isbacke, mamma mia och 18-årsfirande.

En fredagkväll, vem vill inte åka isbacke i tullinge? Efter benevento fick jag iallafall med mig snorsofie, rickie och martin. Jag hade skoj och jag vet att dom egentligen också hade det bara att dom inte vågar erkänna det. Sen åkte vi till snorsofie och såg på mamma mia. En härlig film måste jag säga. Idag vaknade snorsofie ovanligt tidigt och satte på strålkastarljuset. Men jag älskar henne ändå. Vid ett tog vi en tripp ner till tumba och tog en fika med mad. Nu ska vi spela lite guitar hero, snorsofie har faktiskt två gitarrer så fan vad vi ska rocka loss. Ikväll blir det 18-årsfirande, vi har lyckats köpa en ny present som vi alla kan klottra på, som jag hoppas han inte är allergisk mot. Mohahaha ciao.


here i go again

Idag har det blivit en massa fram och tillbaka åkanden. Vid två åkte jag till tumba och mötte nicole och tog en fika. Sen kom snorsofie dit och sen blev det en liten vistelse hemma hos nicole. Sen gled jag och snorsofie tillbaka till tumba centrum för att möta tobbe och erik med tron på att hitta en present åt mattias. Till sist bestämde vi oss för att köpa lite godis, bara en massa choklad av olika sorter. Nu fick vi reda på att han är nötallergiker eftersom att smartjocke inte kunde säga det i tid. Så det var ett onödigt köp, antar att vi måste hitta något nytt imorgon. Iallafall, efter presentköpet så åkte jag till tullinge och träffade jocke och vi tog en promenix med en liten paus av att åka i en isbacke. Måste göras oftare. Imorgon är det fredag, härligt. Ska gå till skolan också, tur att man börjar klockan tio. Nu ska jag fortsätta kolla på righteous kill. Natti

Godmorgon

Nu har jag fått sova ut lite iallafall. Vid två ska jag möta sofie och rickie i tumba och fixa lite till helgen. Sen ska jag försöka hinna ta en fika med madde innan jag träffar J. Imorgon är det äntligen fredag! Då blir det en romantisk middag på benne med sofie och om jag minns rätt ska vi se mamma mia. Nu blir det lite lipstick jungle, peace out.

onsdag

Det blev varken något läxförhör i rättskunskap eller i naturkunskap. Jag hade inte läst på överhuvudtaget så jag blev inte mer än glad. Gick hem efter naturkunskapen, känner att jag borde vila lite. Jag har iallafall varit duktig och tagit hem en massa skolböcker så jag kan plugga lite. Har både ekonomi och franska läxa tills imorgon. Jag vill ha helgen här nu, det skulle sitta helt perfekt.

boring

Ingen lust och ingen ork. Måste plugga rättskunskap och naturkunskap. Det suger. Jag är fortfarande inte helt frisk, har svin ont i halsen. Man kanske borde vara hemma imorgon också och vila upp sig..


Godnatt

Mamma och Henric ska gå på Bruce Springsteen - utan mig. Det är inte okej. Inte för att jag har så många andra alternativ, så länge jag inte har lust att lägga ut omkring 1500-2000:- på en biljett. Nu ska jag börja kolla på righteous kill och försöka somna till den. Ska försöka pallra mig upp till skolan imorgon så hoppas jag mår bättre imorgon. Godnatt.

sjuker

Helgen var riktigt skoj ute på rickies land. Ännu roligare var det att sofie kom ut till oss på lördagen. Det blev en massa spelande & festande. Mysigt var det. Igår vaknade nästan alla sjuka. Så nu ligger jag hemma och vilar upp mig. Jag har ont i hela kroppen. Hoppas inte det är influensan. Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på film med mackor och te. Här är lite bilder från helgen.

     

De va la gött

Nu är jag hemma från trippen i tullinge. Det var väldigt trevligt måste jag säga. Däremot så har jag ingen ork till att packa. Just nu vill jag bara lägga mig under täcket och somna till en film. Men det kan man inte. Måste läsa igenom naturkunskapen också eftersom att jag har muntlig redovisning imorgon, illa. Nej nu har jag inte tid med datorn, natti!


imorgon är det äntligen fredag

Det blev en kort dag i skolan idag. Ekonomi, matte och första passet av franska sen fick vi gå hem. Härliga tider. Nu har jag tagit en dusch och fått i mig flingor. Om en stund ska jag åka till tullinge och ta en promenix med jocke. Imorgon åker vi till rickies land och ska vara där över helgen. Jag orkar inte skriva upp alla som ska med för då glömmer jag säkert någon. Huvudsaken är att jag inte får glömma att packa ikväll. Mysigt ska det bli. Kameran åker med. Ciao.

