myspys

Det är vad jag ska ha ikväll. Nu har jag ätit sushi, duschat och satt på mig myskläder. Sofie och Madde kommer när som helst och vi ska ha en tv kväll. Klockan 20.00 är det top model och 21.00 är det säsongstart för desperate housewives! Blir nog inte så mycket pluggande, är helt slutkörd. Får ta igen allting imorgon och på torsdag. Nu ska jag lägga mig i soffan och bläddra igenom veckans nu innan dom kommer, ciao.


tisdag

Vaknade 07.10 idag när jag egentligen skulle gått upp 06.10, så det vara bara till att väcka madde och klä på sig och springa till tåget. Att stressa på morgonen är det värsta som finns. Hatar att komma till skolan med tom mage, då har jag inte ork med någonting. Jag hann iallafall i tid till skolan och det är ju det som är huvudsaken.
Hade konditionstest idag på gympan, usch säger jag bara. Fick håll på uppvärmningen så det började inte så bra. Måste verkligen börja träna, har en hemsk kondition. Var helt slut under ekonomi lektionen, hjärnan fungerade inte och kroppen bara värkte.
Nåväl, efter skolan följde jag med Nicole till tumba och vi köpte kaffe och pratade ett bra tag, sen kom Matte och då blev vi kvar ett tag till. Men nu är jag äntligen hemma. Ska gå och handla tandkräm och schampo alldeles strax. Sen kommer Sofie och Madde hit. Vi ska plugga matte eftersom vi har prov på fredag och jag inte förstår ett skit. Blir nog sushi till middag, var ett tag sen jag åt det. Åh vad sugen jag blev nu. Dags att städa undan lite nu innan fin folket kommer, ciao!

Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta

Nu har vi äntligen sett den. Världens bästa kärleksfilm, den har verkligen allt en kärleksfilm behöver. Blir nästan arg för att den är så sjukt bra. Lite nördiga kände vi oss, satt bredvid varandra och grät men det går inte att undvika när man kollar på den här filmen. Blir gråtfärdig jag bara tänker på den, det är iallafall ett måste att ha sett den.

Nu måste jag göra klart pedagogiken så den blir färdig någon gång. Skulle hellre vilja lägga mig i sängen och bara sova. Men sånt är livet. Imorgon börjar man 8.10 som vanligt och slutar vid 14.35. Då är det bara att ta hem matte böckerna och plugga som en galning. Förstår verkligen ingenting och jag måste klara det här provet. Jaja, det är bara att kämpa på och göra det bästa man kan. Nu har jag inte tid att skriva mer, ciao.


måndag

Dagen började inte så bra, vaknade klockan 10 vilket inte var så bra eftersom jag hade franska prov klockan 8.10. Men får ta igen det på något sätt. Så duktig som jag är så åkte jag ändå till skolan för att ha en lektion. Efter det åkte jag hem till madde och drack kaffe och pratade lite skit. Nu sitter vi hemma hos mig och ska snart göra klart pedagogik inlämningen. Om jag har tur så går hon med på att se dagboken ikväll, såg den aldrig igår.
Dags för plugg!

ciao

trött..

Efter den långa rundan med sofie. Åkte till hornsgatan och åt en skagenmacka på sandys. Dom gör lätt dom bästa skagenmackorna. Efter det gick vi till mariatorget och funderade på var vi skulle åka, det blev slussen. När vi kom dit bestämde vi oss för att ta färjan över till djurgården. Vi gick runt lite och satte oss vid vattnet och pratade en massa. Skönt att få prata om allt och ingenting. Jätte mysigt. Sedan tog vi bussen till sergels torg och sen tog vi tåget hem. Så här sitter jag nu och är helt slut, känns som om jag har gått ett marathon. Nu är det dags att göra kaffe och ta upp franska böckerna och börja plugga. Efter det ska jag kolla på dagboken. Bästa kärleksfilmen någonsin.

ciao

söndag

Nu är men i tumba igen efter trippen till katrineholm. Har varit jätte roligt där, kul och träffa mamsen och henric också. Snart ska jag och sofie in till stan och ta en fika sen blir det en massa plugg eftersom jag har franska prov imorgon.
Förresten, fredagen blev också lyckad! Började med tjejmiddag och slutade hos max. Vissa grejer kanske borde varit ogjorda, men vad ska man göra? :)

Ciao


FREDAG!

Nu är fredagen äntligen här! Har bara haft två lektioner idag och efter det blev det benne. Nu är jag hemma hos madde och ska göra mig i ordning inför kvällen. Imorgon bitti åker jag till katrineholm, så hej så länge!



