fredag

Jag som längtade så mycket till helgen. Jag ångrar mig rätt rejält nu. Omständiga människor överallt. Men iallafall, ska gå på bio om en stund med Q och Sofie, ska bli mys.
Jag är inte på humör och jag har ingen lust o skriva så hejdå.

onsdag

Igår spenderade jag dagen hemma hos Madde. Hon har gjort klart sitt nya rum och det blev skit snyggt! Vid 12 tiden inatt kom hennes halvbröder och vi satt uppe en stund och spelade chicago och plump. Blev en del kortspelande imorse också tills jag började röra mig hemåt och här sitter jag nu. Ska snart ta en dusch och göra mig i ordning. Pappa och faster kommer runt 4 och sen ska vi ut och käka och gå på teater. Vi ska se "Den ömhet jag är värd". Tror den handlar om missbrukare, det är iallafall någon deppig teater och det är dom som är bäst, enligt mig. Efter teatern får jag se om jag rör mig mot tumba eller inte. Dags att glida, hej.


tisdag

Nu är man i Stockholm igen. Tog hur lång tid som helst att åka upp hit från Alvesta. Dom körde bara med 2 motorer istället för 4 och dom fick stanna hela tiden och starta om det där jävla tåget. Jag hatar sj!
Jag har iallafall haft skoj hos mamma i helgen, igår åkte vi in till stan och åt lunch. Fick även en mössa och en halsduk också. Sen åkte vi hem och började kolla på Zodiac men den var helt värdelös. Jag är helt säker på att det finns två versioner av den filmen! Sen somnade vi alla på soffan som vanligt..

Nu är det frulledags. Måste även skriva en liten "önskelista" och maila runt till släkten. Senare idag så ska jag åka till tumba och träffa Madde och Q. Mer vet jag faktiskt inte. Ciao!

vill ha fredag nuu!!

söndag

Igår var vi som sagt på 40-årsfest och jag hjälpte till med servering, disk och att stå i baren. Det var rätt segt till en början men när kvällen närmade sig hade jag riktigt skoj. Vi kom hem runt halv 5 imorse och då mådde jag inte såå bra. En till tråkig sak var att Henric tappade bort sin kamera precis innan vi hoppade in i taxin. (Hur man nu än kan lyckas med det). Hade velat haft alla bilder, speciellt på min kära mor som verkade vara på topp! Nu sitter jag är in the middle of nowhere och väntar på att mamma och henric ska komma hem, då blir det förmodligen pizza och film. Senare ska vi åka till mormor och morfar och hämta Lisa och äta middag. Ciao! 

  
     


fredag

Kvällen har bestått av en tjejkväll hos sophie. Det var trevligt och hon bjöd på en otroligt god kladdkaka att smarra i sig. Efter det mötte jag och sofie upp erik, jocke och tobbe. Vi gjorde inte mycket alls, satt ute i coola tullinge och hängde. Nu är jag hemma på söder och ska snart ta något att äta, kolla så jag packat ner allting inför imorgon och sen ska jag försöka sova. Ska verkligen försöka att njuta av det här lovet. Synd att en vecka går så himla fort.
Imorgon blir det att stiga upp tidigt och sedan bege sig mot lilla småland för att träffa mamsen. Ska bli så mysigt. Imorgon kväll ska jag stå i baren på Henrics systers 40-årsfest och på söndag ska vi åka över till mormor och morfar en stund. Kommer hem måndag natt! Så, ha det så bra. Heipa.

läggdags

Martin har redan somnat här i soffan. Pappa är hos Katarina och jag känner att jag inte har så mycket att göra uppe helt ensam. Huvudvärken har inte heller gått över och jag börjar bli rätt trött, så lika bra att gå och lägga sig i tid.
Så godnatt med er.

dom säger det blir bättre med tiden

le bara och säg att du mår bra


kungsholmen

Det är dit vi ska flytta i december. Jag,pappa,Katarina,Markus och Martin. Blir en bit längre till skolan än vad jag har nu, men skönt att äntligen få eget rum. Inte för att jag lider så mycket av att ha en extra säng i rummet just nu, Martin är ju ändå aldrig här och jag är ju oftast i tumba. Men iallafall, imorgon är det fredag, sen är det lov. Ska bli så härligt. Imorgon kväll ska jag hem till sophie, på lördag förmiddag åker jag ner till mamma och kommer hem på måndag natt. På onsdag ska jag på teater med pappa och min faster och på torsdag ska jag hem till Emma! Så har rätt mycket att göra och sista helgen på lovet så är det ju halloween! :D

Ikväll ska jag faktiskt vara helt själv, det är inte ofta. Men ska bli rätt skönt faktiskt :)  Nu ska jag försöka vila bort huvudvärken innan jag börjar packa.

ciao.


