söndag

Igår gluttade jag på film med Sofie och Rickie, det blev dead silence igen. Jag undrar om Sofie kunde koncentrera sig på filmen när jag och Rickie aldrig höll käft. Men kul var det iallafall. Sedan drog jag och Rickie till statoil, mötte upp Anna på vägen också. Var skoj faktiskt, har inte träffat henne på ungefär en vecka eftersom hon har varit i Turkiet.

Idag är det söndag. Mötte Madde sen gick vi hem till henne och drack kaffe. Nu är jag hemma igen och jag ska börja packa. Senare ska jag och mina tjej kompisar in till stan och käka, ska bli kul. Ska möta Sofie innan jag drar in till stan. Sen åker jag till far min och imorgon beger det sig av till Rom!

Jag och min bästa vän, du e bäst helt enkelt.
image7igår fick jag reda på varför

äntligen fredag

Det blev inget TP igår, Henric vågade nog inte eftersom att han innerst inne visste att han ändå skulle förlorat mot mig. Vi gick iallafall en promenad och åt massa godis under tiden, väldigt osmart eftersom att jag bara mådde ännu mer illa då, men det är lätt att vara efterklok :)

Nu är det äntligen fredag, och höstlov. Jag har fortfarande huvudvärk och mår illa men klev ändå upp ur sängen i morse och åkte till skolan och gjorde ett franska prov. (gick åt helvete)
Nu sitter jag hemma hos Nicole och vi har spelat kort och druckit kaffe och helt plötsligt kom vi på att vi har varit gifta i två år idag! Woho
Ikväll ska jag och Nicole till hennes far och glo på film eller hitta på något annat trevligt.

Jag älskar dig Nicole!
image5

Torsdag

Idag vaknade jag med äcklig migrän, kunde alltså inte gå till skolan då. Sprang och mötte Sofie vid halv 9 och lämnade mina skåpnycklar till henne så hon kunde ta hem mina franska böcker. Sedan sov jag till typ 11.
Vid 12 tiden kom Henric hit, pratade lite sen satt jag mest och pluggade framför datorn. Sen åkte vi och hämtade mamma på jobbet och dom släppte mig hos Nicole och vi drack kaffe och snackade massa skit.
Nu har jag precis ätit middag och ska snart bege mig ut på en promenad med mamma och Henric, ikväll ska vi spela TP, se på film och äta massa godis :)

PÅ MÅNDAG ÅKER JAG TILL ROM! :D
image2


RSS 2.0