tänk

vad en bussaccident kan förändra ens liv. Det började med att tre killar ställde fram två koner framför bussen när den kom och sprang sedan iväg. Jag sa tyst till sofie: "Men jag vill inte springa och ta bort dom". Bussen småstannade fort framför mig och busschauffören kollade på mig med en väldigt otrevlig blick (om blickar kunde döda..) och körde sedan på ena konen som såg ut att följa med bussen och raka vägen förbi mig. Sofie skrattade av glädje... Jag vet, vilken fin saga det blev. Jag känner att det är min grej. Fan vad jag ska stämma sl, idioter. Men med nästa buss blev det en liten tripp till tumba centrum och sedan raka vägen tillbaka till sofie. Det var tur att jag åkte tillbaka för där hade vi väldigt skoj, jag, sofie och collboll. Nu har alla klagat klart på mina humörsvängningar känner jag, så nu är jag konsant glad. JÄMT. Det har börjat bra än så länge men vi får se hur det slutar.

Allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om.

-


kom nu sommar

Nu vill jag ha sommaren här. Det är många saker jag längtar till. Gäller bara att håva fram pengarna. I maj åker jag till frankrike med skolan ( det är inte i sommar, men nästan). I juni åker jag till Italien med mamma och släkten för att fira morfar. I juli vill jag åka till hultsfred. The Killers, Dropkick murphys, markus krunegård, winnerbäck, takida m.fl ska dit. Fan vad jag vill dit. I augusti ska vi tjejer förmodligen åka utomlands. Det hoppas jag. Det skulle vara så jäkla kul. Måste försöka hinna jobba så mycket också så man kan få ihop pengar.



ciao bella

Jaha, då var det måndag igen. Började skolan med franska imorse och efter det så hade vi håltimme till tio i tolv. Engelska läraren var sjuk. Självklart var inte caféterian öppen heller så man fick sitta och ruttna i nästan två och en halvtimme. När man nästan ruttnat klart så började rättskunskapen. Tur att det är rätt roligt. Efter skolan så åkte jag hem till nicole och sedan kom lilla sofie dit. Trevligt trevligt. Nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Jag känner mig febrig och helt utmattad. Ska ta en dusch och sen lägga mig och glo klart på pineapple express. Får inte somna, klockan nio är det lipstick jungle. Peace out. (Nicole, oroa dig inte. Jag skriver snart om min intressanta dröm)


home

Nu är man hemma i stockholm igen efter en tre och en halvtimmars tågresa från Alvesta. Roligt nog så satt jocke på samma tåg som oss så vi satt i bistron hela resan och hade skoj. Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på taken eller pineapple express. Har inte bestämt mig än. Spelar nog inte så stor roll, jag kommer ändå somna på dirr. Blä, imorgon börjar jag skolan 8.10 med franska. Usch, avis på jocke som är ledig. Han kanske vill byta plats med mig.


Tjolahopp

Jag har gått ett steg längre inom min matlagning. Jag är så värdelös så att jag till och med har misslyckats med nudlar och då är det illa. Men idag tillät mamma mig att göra potatisgratäng helt själv. Och den blev god, konstigt nog. Så nu är man mätt och belåten. Snart kommer grandma and grandpa och då blir det fika. Nu har jag laddat ner andra avsnittet av lipstick jungle som jag ska glo på, ciao.

Australia

Den var jättebra. Lite lång bara men fy fan vad snygg han är - Hugh Jackman. Inte konstigt att han blev vald till världens sexigaste man. Sjukt snygg! Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen kommer mormor och morfar över en stund. Vid 18 tiden åker jag hem till stockholm igen, usch tråkigt. Får väl ta och passa på och njuta av den lilla tiden som är kvar. Ciao


godmorgon

Nu har vi precis ätit frulle. Ska ta en dusch och sen ska vi åka till mormor & morfar och lämna lisa sen vidare till kosta. Sen blir blir det middag hos dom och sen som sagt bio. Ska spela en omgång på vetgirig först. Får se till att inte fastna..


lilleland

Nu har jag äntligen kommit ner till mamma och hencipenci. Vi har precis ätit en god middag - fläskfilé och potatis. Nu ska vi snart ta ett glas vin och spela spel. Mys. Imorgon blir det bio med the family och mormor och morfar. Vi ska se Australia. Innan det ska vi åka till kosta outlet och kolla kläder. Måste köpa nya jeans. Får hoppas på att jag hittar något. Nu ska jag kela med lisafisa, ciao.