Hej madelene

Här kommer guzzilagon och qatten och vi skrämmer dig på natten. Du är ingen äkta quatt om du inte har någon hatt. Gitta din fitta, tagga för vi ska ragga. Fett kefft, abo län, här kommer guzzilagon jag svär, jag bjuder på quatten på både kakor och bär. DIN ÅZNA!


tisdag

Uppsatsskrivningen gick okej, hoppas jag. Kändes inte som om jag var helt vaken.
Fick reda på att jag och mahir skulle hålla i uppvärmningen på gympan idag så det var bara till att komma på något snabbt. Vi fick G iallafall och det är det som är huvudsaken. Nu ligger jag hemma hos madde och degar medans hon står i duschen. Sen måste vi kolla på eye of the needle eftersom att ingen av oss läst boken.
Ikväll är det dh!
Har inget vettigt att skriva så hejdå.


förlust..

Bajen vann med 3-0 mot dif. Men jag är glad ändå! Men det var inte dom andra så vi drog tidigare från matchen. Jag och sofie hoppade av på söder medan resten åkte vidare till tullinge. Vi har precis ätit donken, blev en liten sen middag idag. Nu har vi kommit hem till mig och vi ska bara slappa och jag ska göra en liten "mindmap" inför övningsuppsatsen vi har i svenska imorgon.

JAG MÅR SÅ JÄVLA BRA!
godnatt :)

måndag

Fick VG på mitt information och layout prov, rätt nöjd faktiskt.
Nu har jag valt mina individuella val. Mina förstahandsval blev Matte C och Engelska C. Förhoppningsvis får jag dom. Om jag får det så kan jag troligen kan ta bort min körkortsteori som jag egentligen läser i vår. Hoppas!
Inga prov denna vecka, så ska passa på att njuta. Ikväll ska jag på djurgården-hammarby, efter det ska jag och sofie åka hem hit och kolla på dagboken. Världens mysigaste film.
På lördag åker jag till mamma och jag längtar!
Kaffedags, hej på er.



Bara för att du är du.


söndag= chill dag

Det är precis vad det är och det kan behövas idag. Helgen har bara inneburit en massa festande. I fredags började kvällen hos Nicole med middag och förkrök. Sedan vidare till Rickie. Tyckte faktiskt lite synd om Nicole som fick migrän när det var hennes födelsedag. Men det tog hon igen igår! Igår blev det partaj hos rickie igen. Jag hade iallafall väldigt skoj, hängde inte med riktigt när alla var lacka, men hade ju några idioter vid min sida som inte gick att komma ifrån. Är helt slutkörd, kom till hem till madde vid halv 5 imorse efter en onödig tripp förbi statoil.
Nu sitter jag iallafall hemma, ska snart ta en dusch och packa ihop lite. Sen blir det nog att glida tillbaka till tumba!
Imorgon är det derby :) ciao!

Lite bilder från helgen.


   


älskade fredag! :D

Nu är det äntligen fredag! Idag fyller Nicole år, grattis! Sitter just nu hemma hos Helena och tar ett glas vin, vi ska snart glida till Nicole och äta middag. Vi får väl se vart kvällen leder, hoppas det händer något skoj bara :) Nu måste jag springa ner och platta håret, ciao!


torsdag

En kort dag i skolan idag. Började 8.10 och slutar egentligen 13.10 men fick sån magvärk i skolan så åkte hem vid halv 12 istället. (Förlåt mamma o pappa), men jag tar igen franskan nästa vecka.
Magen känns bättre och jag måste åka till tumba och lämna in mina skor så dom kan klacka om dom. Dom måste bli klara tills imorgon så jag kan använda dom på kvällen när vi ska fira nicole. Måste fixa lite annat skit tills imorgon också, strumpbyxor bland annat.
Bara nästa vecka kvar sen kommer det efterlängtade höstlovet! Då ska jag bland annat åka till mamma och gå på 40-årsfest. Men iallafall, dags att gitta, ciao!

ändrade planer

Kvällens planer blev lite ändrade eftersom att nicole inte ville tillbringa natten utan mig. Det var bara för mig att ge upp hoppet om att se Grey's eftersom jag var tvungen med att gå och möta henne vid stationen. Jag hann iallafall se slutet när Meredith och Derek kysser varandra! Så jag mår bra ändå. Det var så sött, blir arg! Kan inte någon göra så mot söta mig?

Kaffedags, natti.

onsdag

Naturprovet gick helt okej, hoppas jag! Kändes som det iallafall. Bara jag blir godkänd så är jag nöjd. Jag känner mig helt slut idag så ska bara vara hemma och ta det lugnt. Ikväll blir det grey's, veckans höjdpunkt. Det är redan torsdag imorgon, veckan har gått jättefort! På fredag blir det som sagt fira nicole som gäller. På lördag ska jag klippa mig och förhoppningsvis slinga håret om det finns någon tid.
Nu ska jag göra i ordning lite te och mackor och läsa igenom pedagogiken.
Ciao!



