lördag

Skönt att äntligen vara hemma. Tack för att du kom med mig, du förstår inte hur mycket det betyder. Du har fått mig att inse nu. Tack.Den här gången ska jag göra det annorlunda, egentligen borde jag inte lägga någon tid alls på dig. Finns inga ord. Jag ska kämpa tills jag når toppen. Så jävla psykiskt misshandlad. Du förstår inte ens själv, det är det som är det sorgliga. Men jag kan inte säga att jag ångrar mig, så mycket skit jag tagit från dig. Visst, jag kanske borde ha tänkt mig mer ifrån din situation men inte ens då kan jag förstå hur man kan behandla någon på det sättet, tyvärr. Nu har det tagit stopp. Inte en gång till. Nu ska jag bara ta och kämpa vidare på min egen hand.

söndagsmys

med hjärtat. Har hyrt The signal & Live och köpt en massa gottis godis :) Love you!

äntligen färdig jobbat! :D

så häääärligt. Nu får det allt ta och dröja ett tag innan man börjar jobbat. Visst skulle det vara bra med ett kvälls/helg jobb men jag förstår inte hur folk får tid med det när man går i skolan. Då skulle man ju inte få någon fritid över alls.
Om en vecka börjar skolan igen, nya tider & nya tag. Har läst klart "MVG i allt". Så nu ska vi se om det är till någon hjälp. Får hoppas det iallafall.Imorgon är det begravning :( Usch, det jobbigaste som finns. Efter det åker jag upp till Stockholm. Ska bli skönt att få vara hemma ett par dagar innan skolan börjar igen. Nu är det snart film-time med mami and hencipenki.

ciao

onsdag

Näst sista dagen på jobbet för den här sommaren :) Härligt! Dock är min kropp helt ur funktion. Har burit plattor hela dagen och de var mycket jobbigare än vad jag förväntade mig. Men that's life. Det är bara jobb imorgon också som gäller och på fredag åker jag hem. Snart kommer mamma, Henric, Saga och Nellie och vi ska fira Saga & Henric. Har tyvärr inte hunnit köpa något till Henric än men lovar att göra det.. (Bättre sent än aldrig).Det är svårt. Hur man ska man veta om man gör rätt val eller inte? Man ser inte det onda i själva grejen. Man vet inte vad som är bäst i längden, bara just för sekunden. Nu pratar jag bara en massa goja men tack Sofie <3 

RSS 2.0