Förstår mig inte på dig överhuvudtaget

försvinn äckel

Fy fan vad sjuk du är Jojje. Jävla skabbiga jävel.



Derbyt igår var skit skoj, iallafall tyckte jag det medans vissa andra kanske inte var lika glada hela matchen.
Nu ska jag packa lite saker sen kolla på kläder i stan sen åka till madde. Imorgon kommer den efterlängtade fredagen, ska bli skoj med tjejmiddag, enda nackdelen är att jag måste upp tidigt på lördag morgon. Men jag får iallafall träffa mamma och det är det som är huvudsaken. Dags att packa!
Ciao



onsdag!

Kändes som att ekonomi provet gick rätt bra iallafall! Får hoppas på det bästa. Idag är det som sagt derby. Eftersom att jag har så tråkigt så ska jag snart åka till tullinge och sen åka tillbaka till stan igen med resten. Men ja, vad gör man inte för att få tiden att gå fortare? Sen blir det att sussa över hos sofie.
Imorgon är det torsdag, det betyder att jag får lön! :D Slutar 13.10 och om jag har ork så ska jag åka till stan och kolla om jag hittar lite kläder.
Nu ska jag kila iväg till tåget!
Hej på er.

blä på plugg

Jag vill lägga mig i sängen och burra in mig i mitt gosiga täcke och sova för natten. Men nej, har man madde här så är det omöjligt. Plugg&plugg hela tiden. Fast det är ju rätt bra på ett sätt.. Och ännu bättre för hennes del att jag är lite trög nu så här på kvällen, då måste hon ju upprepa allt tusen gånger och då fastnar det nog i hennes huvud. Så jag gör ju bara henne en tjänst! Nu måste jag sätta på kaffebryggaren för tredje gången så man håller ögonen öppna. ( Först en runda chicago..) Bye!



done..

med hälften iallafall. Donken och engelska inlämningen är avklarade! Nu är det bara ekonomi pluggande som gäller hela kvällen med undantag av top model. Imorgon blir det derby, ska bli skoj! Dif - Aik. Hejar såklart på dif men självklart finns kalmar FF i hjärtat. Ciao

tisdag

Igår blev det chicago turnering hemma hos madde efter jag hade lämnat några saker hemma hos en körd jävla idiot. Blir så jävla trött på dig. Kände mig så förnedrad när jag bara stod där som en idiot. Det är så sjukt att där är just du som beter dig som ett svin. Att du inte skäms.



 Idag började jag 09.50. Så skönt. Slutade vid halv 3 och nu är jag hemma med madde. Ska snart göra klart engelska inlämningen och plugga ekonomi så det bara skriker om det. Sen blir det middag på donken, gott. Nej nu måste jag börja läsa igenom ekonomin. Hej så länge.


I used to cry but now I hold my head up high

inget blev som man tänkt sig

Någon pluggning med ekonomi blev det inte.. Har börjat med engelska inlämningen istället. Fast ekonomin är tusen gånger viktigare, men jaja imorgon måste måste måste jag plugga ihjäl mig! Ska tvinga madde med mig hem imorgon så vi kan ha våran plugg och kaffetid. Nu ska jag snart röra mig mot tumba, lämna lite saker sen hem till madde som vanligt :)

önskar mig själv lycka till


Massa kärlek till er!

None


None


måndag

Då var det måndag igen då och åter skola. Ska nog inte klaga så mycket, den här veckan är rätt skön för mig. Har varken labb eller någon pedagogik, så börjar 09.50 imorgon och på fredag slutar jag 13.40! Härligt.
 Jahapp, i lördags såg jag på american pie med sofie, tobbe och jocke. Efter det träffade jag en massa annat folk. Allt blev inte som planerat, men skoj hade vi. Igår blev det lite chicago spelade, benne och sen såg jag och madde en skit bra film som hette Death sentence, verkligen värd att se.
Jag tycker att helgerna är för korta, de går för fort. Hade man varit ledig på fredagar också så hade det varit perfekt.
Men på fredag blir det iallafall skoj! På lördag också för den delen, då ska jag träffa mamma. Saknar dig hela tiden.
Idag måste jag plugga stenhårt på ekonomin, det måste gå bra på provet!

heipa.



Det blev jobbigare än vad jag trodde. Efter all skit trodde jag faktiskt att det skulle kännas bra och att det skulle kännas tio gånger lättare. Men det bara sket sig. Jag vet inte vad man ska göra för att man ska må som bäst. Du väljer vilka du vill blanda in eller inte, men det är bara du som gör bort dig. Känns förjävligt hela grejen. Önskar att man bara kunde radera allt.

lördag

Skönt med helg. Igår efter skolan drog vi och åt pizza och sedan blev det poker o lite annat. Det var både roliga och tråkiga saker som hände, men det var helt okej. Nu sitter jag hemma och har precis kommit ut ur duschen. Ska snart sätta på lite te och äta lite. Får se vad som händer senare idag, blir väl antagligen att åka till tumba.
På ondsag har jag ekonomi prov vilket betyder att jag måste plugga järnet imorgon, på måndag och på tisdag.
Men iallafall.. heipa.