fränt


school

Nu har jag naturkunskap, men vi sitter och chillar i caféterian (eget arbete). Ska ta en kopp kaffe om man lyckas smöra åt sig 3 kronor av nicole. Efter naturkunskapen har vi lunch, sen ska jag gå en snabbis på svenskan och sen glida hem och packa. Jag vet, jag är seg. Borde ha packat igår. Sen åker jag äntligen till mamma. PEACE

whatever you like

Det var mys hos madde igår. Satt och pratade och vid åtta gick vi ut och promenerade i två timmar. Gissa om jag kände mig nyttig? Sen mötte vi upp franco och rickie en stund. Det var trevligt. Nu kanske jag borde ta och plugga lite engelska och naturkunskap. Ska skriva om fördomar på engelska + en massa glosor och så har vi muntlig redovisning på onsdag i naturkunskap. Jag åker ju till mamma i helgen och jag antar att det inte kommer bli så mycket plugg där nere. Det ska bli så mysigt att åka dit och få tid att umgås med mamma och henkipenki. Går i skolan imorgon till klockan ett sen åker jag hem en snabbis innan jag åker. Skönt, har sovmorgon också. Nu är det snart dags för mat, peace.


natti

Ska snart lägga mig i sängen med min ipod och lyssna på bruce och dropkick murphys och förhoppningsvis somna till det. Imorgon är det en ny dag - nya gärningar. Efter skolan ska jag åka till madde. Prata och bara vara. En dag ska jag tacka dig rejält, för allt. För ditt stöd. Jag älskar dig. Nu kom katarina in och sa att hon hade gjort en toast till mig, mums. Ajaj inte äta innan man lägger sig.


grym låt

Dropkick Murphys - Kiss me, I'm shitfaced.

trötter

På gympan idag hade vi boxning. Det är jäkligt skoj men sjukt jobbigt. Någon kommer ha träningsvärk i armarna imorgon. Förutom gympan så har dagen gått segt som vanligt. Nu ska jag ta en kort promenix med martin och sen läsa igenom engelskan och rättskunskapen. Husvagnssemester for the win.


this love is killing me

Du vill inte inse

sovpartaj

Skönt att skoldagen är slut, jag är redan trött på den. Har redan fått tre läxor den här veckan som måste göras imorgon. Fast en rolig sak som började idag var rättskunskapen, det verkar intressant. Nu har man tagit en dusch och ska snart åka till tullinge och ta en promenad med jocke. Efter det ska jag till sofie, man måste ju hinna umgås med henne innan man åker till mamma på fredag. Det ska bli så jäkla skönt. Dags o glida, peace out.

<3


here i go again

Du har rätt sofie. Vetgirig, det är beroendeframkallande. Nu sitter man här igen och spelar. Dessvärre går de inge bra alls och mina poäng rasar. Tänkte bara skriva lite kort om helgen. I fredags blev det en massa festande. Först i tuna och sedan vidare till bremora. Vid 4 mötte jag upp kalle, martin och orre och vi tog den gamla vanliga korvrundan på statoil. Efter det var det bara att glida till kalle och sova. I lördags steg vi upp vid fyra, drog till benne och sen var jag med nicole hela kvällen. Vi sjöng abba-singstar. Gud så fint vi sjunger. Sen gled jag hem vid halv 11 och sov. Jag känner mig fortfarande helt slutkörd sen fredags. Idag ska jag bara ta det lugnt. Senare ska jag åka till madde och förmodligen även träffa sofie. Sen blir det bara att lägga sig tidigt ikväll så man kommer upp imorgon. Peace out.


madde....

STINKER BAJS

a lot like me

Nu sitter jag här igen och spelar vetgirig mot kalle. Jag förlorar bara så jag kanske borde ge upp innan klockan blir för mycket. Det kanske skulle vara bra om man somnade i rimlig tid eftersom man ska upp till skolan imorgon med. Det ska iallafall bli skönt med helg igen. Ska antagligen festa med gamla vanliga folket imorgon kväll och på lördag och söndag har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt. Vila upp mig. Nu ska jag krypa under täcket, godnatt.

vetgirig

Nu var första dagen i skolan avklarad. Skolan var verkligen inte saknad. Jag som somnade runt fyra fick plåga mig upp vid 6 imorse. Skönt att det var en kort dag iallafall och imorgon är det härliga fredag. Nu sitter jag hemma hos kalle och vi spelar vetgirig mot varandra så roliga som vi är. Vi ska snart se på Bolt. Peace

fan

För det första så vann han inte, utan det gjorde EMD med låten Jennie let me love you. Vad är det för annat folk som röstar egentligen? Idioter. För det andra så är klockan snart tjugo i ett och jag har försökt att sova i ett bra tag men det går verkligen inte. Klockan 06.00 ska jag gå upp. Lycka till

Grammisgalan

Nu håller jag mig bara vaken för att se om Markus Krunegård vinner priset för årets låt - Jag är en vampyr. Jag har tillochmed röstat, så nu får han se till att vinna. Andra februari så är det dags att se markus på cirkus. Gah, jag längtar.


