.

Idag blev det en tripp in till söder med Mickan. Fick med mig en klänning, bh och armband hem. När jag väntade på pendeln så fick jag sms från Sofia "Jag har köpt hund". Så ja, när dom plockade upp mig i tumba fanns där en lite vovve. Så fin.

hej hopp galopp

Så, nu är julen över. Men den har varit mysig så jag ska inte vara så negativ. Fått en massa pengar, presentkort, smycken m.m. Idag blir en chilldag och så ska jag tvätta lite och packa ihop. Imorgon beger jag mig till Stockholm så jag får några dagar "hemma" innan nyår så man hinner fixa allt. Nu blir det guitar hero.

FREDAG

FREDAG OCH ÄNTLIGEN LOV! SNART BLIR DET UTGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG!!

måndag

Helgen har varit perfa. I lördags blev det partaj och igår låg jag hemma och degade. På kvällen kom Sofie och Zirre över så spelade vi buzz. Sjukt segt att börja skolan idag, men som tur var så hade jag bara två lektioner idag. Har precis kommit hem efter att ha fikat med Hillo och köpt mig en maskara och ett armband. Ska plugga lite och ikväll blir det äntligen Winnerbäck :D :D

torsdag

Det har inte hänt något spännande i mitt liv men måste bara gnälla lite. Imorgon börjar jag halv sju. FY FAN! Jag kommer dö. Vi ska lussa på jobbet. Lite kul ska det blir att se mamma i hennes pepparkaksklädsel, haha eller jävligt kul. Som en liten uppstoppad korv.

måndag

Helgen i tumba var skojig. I fredags firade vi som sagt hagen. Slutade inte såå bra för min del. I lördags tog jag, hillo och Sofie ett dopp i den goa lilla poolen och kvällen spenderade vi hos rickie. Igår åkte jag ner till mamma igen med mormor och morfar och idag var det bara att stiga upp vid sex för att ta sig till jobbet. Mamma körde hem mig vid två så att jag kunde få jobba med psykologin. Det går framåt, sakta men säkert ;) Ikväll blir det halv åtta hos mig och sen ska jag försöka fortsätta kämpa med frågorna. Tjing

godmorgon gott folk

Idag är man ledig. Nu väntar jag på att Sofie ska komma hem från skolan så hon kan komma över och underhålla mig. Ska nog väcka Sofia så länge och ta ett dopp i poolen. Ikväll ska vi hem till Hagen och fira honom och sen drar vi nog ut. Grattis din snorunge.

torsdag

Fick lite sovmorgon idag + att jag slutade vid halv tre. Vid ett var jag på en utbildning om ekonomisystem. Seeegt men nu ska jag börja packa ihop sakerna som jag ska ha med mig till tumba och sen kommer mormor & morfar och plockar upp mig runt sex :D Tjing.

tisdag

Förutom att ha jobbat idag så har jag klippt mig och slingat håret. Det var på tiden. Nu sitter jag och väntar på mat, funderar på att äta en lussebulle så länge. Efter middagen ska jag försöka plugga lite psykologi så inlämningen blir klar någon gång.

På torsdag åker jag till tumba, wiiiiihoooooooo


RSS 2.0