fredag

Någon vaknade på fel sida idag. Nu skulle mitt nya färska lejon vara här. Men man kan inte få allt så nu ska jag och mamma snart sätta igång med målningen. Idag kommer martin hit också så nu har jag äntligen något roligt att göra som att irritera honom. Nu ska jag ringa och grattar sagis som blir 9 år idag.


man mår som man förtjänar

Vilken guld kväll det blev igår. Allt var perfekt. Har aldrig varit på någon roligare fest tror jag. Ena stunden kom det amerikanare och andra stunden stod det en eldkastare på bordet. Blev även en hel del klädbad och live-musik. Grym kväll. Så nu ska vi snart ta oss i kragen och ta en lång promenad, hyra film och köpa en massa godis.


klappat och klart

Nästan. Har hunnit måla och varit på banken idag. Nu har jag ca 50 min på att göra mig klar inför kvällen då det blir fest. Så nu har jag inte tid att sitta vid min kära dator, ha en bra kväll!

hemma

Nu är jag hemma i småland från både stockholm och skara. Skojiga dagar i skara och partajande om kvällarna. Annars har jag inte haft för mig så mycket mer. Däremot har jag hittat dragläget och det känns guld. Lite efter kanske men det går framåt sakta men säkert. Idag har jag köpt lite skit på stan, målat och nu blir det snart vin, räkor och aioli på rostat bröd. Så jäkla gott. Ciao.

prutt

Har anlänt till sthlm och nu sitter jag hemma hos madde och väntar på att lunchen ska bli klar. Najs väder ute så vi funderar på att gå och sätta oss vid vattnet. Ikväll ska vi förmodligen träffa Q och sen händer det inte mycket mer intressant i mitt roliga liv. Heipa.


sjabbel

sjabbel sjabbel sjabbel, men vad är en planering utan sjabbel?
Nu lägger jag mig utanför och ska gotta mig med nybakta muffins och spela kort med mamma och henric. Har varit duktig och målat idag som vanligt så nu får man priset att svulla lite. Imorgon fortsätter målningen och sedan bär det av till stockholm och på fredag vidare till skara. Förhoppningsvis åker mamma och henric också upp till stockholm i helgen så jag får åka bil ner nästa vecka. Dags att vinna på plump!

liseberg + ullared

Igår kom vi till liseberg när det öppnade och gick hem när det stängde. Var sjukt kul. Åkte allt förutom fritt fall och uppskjutet, usch varför ska man ge sig in på sånt för? Plågsamt. Blev en hel del regn men då var det ju perfekt att försöka spela på chokladhjulen som man aldrig vann något på. På hemvägen stannade vi förbi ullared ett tag där jag köpte lite skit. Nu ska vi snart ha en slapp filmkväll och jag ska svulla i mig lite nappar.


fredag

Idag kom martin + flickvän hit men de är så osociala så att de har låst in sig på rummet. Imorgon ska vi upp tidigt för att åka mot liseberg. Nu jäklar ska jag åka mycket, måste utmana mig själv lite. Nu blir det godis och film med nellie.

pride and glory

Filmen är grym. Såg den först igår med nellie (som mest satt och snackade massa kärleksgnabb) och så såg jag den nyss med mamma. Fan vad bra den är men sorglig. Fick rinna lite tårar idag. Usch. Andra vettiga saker jag gjort idag är bland annat målat huset som en galning och övningskört. Imorgon blir det samma visa och så ska jag även kanske träffa jonas en snabbis. På kvällen kommer martin hit och då har jag någon att retas med. Nu ska jag nanna kudden så godnatt.

förjävla bra

Har målat sen tio imorse och nu ska jag vara barnvakt. Wiho.