Jag har bestämt mig, jag vill att du lämnar mig ifred helt. Om du är så jävla korkad så får du skylla dig dig själv om det går illa för dig. Men jag trodde du hade mer vett i skallen. Det du gör är helt obetydligt för mig, att du skriver såna saker till mig får mig bara att bli mer äcklad.

torsdag

Igår var vi på bio några stycken och såg "wanted". Den var helt okej faktiskt. Men jag ska aldrig mer sitta bredvid madde på en bio. Snack & skratt hela tiden. ( Lite kul var det.. men ändå..)
Nu är det redan torsdag, den här veckan har gått fort. Idag har vi haft orienteringsdag, gick väl rätt bra eftersom att johanna och co gjorde allt jobb medans vi andra bara gick runt lite. När jag sedan skulle gå från lida till brantbrink med sophie gick det inte alls lika bra. Vi gick i över en timme och hamnade till slut i tumba och sen var det bara att ta tåget hem. Så är helt död för tillfället och mina ben värker.

Imorgon är det äntligen fredag! :D Går i skolan till 15.30 sen får man se vad som händer. Kanske hänkar med be-gänget o käkar pizza. Den här helgen är det iallafall bara ta det lugnt som gäller. Längtar redan tills nästa helg, ska bli mys. Nej nu måste jag duscha och sen blir det väl att åka mot tumba. Ciao.

måndag

Helgen blev inte alls som planerad. I fredags var jag hos madde hela kvällen och i ett bra tag satt vi och spelade chicago innan vi bestämde oss för att kolla på Batman - the dark knight. Den var hur bra som helst. Sen efter det, smarta som vi är så började vi kolla på batman begins. Tyvärr somnade jag efter tio minuter.
Lördagen började med att jag och madde spelade lite chicago, sen åkte jag in till stan med sofie, jocke och tobbe. Vi käkade på taco bar och kollade runt lite. Sedan blev det en kvarts filmtittning innan vi åkte till tullinge på kvällen och lirade lite poker. Hann tyvärr inte spela klart, men jag vet att jag skulle ha vunnit precis som jag gjorde igår MADDE!!!!!!!!!



Nu är jag ap förkyld. Inte kul alls, får se om jag orkar ta mig till skolan imorgon.
Ikväll börjar " I ditt ansikte " och det måste jag se, innan dess blir det nog lite plugg. Så duktig som jag är :)

heipa.

Det här förvirrar mig.

sovdags

Exakt, nu är det snart sovdags. Börjar blir rätt trött och det låter rätt skönt att komma i säng i tid för en gångs skull.
Blev ju inte så tidigt igår eftersom att jag och madde var rätt övertrötta och spelade kort, dansade, sjöng och började kolla på meet the spartans. Haha! Gaga Gaga yeah HÖHÖ.

Idag har det vart skola, sen fick man en gratis pizza på robbans ;) och sen blev det teater med pappa. Den var rätt rolig faktiskt. Imorgon är det äntligen fredag! Vad som helst kan hända. Den enda tråkigheten är att jag slutar 15.30. Det är så segt.. Men jag börjar ju trots allt klockan 10.00 så kanske inte ska klaga.

Nu har mamma och henric äntligen köpt hus. Roligt, nu får man ett eget rum där också :)
Glad för eran skull!

Nej nu ropar sängen, natti.

tänk först, prata sen.

Nu är man hemma och sitter här med en kopp kaffe. Ska snart åka till förtorten och träffa hiro-lover <3
Imorgon blir det teater med pappa, "små äktenskapliga brott". Ska bli skojsigt.



Jag vet, ni förstår ingenting och det gör inte jag heller. Därför har jag inte berättat exakt allt. I det här läget är det nog bäst att vänta lite tills man fått svaren på det man själv söker. Det är en sjuk situation helt enkelt. I era ögon är jag helt korkad, men det är jag i mina också. Det du gjorde. Det är så jävla vidrigt och sjukt. Men varför faller jag tillbaka? Av allt det jag fått höra som kommit ifrån din mun. Men jag kanske inte faller tillbaka? Mina tankar verkar vara helt någon annanstans. Det är så svårt. Jag mådde bra. Ärligt talat mådde jag otroligt bra. Men hur kan en människa vara så säker på sin sak och i nästa sekund bara helt plötsligt ångra sig? Tanken på det du gjort äcklar mig. Det äcklar mig så jäkla sjukt mycket. Hah, det är så sjukt att jag ens tänker tanken egentligen. Du har gått långt över gränsen. Du ska få ångra det här så jäkla mycket. Jag vill dra mig ur den här skiten, men det är någonting som hindrar mig.

