tisdag

Försov mig imorse så fick gå upp och sedan gå till skolan och se ut som ronja rövardotter. Annars så var det en rätt skön dag i skolan, förutom ekonomi provet. Det gick åt helvete. Efter provet så åkte jag och madde till huset som hon snart ska flytta till och målade lite. Därefter åkte vi med sean och tom till benne och tryckte i oss pizza och sen gled jag vidare till tullinge och mötte jocke. Nu har jag precis duschat, ska göra i ordning lite te och sen ska jag börja kolla lite på death sentence och förhoppnings somna till den. Godnatt!


buhu

Ekonomi prov imorgon så nu är det bara att börja plugga arslet av sig.


ta mig till framtiden

Idag var vi på föreläsning på södertörns högskola och jag blir så sugen på att åka iväg och plugga. Nu vill jag bara att gymnasietiden ska ta slut så man kan få göra något nytt. Dock vet jag inte om jag kommer börja plugga direkt efter gymnasiet men bort härifrån ska jag iallafall. Det som finns i mitt huvud just nu är att plugga i lund eller i växjö. Angående att gå sista året av gymnasiet på procivitas i växjö börja locka lite mer. Jag vill göra något nytt, komma härifrån. Spännande.


Bonjour

Måndag morgon och jag och kalle sitter och gör ett franska arbete. Min hjärna verkar inte fungera så här tidigt på morgonen. Fick alldeles för lite sömn inatt.

Tillbaka till igår. Jag och jocke tog en promenix genom kungsholmen vidare till fridhemsplan och sen satt vi lite i kronobergsparken som den tydligen heter. Sen gick vi hem till mig och lagade misslyckade makaroner med goda köttbullar. Mina matlagninskunskaper är inte på topp. Iallafall, sen kom nicole vid halv nio och då bakade vi en kladdkaka som nicole sedan tappade ut. Men den gick att äta ändå och den blev faktiskt god konstigt nog. Vid elva tiden blev vi utelåsta eftersom jag glömde både nycklar och mobil inne i lägenheten så det var bara att stå ute och vänta tills martin kom hem. Sen kom vi i säng vid kvart över tolv.

Tillbaka till franskan.. Au revoir

västerbron

Sista lediga dagen för den här helgen. Vaknade kvart över elva, eller kvart över tolv blir det ju eftersom man ska dra fram den där jäkla klockan. Jocke är på väg in hit nu, vi ska ta en liten promenix. Kanske till västerbron? Sen ska jag ta fram mina ekonomi böcker och plugga lite till provet på tisdag. Nu är det bara en vecka kvar i skolan och sen kommer det efterlängtade lovet, äntligen.


little britain

Lördagskvällen blev rätt lyckad den också. Lagade middag tillsammans med kalle och martin men sen lämnade dom mig. Senare kom Jocke, sofie, tobbe och koff kom förbi och glodde på lite robinson, någon film och lite fotboll. Nu ska jag försöka somna till little britain. Det är sjukt kul. Natti.

lördag

Nu har man fått hem det sista sällskapet. Kom i säng runt halv sex och gick upp tio i tolv, bra kämpat. Ska snart ta en behövlig dusch och sen blir det kanke en fika med nicole. Ingen aning om vad som händer med kvällen.

äntligen helg!

Erik, koff, sofie, tobbe och tom kom över en stund. Tittade på någon usel film. Dom har precis gått till tåget (som dom antagligen kommer missa). Så nu var man ensam igen. Ska kolla lite på tv och sen lägga mig. Imorgon är det lördag och det blir det ROBINSON! :D nörd, jag vet.

friday i'm in love

Fredagen är äntligen här! Det har inte hänt så mycket under veckan, träffat sofie, nicole, jocke och idag har jag ingen aning om vad som händer heller för den delen. Om en timme ska jag åka till skolan, slutar tyvärr halv fyra sen glider jag nog hem och sen får vi se vad som händer.

tisdag

Trött. Jag behöver sömn. Men icke sa nicke, somnar jag nu så är det omöjligt för mig att somna ikväll. Så det är bara att försöka hålla ögonen öppna i några timmar till och sen så, då jävlar ska jag sova. Igår hade vi bara en lektion. Så det var en jäkligt skön dag. Sen var jag med nicole ett tag och senare träffade jag "en gammal kompis". Somnade ungefär vid halv tre inatt och så skulle man upp sju imorse. Förjävligt. Men jag kämpade mig ändå igenom hela skoldagen, så duktig som man är. Ska snart glo på desperate & 90210 men först fixa kaffe.


back on track

Hemma i stockholm igen efter en seg tågresa. I tid var det iallafall. Imorgon har jag ingen franska så det blir en väldigt liten extra sovmorgon, men det är ju alltid något. Nu ska jag nanna kudden så godnatt gott folk.

working on a dream

Då var söndagen här igen. Igår var vi hemma hos henrics syster vars barn fyllde 18. Skitroligt var det. Vi har inte gjort så mycket mer i helgen. Fick åka en liten tur med henric på hans motorcykel, läskigt sånt där.. Snart kommer mormor och morfar på en fika och vid sex ska jag åka mot stockholm igen. Heipa.

fredag

Snart åker jag ner till världens bästa mamma


tack för mig

Den ena är schizofren. Det är en överraskning varje dag. Man vet aldrig vad man får höra. Det kan vara något som gör en glad. Något som ser ut till att bli något positivt. Men dagen efter det är det helt tvärtom. Att jag orkade med det ett bra tag, det är sjukt. Iallafall nu när man tänker i efterhand. Men nu (lite seg som jag är) så har jag tagit det med en nypa salt och klivit över den där linjen. Och du, sök hjälp. Men som alltid, man ska lyssna på sina vänner från början.

