig jag är!?) och en massa plugg inför psykologiprovet. Nu läggdags.

.

Förstår inte hur lätt det kan vara för dig att bara ta allt med en nypa salt och total igonera.


söndag

Igår blev det först middag med mormor och morfar hemma hos morbror och kusinerna. Sen blev det fotboll hemma oss katten och sen drog jag hem och sov. Var helt slut. Idag ska jag försöka göra lite nytta och plugga lite.

fredag

2 timmar i skolan sen direkt vidare till stan, blev bjuden på god lunch. Efter det pluggade jag lite matte med Nicole och sen gick vi och köpte massa godsaker tills ikväll. Ska snart möta upp Q, Bella och Sofie och så ska vi vandra till Nicole för att snacka lite skit och dricka vin. Sounds good.

torsdag

Blev inte riktigt som planerat igår men blev lyckat ändå. Idag har jag kämpat i skolan, blä på den. Nu kom jag precis hem från kungens kurva och snart måste jag byta om och sen blir det afro! Woho. Sen blir det väl lite plugg och kanske träffa sofielutt. Imorgon är det äntligen fredag och det bästa av allt är att det bara är skola 10-12. Sen jävlar.


afro is the shit

Fan vad skoj det var. Ska solklart fortsätta med det. Imorgon däremot kommer jag har träningsvärk som in i hell men sånt man får stå ut med. Hann träffa Sofie och Alex efteråt och prata lite vett. Imorgon har jag tur för jag har sovmorgon till 10.10 och efter skolan ska jag och Gunilla till IKEA och sen blir det pizza och film med ni vet vem. Eller..?

sushi och afro

Om 50 min börjar afrodansen. Thomas köper sushi till oss så det ska jag smälla mig i efteråt. Gött.

RSS 2.0