söndag

Idag har vi vart hemma hos Henric på en fika. Jätte mysigt. Efter det åkte vi och handlade lite mat eftersom att vi ska laga middag tills mormor och morfar kommer hem. Det blir tacos. Handlade även ett linne på stadium, rött och vitt.

Igår var vi hemma hos Björn under kvällen, hm ja vad ska man säga..

Nu ska jag gå ner och utamana Jojje och Martin på poker :)

ciao!


lördag

Igår drog vi hem till Jonas på fest runt tio tiden, skit skoj var det. Massa trevligt folk! Kom hem vid ungerfär 3 och imorse gick jag upp vid kvart i 8. Förstår inte själv hur jag orkar, men har jag vaknat så kan jag inte somna om. Så nu sitter jag här och är skit trött istället. Men iallafall, efter vi hade käkat frulle och gjort oss i ordning så åkte vi hem till Henric för att mamma skulle göra sig i ordning. Efter det drog vi ner till stan och jag köpte ett linne från gina tricot, mascara och ett lila nagellack från åhléns och blev även bjuden på donken. Sen åkte vi och kollade på husvisning, rätt fint hus men det var tyvärr för litet. Nu ska vi snart ta en fika och sen åka och hämta Jojje på stationen. Ikväll blir det kanske fest igen, får se vad man orkar. Dags att göra sig i ordning!

peace out


Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge

Eller? IMORGON KOMMER IALLAFALL ÄLSKLING HIT! :D och jag har väntat i evigheter känns det som ( 6 dagar). Det är iallafall lång tid för mig, annars brukar vi ju träffas och sova med varandra varje dag.



Äntligen fredag och jag har faktiskt haft det skit skoj på jobbet. Skrattat så mycket så jag började gråta. Någon måste ju göra det också, eller hur Maja?
Har precis kommit ur duschen, ska sminka mig, plocka undan i rummet och sen gå ner och hjälpa mormor och morfar lite tills mamma, Henric, Saga och Nellie kommer. Vet inte än vad det blir för mat men det blir säkert något gott! Hoppas mamma blir glad för alla presenter. Jag har köpt en nörd present, men det är ju tanken som räknas. 
Imorgon ska jag nog glida ner till stan och kolla lite på sommar rean innan Jojje kommer. Sen blir det att åka hit igen och få massa gäster. 

Ha en trevlig kväll
 

torsdag

Har inte gjort så mycket idag. Jobbat, handlat födelsedagspresent till mamma och kollat en stund på fotbollen. Men nu ger jag upp, Spaninen har redan vunnit så jag ska gå och lägga mig nu istället så jag orkar med veckans sista arbetsdag. Men imorgon har vi bestämt att vi ska äta sushi igen till lunch, gott! Det ska bli såå skönt med helg och jag ska njuta av varenda sekund.

Godnatt gott folk.  


helt slut

är jag efter dagen på jobbet. Har fått sopa ner grus mellan plattor hela dagen. Det låter inte så jobbigt men pröva att stå och sopa en hel dag så får ni se hur kroppen mår. Känner mig helt paj. Men en positiv sak var att jag åt sushi till lunch och det var otroligt gott. Efter jobbet mötte jag Martin och så gick vi hem tillsammans. Runt 18.30 kom Henric, Saga och Nellie. Martin skulle övningsköra så jag hängde på. När vi sedan kom hem igen så stod maten klar på bordet.
Nu är jag mätt och belåten och ska snart gå ner och kolla på fotbollen en stund. Sen hoppas jag på lite kortspel :) Oj vad mitt liv måste låta intressant. Men iallafall. Nu vill jag ha helg så jag kan få träffa älsk och bara ha det mys. Men ska inte klaga så mycket, det är trots allt inte så långt kvar. Nej nu börjar fotbollen så måste kila neråt, hej så länge.


Saknar er mina små guldkorn.

NoneNoneNone


godnatt gott folk

Kom precis hem från Björn. Blev lite filmtittande och lite prat. 
Nu är det 3 dagar kvar på jobbet sen är äntligen helg! Mamma kommer ner hit på fredag och då ska vi fira henne. Måste bara hitta någon present. Något tips?
Klockan tickar och det är snart sovdags för min del, ska bara läsa lite ur "Parasiten".

sov gott

tisdag

Jahapp idag har man jobbat, följt med på en shopping runda (jag handlade inget men fick däremot 500:- för att jag inte hittade något. Det finns alltid något positivt med att följa med mormor och morfar en runda på stan) Efter stan fick jag pizza. Det blev en kebab pizza och nu ligger jag här i sängen och är så mätt så jag mår illa och känner sig sådär uppsvält ni vet. Ska vila lite och sen utklassa mormor och morfar på kort idag igen. Så blir det när man inte har så mycket annat att göra här. Nu vill jag att det ska bli lördag så jag får träffa älsk. Saknar honom mycket!