Ingen annan kan finna svaren åt dig, det är bara du som kan känna efter själv. Varför måste man tänka så negativt hela tiden? Dom där tankarna ska vi slänga någonstans. Tänk om det är något annorlunda just den här gången? Ändå finns dom där dumma tankarna och snurrar runt i huvudet hela tiden. Förstår inte ens varför man alltid ska jämföra, det bara blir så automatiskt eftersom man alltid jämför med sina tidigare erfarenheter. Bara för att det finns några idioter så betyder inte att alla är det även fast det känns som det. Då blir det bara som att man försöker hitta minsta lilla fel för att ha något att skylla på.
Efter samtalet igår så fick du mig att tänka efter. Du kanske har rätt. Men det suger att man aldrig kan få veta svaren i förväg. Så känns det bra, kör på bara!  

Have I told you lately that I love you?

You fill my heart with gladness
Take away all my sadness
Ease my troubles, that's what you do


jag älskar

sushi. Det får mig verkligen att må gott. Där vi åt idag fanns det bland annat sushi buffé! Fan vad glad jag blev. Det var jag, Nicole, Anna, Mickan, Linda, Sofie, Q och Matte. Det var väldigt trevligt. Efter det åkte alla till tumba förutom jag och Nicole som drog oss mot mig. Vi tog en latte på ett filmcafé som ligger precis runt hörnan av där jag bor, Brasco tror jag det heter eller något liknande. Skit mysigt. Nu har vi precis kollat klart på dh, så ska snart repetera naturkunskapen så jag kan den någorlunda bra iallafall. Nicole står nu i duschen så är väl dags till att sätta på kaffe så det är klart när hon kommer ut.

ciao!

grattis mickis!

japp, idag fyller hon 18! GRATTIS! Fan vad avundsjuk jag blir.. Men jag har ju "bara" ungefär ett år kvar sen har jag också åldern inne! Idag ska vi iallafall fira henne. Vi ska mötas vid centralen runt 18.30 och sen ska vi äta på mongoliska. Så jäkla gott. Perfekt val mickan. Efter det är det bara att åka hem och fortsätta plugga på naturkunskapen eftersom vi har prov imorgon. Det är inte riktigt min grej, men hoppas jag klarar det!

På fredag är det en till liten prick som fyller år. Nicole blir 17! Det ska firas med middag och sen får man se vart kvällen leder. Och 23/10 fyller Sandra år. Varför måste alla fylla år samtidigt? Sen fyller jag och madde år i november. Dags att spara pengar.

Nu är tiden inne för att börja göra sig i ordning, ciao!

saknar dig mami <3

Det är så sjukt. Det är nu det känns att det verkligen har hänt på riktigt. Mamma, jag saknar dig hela tiden. Jag har alltid varit med dig, och nu bor du så långt ifrån mig. Allt gick så fort. Jag tycker inte illa om dig för det, jag vet att du är lycklig där borta. Men jag vill ha dig här. Det är jobbigt att veta att jag inte kan träffa dig över dagen, jag kan inte bara komma och sova över natten. Jag skulle kanske sagt till från början, men jag tänkte bara att du borde förstå själv.
Jag älskar dig mamma <3


söndag

Då var det söndag igen, helgen gick lika fort som vanligt men skoj har jag haft.
I fredags började kvällen hemma hos matte med kalle och c.o sedan vidare till tullinge.
Igår var jag med sofie under dagen och sen kom jocke och tobbe och gjorde oss sällskap. Jag och sofie var så snälla så att vi hade gjort fruktsallad. Vi spelade upp till bevis, wii och kollade på livsverket.

Idag träffade jag J.
Måste tacka dig sofie (; även fast jag hade en massa hat-kärlek mot dig. För att tacka sofie bjöd jag henne på benne och så bjöd vi även med ersson.

Nog med det här, dags att slå upp engelska boken.
hej

redo för kvällen

Då var man nyduschad och har satt på sig myskläder. Jag och matte ska snart laga ihop lite makaroner och falukorv innan sofie och nicole kommer. Sen ska jag läsa igenom lite på naturkunskapen och engelskan. Imorgon gäller det att börja plugga på riktigt annars vet jag hur det slutar, att man sitter där kvällen innan provet och försöker lära sig någonting men man är för trött och böckerna slås ihop så gör man något som är mycket roligare.
Dags att sätta igång, ciao.



