måndag

Kom hem för en liten stund sen från Madde. Mötte upp Jojje efter det
 och nu är han ute i det fina vädret och fotar Lisa.
Det har vart och är otroligt skönt väder idag, blev nästan till och med lite för varmt när vi satt hemma hos Madde och latade oss.

Gårdagen var skön, gjorde inte mycket alls. Köpte ett par skor och sen blev det grillning hemma hos Jojje. På kvällen kollade vi på "Nära och kära" som Jojje är besatt i.

Snart blir det fotbollsdags :)

ciao

Du är otrolig, jag älskar dig.


lördag

Det är väl bara att börja skriva lite oftare nu eftersom att mor min klagar på att jag aldrig skriver.
Då så, fredagen igår var rätt chill. Slutade skolan vid 12 tiden, satt kvar en stund och gjorde klart min geografi inlämning med Johanna. Efter det stack jag till Jojje en stund, kollade lite på tv och sen drog jag ut och så stötte jag på Alex och Simon vid statoil, stod och snackade ett tag sen kom Johan och Nicole och räddade mitt liv och dom skjutsade hem mig.

Senare kom Henric, Saga och Nellie. Min bror kom också hem igår, härligt :) Käkade en jätte god middag, pasta med kyckling och feta ost. På kvällen drog vi till Kalle eller Ken som han nu förtiden heter.
Spelade öl spelet och sen pratmakarna.

Idag blev jag uttjatad till att följa med Hence, Saga, Nellie och mamma till sydpolen. Hittade tyvärr ingen bikini så det blev inget med det. Jojje var som var så på att åka dit, stackarn. Istället spelade vi lite fotboll och sen blev det glass-partaj här.

Ikväll har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska snart ringa maddmutt och Sofie iallafall sen får man se vart kvällen leder oss.

Ha en bra kväll
ciao


söndag

Har inte så mycket skoj att skriva. Vart på bio med pappa idag. Såg "Shine a light". Härlig.
Imorgon är det bara att orka ta sig upp till skolan igen, blä. 8.10 - 15.20. Sen är det väl bara att fortsätta lida o se fotboll med Jojje, Aik-hammarby.

ciao

man vet aldrig vart man har dig

tisdag

Har vart sjukt trött idag i skolan. Känns som att skoldagen gick jäkligt segt. Men nu är jag äntligen hemma. Synd att det är så tråkigt regn väder ute.
 Idag ska jag inte göra mycket alls, eller jo, ska äta "mysmiddag" med mamma idag för imorgon åker hon  till Henric och i helgen åker de till Tyskland. Ska kanske hyra en film med Jojje ikväll eller nåt annat mys. Vi har varit tillsammans i fyra månader idag så grattis till mig själv ;)

ciao!


Tack för ditt stöd hun'

söndag

Bakis och allt är bara skit. Var på 20-års fest igår. Skit skoj om man bortser från en del sjabbel.
Måste ta o plugga lite snart, men först ska jag träffa Qusan, Matte och kanske Rickie en stund.

hej

Even the best fall down sometimes


fredag

Äntligen fredag! Idag ska jag inte göra mycket alls tror jag. Ska träffa Rickie en stund, kanske spela fotboll med han och några till.
Ikväll ska jag hem till Jojje och käka middag och sen ska vi hyra film o bara ha det mys.

Imorgon är det lördag och då ska jag på 20-års fest. Ska kanske träffa pappa en stund på förmiddagen och ta en fika eller nåt.

Inge mer o säga
ciao!


torsdag

Dagen i skolan har varit skit skön. Har bara haft företagsekonomi och idrott. Idrotten var skoj, de blev först uppvärmning med hopprep och hantlar och sedan volleyboll.
Egentligen slutade jag 13.25 efter idrotten men var tvungen att sitta kvar och göra klart min ekonomi inlämning.
Nu är jag äntligen hemma, ska äta upp mina mackor och sedan gå en lång promenad med the yellow dog.

Ikväll blir det nog tv tittande igen med älsk och Sofie. Ikväll är det Efterlyst & Debatt. Sofie kommer vägra se Efterlyst men jag kommer nog kunna muta henne på något sätt. Hon är så lik Hasse Aro.. så söta så.

En lektion imorgon! :D Kl. 10-11! Fan vad sköööönt. Ska tracka Jojje hela morgonen så han kommer försent.
10-0 till mig efter igår :)

ciao suckers.


Jag älskar dig!
image16


onsdag

Sitter hemma och försöker plugga med min ekonomi inlämning. Har iallafall börjat på den. Madde sitter mittemot mig och pratar med sig själv som hon alltid gör. Psycho..

Ikväll blir det tv tittande med älsk och Sofie :) Det blir Grey's och Sverige pussas och kramas. Det är nicerish.
Imorgon börjar jag 10.40 och slutar 13.25! Fan vad skönt, hoppas det är fint väder så man kan åka in till stan och fika eller något.

Nej nu är det bara att fortsätta med pluggandet annars kommer det aldrig bli av.

ciao!

RSS 2.0