Skriver lite mer senare
ciao.


jag är bäst

Vann på gin rummy över mormor och morfar. Tänkte att Sofie och Madde ville veta.
Nu är det sovdags, Godnatt!

måndag

Idag gick dagen rätt fort på jobbet, men imorgon kommer det gå skit segt som det alltid gör på tisdagar. Kom precis in från en liten spring runda. Ska snart hoppa in i duschen och sen vänta tills mormor och morfar kommer hem. Kanske åker ner till stan en snabbis och kollar lite om jag orkar. Ikväll ska jag tvinga mormor och morfar att spela kort med mig, är faktiskt rätt sugen om jag ska vara ärlig :)
Jag längtar tills semestern! Båstad ska bli så mysigt. Ska bo i en stuga som ligger vid bergen och havet. 
Nej nu orkar jag inte skriva så mycket mer om min intressanta dag, ciao! 


söndag

Helgen har varit både upp och ner. För det mesta har allt varit bra.
Midsommarafton började med att jag vaknade hemma hos Jonathan och så gick jag hem och gjorde mig i ordning och hälsade på allt folk som hade kommit. Var dock inte med på någonting som dom hittade på, vilket var lite tråkigt. Istället gick jag, Sofie, Q och Johanna hem till Madde för grillning. Senare så kom det dit lite folk och allt var skoj. Hela kvällen var nästan lyckad om man bortser från lite sjabbel, men som tur var så löste det sig allt till slut och det var otroligt skönt.

På midsommardagen åkte jag och Jonathan hem till pappa. Det var jätte mysigt och vi hade jätte trevligt. Åt god middag, spelade kort ( :D ) och kollade på fotbollen. Kollade även in mitt nya rum lite extra, mycket större än det jag har nu och sådär högt i tak som är så fint. Lägenheten är jätte fin nu när man har fixat i ordning det mesta. Det är bara mitt rum som vi ska fixa klart med möbler och massa små saker. Ska faktiskt bli mysigt att bo med pappa, har saknat honom väldigt mycket nu när man har träffat honom så sällan. Jag älskar dig!

Idag har jag inte gjort mycket alls, åkte hem från pappa, packade, åt lunch, träffade Sofie och åkte sedan ner till Växjö.
Nu har jag två veckor kvar på jobbet innan jag får semester. Hoppas det går fort. På fredag eller lördag kommer iallafall mamma och Jonathan ner, ska bli så mys. Han ska vara nere en hel vecka så när jag jobbar sista veckan så finns han här hemma när jag kommer hem från jobbet varje dag :D Jag längtar.

Har semester fyra veckor sen blir det jobb två veckor till innan skolan börjar. Men på semestern så ska jag iallafall hinna med Båstad, Gotland och Danmark. Sen hitta på en massa andra saker och umgås med vänner.
 
Nu är det nog dags för mig att sova, ska upp tidigt imorgon.
Godnatt.

Aldrig mer.

onsdag

Jag är helt slut! Nu får det vara nog med all rabattrensning, dö trist. Men nu är det bara imorgon kvar, sen en lång helg. Förhoppningsvis så jobbar jag bara fram till 2 imorgon och åker upp till stockholm med Henric så är jag hemma runt 18 tiden, och det blir perfa. Mys med Jojje hela kvällen imorgon och på fredag är det midsommar :) Antingen så blir det grillning hos Madde eller hos Martin. Lördag kanske jag ska ut till skärgården med pappa och jojje om det blir fint väder sen på söndag är det bara att åka tillbaka hit. Ska snart ta en dusch och senare kommer Erik hit och kollar på fotbollen.

Heipa!

tisdag

usch vilken seg och tråkig jobb dag.. Ännu en hel dag med bara rabattrensning och lite regn skurar då och då på köpet. Men men, smällar man få ta. Ska va glad över att jag har ett jobb överhuvudtaget. Nu har jag iallafall kommit hem. Ska nog följa med Martin och Henric när Martin ska övningsköra, har ju ändå inget bättre för mig. Ikväll ska jag nog glo på fotboll hemma hos martins polare om jag har ork till det, blir så jäkla trött efter jobbet. 2 dagar kvar på jobbet sen upp till stockholm igen över helgen :) Saknar hjärtat <3 Solveig och Margot också såklart. Men snart ses vi!

heipa

måndag

Nu är jag äntligen hemma från jobbet, var svin jobbigt att gå upp vid 06 imorse. Men det är värt det för pengarna. Har bara suttit och rensat ogräs hela dagen på ett dagis, så fick faktiskt lite hjälp av ett gulligt litet dagis barn :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen hoppas jag att mormor och morfar kommer snart så dom kan laga en god middag. Ikväll kanske jag och martin ska hem till nån av hans jobbar kompisar och glo på film, men får se hur trött jag är.