!

Du är helt körd. Du äcklar mig så jäkla mycket, lämna mig ifred.

jag hade tur

Nu är man hemkommen från sonyas grek. Souvlakin där är helt klart bäst 
Nu ska pappa och jag dricka kaffe och kolla lite på tv :) Sen måste jag lägga mig i tid eftersom att det är skola imorgon. Woho, börjar 8.10 med franska! Usch. Men men..

godnatt eller nåt,



Gör det inte svårare, jag orkar inte lägga mer tankar på dig

söndag

Söndagar är alltid så sjukt sega. Men varför egentligen klaga? Det är ju ändå en ledig dag där man kan göra i princip vad man vill. Själv så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. Åkte hem från sofie vid tio imorse. Har duschat, städat lite och nu sitter man här igen. Igår kväll åkte jag och sofie till tullinge och träffade tobbe, erik och jocke. Efter en stund ute så drog vi oss hemåt till jocke och spelade poker. Spelade i 2-3 timmar. Tyckte faktiskt lite synd om jocke, sofie och tobbe som fick sitta och kolla på ett bra tag när proffsen jag och erik tävlade om mästerskapet. Tyvärr vann erik.. men jämt var det! Så det så. Hm, undra om man ska åka tillbaka till tumba en stund och träffa Q. Nu måste jag göra mig i ordning och har man tur så blir det middag på sonyas grek ikväll med pappa och martin om han kommer hem tills dess. Man kan ju alltid hoppas på det bästa.

Heipa.

sushi goes my heart

Perfekt dag ju, nu kom världens bästa far hem med sushi till mig :D

lördag

Nu kom man precis hem från en liten shopping runda med far. Fick ett par jeans, en jacka & örhängen. Blev inte alls den gråa jackan, tog en svart istället. Bion blev inte heller av idag, utan igår. Vi såg Get smart och den var sjukt rolig. Haha killen som satt brevid erik gjorde filmen tio gånger roligare.
Nu ska jag fixa lite i mitt rum, det är på tiden att det blir av :) Sen ska jag äta lite och göra mig i ordning sen åka till tumba för en filmkväll.

heipa.



Lycklig den som inte sörjer över vad han saknar, men som glädjs åt vad han har

torsdag

Nu har jag hittat en skinn jacka, äntligen. En grå från H&M. Ska få den av min snälla far på lördag :)
Idag har jag vart i skolan sedan åkte jag och sofie in till stan och kollade runt lite i affärer och käkade kmb ;) Efter det kom Madde också in till stan och då åkte vi till solna en snabbis. Och nu sitter jag och Madde här hemma hos mig och kollar på the voice. Hon har sina ryck som vanligt, kommer spy på henne snart. Men imorgon är det iallafall fredag, vet inte än vad jag ska göra riktigt. Det får tiden utvisa. På lördag blir det förhoppningsvis bio!
ciao!

L to the M



Man är så otroligt mycket starkare än vad man tror

tisdag

Skit dag. Allt har sjabblat. Bara för det ska jag gotta mig lite med sofie och kolla på en film jag fick låna av charmören. Hoppas den är bra så det finns något man kan glädja sig åt. En till sak är ju faktiskt att jag har lite lite lite sovmorgon imorgon. Något positivt iallafall.  Har faktiskt inte så mycket att skriva, ska nog reta sofie lite nu :)
ciao!



Jag gillar inte att du är synsk ;)

måndag

Helgen var rätt rolig om man bortser från dig. I fredags kom mamma och henric till tumba och vi hade kräftskiva med en massa roligt folk. Väldigt skoj var det. I lördags blev det bio, såg arkiv x. Det var inte så bra men helt okej. Igår hyrde jag och sofie " Young people fucking". Helt värdelös. Vi kanske borde förstått det på bara namnet men så smarta var inte vi.
Idag har jag varit i skolan, helt okej. Måndagar är inte så jobbiga. Nu är jag hemma i staden och ska snart ta en dusch och sen åka till madde eftersom hon så gärna vill att jag ska sova där (;



Helt sjuk hur en människa kan förändras så otroligt mycket, det här var det sista alla trodde om dig.
Jag känner så jävla mycket hat.

RSS 2.0