Glasvegas


oh no

Jag orkar inte med skolan imorgon. Jag kommer aldrig kunna somna ikväll, vaknade klockan ett idag vilket inte var tanken eftersom jag ställde klockan på nio men givetvis så somnade jag om. Men man får väl försöka kriga sig upp imorgon. Nu är det ett nytt år och nu har jag lovat mig själv att börja träna (som jag säger varje år) men nu måste det bli av. Usch, jag och sofie har ätit pizza två dagar i rad plus en massa chips och cola på det. Men det har ju trotts allt varit lov så då får man göra så, men nu är det slut med det. Pappa har lovat mig ett årskort på friskis & svettis så det måste se till att användas.


I'm so cool

Snart ska vi gå och äta pizza. Jag, sofie och tobbe, så jag ska alltså få vara femte hjulet. Men det kanske är dags att det är min tur nu. Sofie får ge lite payback efter tiden med majkell, haha. Över till något annat, igår hyrde jag och sofie en film som hette things we lost in the fire. Den var bra, otroligt sorglig och jobbig. Men mys var det. Ikväll ska vi förmodligen träffa mathias och simon och spela lite guitar hero eller vad det nu heter när man har hela kittet med trummor, två gitarrer och en mikrofon. Ska bli skoj, ciao bella!


with or without you

Du har gjort dina val och dina prioriteringar, ångra dig inte senare för då finns vi kanske inte kvar

tjo

Äntligen nyduschad och fräsch. Det behövdes en sådan här bakisdag. Igår började vi hos mackan runt nio tiden, det gamla vanliga folket. Sen drog vi till stu och jag och anna höll igång till 5 imorse. Eller jag hade ju mitt lilla avbrott men sen kom jag igång igen. Fanns en nackdel med gårdagen och det var att sofie inte var där. Men jag hade skoj ändå. Nu ska jag bara slappa resten av kvällen, det finns inte ork till något annat.


woho

Igår blev en väldigt trevlig dag/kväll. Jag lyckades hålla mig vaken under alla tre filmerna och det är ett under. Jag har blivit emot Frodo, han har ingenting vettigt. Sam gör allt jobb så han blev min idol. Nu sitter jag hemma hos madde efter en liten runda ute med kalle, johanna, sofie och orre. Åt världens godaste middag på ohm food - sushi. Nu ska vi snart göra oss i ordning och sen blir det partaj hos mackan. Peeeace

sagan om ringen

Jag är helt slut. Snart ska jag kolla på film i över nio timmar. Det är inte min grej, jag är den som alltid somnar under filmen. Vi får väl se hur det här går. Jag får köpa flera redbull och försöka hålla mig pigg på det sättet. Tillbaka till igår,  filmen var faktiskt inte så bra. Det där med övernaturliga saker är inte min grej. Hade hellre velat sett Australia, men det vägrade mickan. Tur att jag har henric och mamma som vill se den med mig.


say my name bitch

Nu måste jag snart börja gå mot åhléns där jag ska möta mickan. Vi ska gå på bio och se The day the earth stood still. Hoppas den är bra. Sen ska jag gå hem och försöka sova för imorgon blir det ingen sovmorgon. Klockan tolv ska vi mötas i tullinge och handla mat och sen börja kolla på vårat sagan om ringen maraton.. Ska bli kul men måste bara försöka hålla mig vaken. Peace out


1 januari 2009

Det här blir mitt första inlägg för det här året. Coolt. Tänkte bara köra en liten sammanfattning från gårdagen. Som sagt blev det en otroligt god middag med mamma och c.o. Sen var vi hemma hos madde en stund och sen drog jag och sofie vidare till huddinge. Där mådde väl folket mer eller mindre bra, haha. Jag hade skoj iallafall. Juste, tolv slaget firades på pendeltåget med sofie. Men vi roade oss själva och huvudsaken var ju att vi hade varandra ;)

RSS 2.0