Den andra är bara allmänt dum i huvudet. En stalker helt enkelt. Ett tips, sök hjälp du med.
Tack för mig, godnatt gott folk!

måndag

Ny vecka. Seeegt. Att börja 8.10 med franska en måndag är ingen höjdare. Att sedan sluta tjugo över tre gör det inte bättre. Okej, vi fick gå tjugo minuter tidigare, men ändå. Efter plugget åkte jag hem till nicole och vi spelade sjuan en liten stund med snorsofie och sen blev det plugg. Jag är faktiskt nästan klar med min engelska. Förvånad måste jag säga. Men imorgon ska jag och nicole fortsätta vara duktiga och plugga vidare så det blir helt klart. Måste börja med naturkunskapen också, prov på fredag. Det suger.

söndag

Då var denna helg också förbi, tyvärr. Nu är det en hel vecka kvar till nästa och det suger. Fredagen var bra. Vi hade en "hejdå-middag" hos mickan. Igår åkte hon till cypern och där ska hon stanna i åtta månader. Fan vad jag är avis. Hoppas du får det bra där borta, vilket du säkert kommer få. Det låter ju inte helt fel.. Och i sommar kommer vi och hälsar på! Ska bli så nice. Efter middagen hos mickan drog jag och sofie vidare till ersson. Där blev det lite för mycket men efter en lång promenad med syftet att bli nykter så blev det lite bättre. Men när man precis har somnat så kom det två idioter som står utanför sofie. Då var det bara att gå ut och försöka få iväg dom. Så lyckades väl komma i säng runt fem. Gårdagen däremot bara flöt på. Jag och sofie drog och mötte tobbe i tullinge och sedan tog vi en promenix till erik. Sen mötte vi upp tom på robbans och käkade lite och sen åkte vi vidare hem till tom där vi glodde på film och spelade spel. Känns illa nu när man får reda på hur jäkla oallmänbildad man egentligen är. Men skoj var det. Sen åkte jag och sofie hem till henne och nannade kudden. Idag har jag varit förbi nicole och tagit en fika. Vi har faktiskt gjort lite nytta och pluggat körkortsteori också. Så nu är den inlämningen gjord också, skönt. Nu blir det desperate och grey's! Natti.

onsdag

Matteprovet gick inte bra överhuvudtaget. Men man får ge allt på nationella och hoppas på det bästa. Nu är man hemma efter en liten promenad. Ska göra mig te och mackor och sen lägga mig och glo på desperate och greys. Det är grejer det.


tisdag

MEN JAAAAAAA! MVG PÅ MITT EKONOMIPROV!! så. Försökte plugga lite matte med nicole efter skolan med det varade inte så länge eftersom jag spillde ut kaffe över böcker och då var vi ju tvugna att hänga dom på tork.. haha. Dålig bortförklaring kanske, men sen kom iallafall sofie över en stund och det blev lite kortspelande. Nu har migränen tagit över så jag ska lägga mig i sängen och försöka somna till grey's. Godnatt!


1-0

Nu är det bevisat. Ni är helt sjuka i huvudet hela bunten.

måndag

Usch vilken seg dag. Hade prov i rättskunskap och det gick inte så bra. Men man får fler chanser. Fick iallafall sluta tjugo minuter tidigare från körtkortsteorin, så lite glad kan man ju alltid vara. Nu har man fått i sig lite mat så det är väl bara att sätta igång med matten. 

Hämnden är ljuv mohahah
 


söndag

Segaste dagen av dom alla. Men det är ju trots allt den internationella kvinnodagen idag. Wiho. Igår var vi hemma hos hillo och firade henne. Blev grillat kött med klyftpotatis och till efterrätt blev det pannacotta som hillo själv hade gjort! Tro det eller ej. Nej men det var iallafall jätteskoj igår tills lite senare när det blev lite sjabbel. Men vad är en helg utan sjabbel? Nej juste. Nu är det bara att sätta sig och plugga stenhårt inför rättskunskapsprovet imorgon. Fyra kapitel - 87 sidor. Helt stört.

-

and sooner or later it's over
I just don't want to miss you tonight


fredag

Ska snart glida till skolan. Slutar halv fyra idag och det är lite segt. Vid sex ska jag hem till nicke & linda på middag. Mormor och morfar kommer också dit. Efter det kanske jag träffar snorsofie och gör något kul. Hejdå.

onsdag

Grattis martin! Jag måste säga att jag är avundsjuk. Men om några år är det min tur.. Måste säga grattis i förskott till hillo också som blir 18 imorgon! Jag, nicole och rickie sitter hemma hos rickie och inväntar kalle och martin. Då ska han firas. Sen blir det en promenix med jocke. Ciaaaoo

tisdag

Första skoldagen efter lovet. Har varit trött, men ska inte klaga för jag och nicole hade rätt skoj ändå. Tog en fika efter skolan. Foccacia med kyckling och fetaost. Nu är jag hemma och ska glo lite på greys och desperate. Sen måste jag göra engelska och rättskunskapläxa. Imorgon fyller martin 20! Grattis i förskott. Det ska firas efter skolan och sen får vi se vad som hittas på.


film noir

Var väldigt mysigt med mormor och morfar igår. Jag fick också lite presenter - pengar och en vit skjortklänning. Snart kommer henrics systrar och då ska vi köpa hem pizza. Mums. Vid sex går tåget hem mot stockholm igen. Imorgon är det studiedag och då ska jag och nicole glida till skärholmen och köpa present till hillo. Nu ska jag fortsätta läsa lite i Kiss And Make-up. Heipa.


RSS 2.0