Dom kallar det styrka


onsdag

Skön dag idag, 2 stycken pass var det sen fick vi sluta. Det första passet som handlade om kärlek och rädsla var lite skumt faktiskt, men "fråga sandra" var rätt roligt. Sen blev det kaffe och bulle i tumba med nicole, kalle och matte. Satt och pratade om halloween. Hoppas det blir av! Skulle vara så jäkla skoj.
Ikväll är det grey's, måste säga att jag längtar. Nu är det dags att dricka kaffe med madde över telefonen, sen måste jag till medis och möta mathias. Hej så länge.



tisdag

Sitter och lyssnar på maddes skratt och rickies stönande när han försöker leka cool och lyfta en massa tyngder. Kom precis hem till rickie efter en svinkall lång väg hit.. vi ska kolla på rånarna och efter det desperate! Imorgon har vi temadag i skolan så har sovmorgon till 10 och slutar klockan 14. Härligt! Efter det blir det bara till att börja plugga engelska och naturkunskap. Blä.
Nu börjar rickie och madde sakna mig där nere så måste kila, ciao!


stenskalle

Mitt nya smeknamn enligt madde. Undra vem som är stenskallen av oss två? Kanske den som biter av tanden med hjälp av ett csn kort? :)
Förresten så fick jag ett creepy sms av madde där det stod ungefär:
"Linn har det hänt något? Stod i duschen och halvsov och fick en känsla av att någon var efter dig.
En obehaglig känsla bara <3"
Det lät jätte tryggt när man sitter här ensam i lägenheten :) inte.
Far min är hos katarina och jag hade ingen lust med att laga middag så det fick bli flingor & mjölk. Duktig som jag har varit så har jag pluggat lite naturkunskap. Förstår inte så mycket och min lärare är hjärndöd så lika bra att börja plugga i tid för en gångs skull. Känns som om det är dags för att sova snart, men först kolla en liten stund på i ditt ansikte. Imorgon är det bara att kämpa sig upp igen vid 06.00.. Efter skolan blir det förhoppningsvis en del pluggande med madde.
Godnatt

måndag

Blä på att helgerna är så korta. Man hinner knappt njuta. Men iallafall, i lördags kväll var vi hemma hos Ersson några stycken. Efter det åkte jag och madde hem till henne och satt uppe till klockan 03.30 och reflekterade över olika saker.
Igår åkte vi till kungens kurva och köpte ett par skor, efter det blev det massa godisätande och film. 

Idag har jag haft både franska prov och information & layout prov. Hoppas det gick bra.
Efter skolan åkte jag in till stan med madde och johanna och tog en fika och kollade runt lite i affärer. Ska alldeles strax ta något att äta sen bara slöa. Har inga mer prov den här veckan så ska passa på att njuta under den lilla tiden det varar.
adios.


härliga helg

Skönt att äntligen få sova ut. Igår kväll blev det bio med sofie, TLK, tobbe och jocke. Vi såg på Patrik 1,5. Den var riktigt rolig! Lite sorglig också faktiskt.. och riktigt gullig. Sen när jag och sofie kom hem till henne så började vi kolla på dumpad och imorse såg vi klart den. Den var också jätte skoj. Sen spelade vi lite wii under frukosten.
Ska snart åka till tumba igen med martin och äta någonstans, Hoppas sushi! Får se vad som händer ikväll, just nu lockar sängen mest. Men man vet aldrig, hej så länge.


Hm

Är det konstigt? Är det normalt? Är det bra? Jag vet inte, det känns bra för mig nu iallfall. Men hur ska jag veta? Tankarna går åt dig. Jag mår bra. Men tänk om det bara är en trygghet just nu? Sådant kan man ju aldrig få reda på förens senare. Det är det som suger. Jag förstår om ni tänker att det är alldeles för snabbt för mig att ens tänka tanken just nu. Men det känns bra för mig. Det är väl det som är huvudsaken?

inte kul

Migränen börjar komma och det är inte så skoj. Jag måste börja plugga med matten och då orkar jag inte med någon huvudvärk. Nu har jag ätit sushi iallafall, något positivt :) Ska städa undan lite, göra kaffe och bara lägga mig på soffan och lata mig. Låter som en hel kväll tycker jag. Hej så länge


onsdag

Woho, gick upp i tid idag! Slutade tjugo i fyra idag, så jäkla segt. Känner mig helt slut idag med. En grej som gjorde mig glad idag var att jag fick vg på min engelska inlämning, inte mitt starkaste ämne direkt.
Nu är det snart dags för sushi idag igen och reda ut lite grejer. Efter det får jag se om jag orkar åka till tumba eller om jag stannar här hemma. Men det låter ju faktiskt lite frestande att åka till madde och se grey's anatomy, spela chicago, dricka te och äta godis! Men som sagt, får se om jag har ork till det.

Dags att glida ut, ciao!

RSS 2.0