Heipa


söndag

Jahapp, då var man nere i Växjö.
 
Jag hann iallafall lösa allt med älsk igår vilket var jäkligt skönt <3 
Blev bjuden på frukost idag av jojje, det blev gula villan, en bolognese. Sen var jag och jojje en stund, satt på gräsplätten vid grus och pratade & bara myste. Sen kom maja dit och vi begav oss hem till mig en stund tills jag skulle åka.



Imorgon börjar det jobbiga, att gå upp klockan 06 varje morgon för att sedan jobba till kl 16. Okej, den här veckan jobbar jag ju bara tills torsdag och sen åker jag upp till stockholm igen och firar midsommar.
Den första lönen jag får måste jag betala tillbaka till mamma och pappa för resan. Så det blir inte så mycket pengar till mig i sommar, men jag klarar mig nog.
 
Vecka 30 blir det Gotland och v. 31 blir det nog Danmark. Sen pratade Jojje om att vi skulle på någon spa-kryssning med hans familj i sommar, det låter härligt. Men vi får se hur det blir med det.

Glad sommar på er.


Ni gör min dag till guld

fotboll

sitter jag och kollar på här alldeles alone. Men snart kommer Sofie och då hoppas jag på lite kortspel och efter fotbollen kommer mamma och co och då blir det äntligen middag. Ikväll ska jag packa lite till inför flytten och sen gå ut en stund.
Imorgon blir det Växjö och jobb!

ciao

Om jag kunde så skulle jag ta tillbaka varenda liten smula

nothing can break us down

Jag älskar dig


lördag

Blev väckt tio i 9 av att Henric spikade takpannorna, inte skönt. Hade förväntat mig att få sova lite längre eftersom att jag kom hem vid kvart över 6 igår morse från Grekland. Men men, så är det.



Grekland var helt underbart med älsk. Sola&bada och äta gott. Hade balkong med havsutsikt så det var jätte mysigt att sitta där om mornarna och äta frulle och på kvällarna när man kom hem. Det tråkiga var att det var för mycket svenskar där, till och med menyerna på restaurangerna stod på svenska. Men skönt hade jag det iallafall, antar att älsk också hade det ( förutom att han spydde på en restaurang), men det var lite skoj för min del. Dom 2 sista dagarna pressade vi mini golf eftersom att jojje inte kunde tåla att jag hade vunnit första gången vi spelade och han vägrade gå ner till havet och sola och bada för att det var för varmt. Sverige - Grekland spelade även fotboll när vi var där nere, det var lite skoj att sitta med sura greker på en bar efter vi hade vunnit med 2-0. Det som sög mest med resan var att planet var 1 timme försenat och deras flygplats sög. 

Nu är jag iallafall hemma och igår tillbringade jag dagen med Madde och Sofie, blev mest kortspel. Men kul hade vi iallafall. 
Love you guys

Förresten, när jag kom hem och skulle äta middag igår så fick jag en bärbar dator av min mor. Tack! Och min telefon var även klar.

Nu ska jag snart äta frulle och senare ska jag nog träffa Madde och Sofie igen. Får se vad som händer ikväll.


ciao!


:D

Ettan är nu slut för min del och imorgon drar jag till Grekland med älskling :D

ciao suckers!

tisdag

Snart sluta jag skolan, äntligen! Går bara i skolan imorgon sen är det lov för min del. Eller lov och lov, jag ska ju ändå jobba nästan hela sommaren.

Idag hade jag geografi prov, kändes som att det gick bra iallafall. Måste få VG på det för då får jag det i slutbetyg.
Precis när jag kom hem från skolan så åkte jag ner till centrum igen med mamma, köpte ett par skor.
Nu sitter jag här hemma igen och har precis blivit klar med min labbrapport, skit skönt.
Ska snart gå och möta Sofie och sen ska jag nog går ner till ica och sen ikväll blir det dh.
Juste, måste packa också. Får inte göra det i sista sekund den här gången

pusselipuss.

..

Nu är det nära. Det här suger. Har du ens tänkt på hur det kommer att kännas? Allt kommer bli annorlunda.

stress.

Har ett prov och två inlämningar som jag måste göra klart innan onsdag, fattar inte hur jag ska hinna. Det är bara att plugga järnet! Har pluggat till geografi provet idag som jag har imorgon, ska fortsätta sen lite ikväll när jag kommer hem från mackans student. Imorgon måste jag göra klart mina inlämningar och på onsdag åker jag till pappa och på torsdag morgon drar jag till kreta! :D Ska bli så härligt.

Heipa.

RSS 2.0