ledig

Måndag och studiedag. Kunde inte ha blivit bättre. Helgen har varit ganska rolig förutom vissa sjabbel. Kollade på I am legend igår med en massa roliga, den var ganska bra faktiskt. Just nu sitter jag hemma hos Rickie och spelar tibia. Ja, jag skäms lite. Har inget roligt att berätta.

ciaoFörstår mig inte på vissa saker. Men glöm inte att jag finns här för er, alltid.


tisdag

Just nu sitter jag i skolan och har historia. Känner mig otroligt seg idag, hoppas jag blir piggare senare.
Igår var det skola, sen va jag med madde en stund. Vi stod mest och dansade, väldigt snyggt måste jag erkänna. Senare var jag ute en stund med Mickan, Madde och Sofie. Vi gjorde om parlamentet - "tips från coachen", skrattade väldigt mycket, kändes skönt. Det kan ju bli succé.
Slutar halv tre idag, sedan ska jag träffa Anna en stund.
valla bay


nu är det dags för rast
ciao


lördag

Det är inte varje dag man vaknar med ett bra humör. Mamma kom in och sa att hon hade handlat färska frallor och gjort kaffe. Tänk vad mammor kan vara snälla ibland och inte bara en massa tjat hela tiden. Pratade lite med skojArn under morgonen också, vi var på ovanligt bra humör. Men tillbaka till igår, var med Rickie,Sofie och Anna. välidgt skoj faktiskt. Vi kollade på dum och ännu dummare, den var ganska rolig ändå, även fast inte dom "riktiga" skådespelarna var med.

Nu ska jag snart möta Q, gud vad jag har saknat henne. Sedan ska jag nog fortsätta att städa lite till med mamma. Måste träffa Sofie sen också, då blir man alltid på bra humör.

ha de bra
ciao

Vill aldrig bli som er

RSS 2.0