godnatt

Nu har jag varit duktig och gjort redovisning och beskattningsläxan. Jag är trött som en apa men först ska jag skriva om min intressanta dag. Först skola till 13.20 och sedan vidare till stan och mötte upp snygg-niklas, mohahaha. Kollade på lokal till studentskivan och det ser bra ut. Innan vi hittade rätt så tog madde med oss på äventyr runt halva söder kändes det som. Men nu har man sett stockholms tullhus och det är ju aldrig fel. Efter lokalvisningen mötte vi upp Q och åt på ett ställe som hette träffas. Riktigt gott. När jag kom hem hade Gunilla bakat en chokladkaka med glass till och det tackar man ju inte nej till. Men imorgon börjar det hårda livet. Hillo har bokat in oss på afro-dans. Nu jävlar. Godnatt.

party




söndagsmys

Gårdagen blev riktigt lyckad. Trevligt folk och mycket dans. Vaknade upp väldigt bakis men efter att ha fått i sig lite salta pommes så mår man genast bättre. Nu har Gunilla fixat gardiner i mitt rum och det blir mys. Vi har hyrt en film tills ikväll också så det blir bara att dega. Grillat till middag. Gottis, kunde inte blivit än bättre slappdag.


I'm still alive

Vi drog ungefär lika fort som vi kom till Madde igår. Var väl lika bra. Idag har varit en slappdag. Sofie kom över en stund och vi spelade lite kort och kollade på wallander. Nu ska vi laga mat här, jag, Sofia, Jennifer och Hillo och vi får väl se hur det går ;) Sen blir det vidare till tullinge!

tuta och kör

Nu är helgen kommen och denna helg innebär bara party. Ikväll ska vi till Madde och imorgon blir det tullinge med Hillo. Så söndagen får man väl vila ut sig rejält så man orkar med skolan nästa vecka. Nej usch nu ska vi inte tänka på skolan, helgen har knappt börjat. Snart blir det middag, (fondue?). Det blir nog gott. Dags att göra sig i ordning, ciao.

nästan fredag

Jag och Madde tog steget och gick på studentmötet. Kommer bli skoj! Efter skolan blev det skärholmen med Sofia, hann inte kolla så mycket men det är väl sällskapet som räknas ;) Snart kommer Sofie förbi och sen ska jag vidare till mr hemlig och glo på film. Imorgon är det fredag! :D Vet dock inte vad som väntar men det där löser sig alltid.


fika + film

Efter mina två lektioner i skolan så blev det en snabb fika med Sofie. Nu sitter jag hemma och har rensat lite bland mina kläder och snart ska vi åka till benne och svulla lite. Efter det blir det film med Sofie, äntligen är tiden inne för att se I love you man.

love

Jag saknar dig


tomorrow never knows

Those days are gone

wallflowers

Då börjar man ha lektioner imorgon. Skönt att man slutar 13.20. Ska förmodligen förbi stan med Sofie och hämta lite saker och sen tillbaka till tumba. Ska försöka hinna träffa Martin också och retas lite. Får jag och Sofie tid över ska vi se I love you man. Jag brukar vara lite skeptiskt till filmer som andra tycker är superbra men den här gången får jag ge mig. Nu ska jag fortsätta läsa om edward & bella.. Eller nej. Sova. Godnatt.


fredag

Skolan började igår men jag ska inte börja klaga riktigt än. Igår blev jag även bjuden på middag hos Kicki & Lennart och sen blev det krocket eller kricket eller vad det nu heter. Alla kommer minnas mig och Putte. Började dagen idag med att försova mig. Duktigt. Nu har jag tagit en dusch och väntar på Sofielutt och så småningom ska vi nog vidare. Ett glas vin först ;)

baksmällan

Den såg vi på bio igår, jag och Sofie. Fan vad rolig den var! Imorgon börjar skolan och det känns inte bra alls. Usch. Ska snart stiga upp och göra mig i ordning och sen blir det fika hos Nicole. Au Revoir.

jag spyr på dig och hår

Eller kommer iallafall att göra.


i'm going home!

Imorgon är sista jobbdagen, fick kanske smita lite tidigare också om vi blir klara. Vid fem kommer Erik och hämtar mig och sen bär det av mot Stockholm. Skönt ska det bli att få komma hem, vila upp sig lite innan skolan börjar. Får se vad som händer imorgon kväll, förhoppningsvis träffa mina gosfior. Nu måste jag packa ihop alla saker och sen blir det läggdags. Ciao.

tut

Helgen i Stockholm var kanon. I fredags skulle vi bara ta ett glas vin vilket resulterade till några glas till. Bakis skulle vi till Sofies 18års partaj och det var myspys. Kvällen slutade hos Putte. Väldigt lyckad helg för en gångs skull. Är tillbaka i Lilleland och är inne på min sista jobbvecka. Yey!


Lejon 18

Fick gå tidigare från jobbet idag. Skönt. Sen övningskörde jag hem och det gick bra. Vill ha körkort nuuuuuuuu. Nu ska jag snart packa ihop det sista, ta en snabbdusch och sen börja åka mot stockholm. Imorgon ska vi fira sofipropp och ikväll blir det ett glas vin med bella, Q och nicole. Grattis till Sofie som blir 18 idag!

en bra dag

Idag har varit en bra dag. Fick mycket beröm på jobbet angående alla mätningar. När jag slutat hämtade morfar mig och körde hem mig till dom så jag kunde duscha och göra mig i ordning och sen hämtade Erik upp mig och Martin. Vi åkte in till stan och åt, köpte glass och gick runt och pratade skit. Sen fortsatte jag och Erik ut till Alvesta och degade. En bra dag helt enkelt.

jobbelijobb

Fan vilken plugga att ta sig upp tjugo över fem. Och det ska göras i två veckor framåt nu, usch. Efter jobbet åkte jag direkt hem och målade på huset. Nu ska vi ha lite kvällsfika och sen ska jag sova. Imorgon efter jobbet blir det ut och äta med erik eller något annat skoj. Ska bli kul att träffas iallafall, var ett bra tag sen.

semestern slut

Idag har det varit lite kalas för sagisbagis. Jag ska sätta mig ute med mamma en stund och svepa kaffe och sen blir det läggdags eftersom man börjar jobba imorgon. Usch ångest.


grisa och jag

Steg upp åtta imorse och för att sedan åka till kosta outlet med mamma. Där köpte jag mig ett par jeans, trosor, bodylotion, parfym och ett par strumor till Henric med Bruce på. Fan, skulle behållt dom själv. Efter trippen där åkte vi tillbaka till växjö och kollade runt lite och åt en väldigt god lunch (calingas?) eller något liknade. Till Saga som fyllde år igår hittade jag en liten spargris och sen hittade jag även min själsfrände grisa. Nu ska vi snart ut och plocka svamp...

                                           Grisa


RSS 2.0