småland

Japp, då var jag här nere igen. Jäkligt tungt att gå upp vid nio imorse för att åka till centralen. Usch. Gårdagen blev iallafall rolig. Vi tjejer grillade först hemma hos sandra och sen kom rickie, chippen, hagen och zirath. Sofie råkade få i sig en liiten gnutta vin för mycket men tur att det var hon och inte jag. Mohaha. Vid halv två mötte jag alex och tog ett litet farväl. Men nu sitter jag som sagt här så jag hann otroligt nog med bussen. Duktig man kan vara. Nu blir det snart film!

måndag

I lördags var vi hos madde och hade lite partaj, var helt okej förutom lite sjabbel som vanligt. Vid fyra kom jag och nicole hem och då åt vi en väldans god potatisgratäng med bea och satte oss och spelade chicago. Igår tog vi det bara lugnt, åkte till madde en stund och sen mötte vi upp alex, the sad little boy och mathias. Sen satt jag och nicole väldigt övertrötta ute halva natten med tilda. Nu borde vi snart börja göra oss i ordning för en massa saker ska fixas innan vi åker till sandra senare. Imorgon åker jag tillbaka till lilleland!


reunion + frisör

Igår var det som sagt en liten skojig reunion hemma hos alex med sofie, björn, mathias och simon. Vi grillade och spelade det hederliga öl-spelet och massa annat. Har ingen tidsuppfattning men någon gång vid kanske två pallrade jag och sofie oss till statoil där vi möte rickie. Därefter drog vi oss till ersson där jag fick agera frisör. Jag tror inte jag vågar se hur han ser ut idag, men någon gång måste ju vara den första gången. Sen fick fisungarna för sig att börja kolla på film och vid fyra skulle jag och sofie gå över till henne men då hade skitungen glömt nycklarna så då fick vi gå tillbaka till ersson och sova där i en och en halvtimme och sen gå tillbaka igen. Vid halv elva blev jag väckt av att min chef ringde mig och sa att jag fick jobba två veckor extra. Härligt. Resten av fredagen så ska jag bara ta det lugnt, kanske försöka hinna träffa nicole en snabbis. Dags att glida, ciao.


hej gott folk.

När jag kom till sthlm igår mötte jag upp sofie och så drog vi till alex och kollade på film. Sen mötte vi upp madde och nicole ute i regnet. Nu ska vi snart gå till ica och handla till ikväll, blir en liten reunion och det ska bli skoj. Allt för mig tack o hej


coolio

Nu vill jag ha torsdag. Då åker jag till sthlm och är där tills på tisdag. Den 18 åker jag med mamma, henric och bonussyskonen + några andra till gbg och helgen efter det bär det av till skara med sthlmsfisarna. Ska bli grymt kul. Nu är det läggdags, godnatt!


sunday bloody sunday

Söndagen har bara flugit förbi, men har iallafall hunnit övningsköra, målat och städat. Ska snart se på Zack and Miri make a porno. Hoppas den är rolig. Sen blir det väl bara till att sova tidigt ikväll eftersom jag jobbar imorgon. På onsdag slutar jag äntligen jobba och på torsdag bär det av till sthlm.


härliga helg

På förmiddagen var det skitvarmt så vi åkte ut till stugan och tog ett dop. Var sjukt varmt i vattnet. Sen åkte vi hem och målade lite på huset innan det började regna. Efter det bestämde vi oss för att åka och övningsköra lite. Nu när det är pissväder så funderar vi på att åka på bio och äta pizza. Skulle inte sitta helt fel. Hoppas på bättre väder imorgon så man kan sola & bada. Heipa.

friday!

Nu har mormor, morfar och martin kommit hit för att ännu en gång fira mamma!? Orättvist. Grillningen är snart klar och sen blir det förmodligen en tidig läggdags för mig. Jobbet tar dö på mig. Men cash cash cash!

transformers

Klippt gräs i ungefär sex timmar idag på jobbet så imorgon kan vi snacka om träningsvärk. Usch. Missade bussen hem också och då skulle det självklart börja regna. Livet är bra jobbigt ibland ;) Nu ska jag snart glo på transformers med mamma och henric sen är det natti natti.

RSS 2.0