söndag

Blev väckt strax innan nio imorse och det var ingen hit. Då var det bara att åka ut och övningsköra. Men har hunnit med en hel del idag, promenad med fisen, hämtat Nellie, bakat lussebullar och nu håller jag på med förrätten. Mormor och morfar kommer hit på middag och sen och jag tillagar den helt själv, det är inte ofta det händer. Hoppas det smakar ;)


torsdag

Idag har jag varit nere på vårdcentralen och hämtat ut en salva. Tänk att en liten vårdcentral i Alvesta ska behövas när man har pratat med en massa specialistläkare. Hoppas den hjälper nu.
Fick sluta vid två idag för att mamma skulle klippa och slinga håret och på tisdag är det min tur. Har även vaccinerat mig mot svinis idag, sved till lite men känns inte alls nu.
Nu blir det halv åtta hos mig.


onsdag

Mögelost på pepparkaka är så grymt gott. Kom på det vid halv nio så tvingade mor att åka och köpa det. Så nu har jag njutit färdigt med gottandet framför grey's.

Slutade jobbet vid kvart över elva idag och då kom Henric och hämtade mig så var vi ute och övningskörde ett bra tag. Gick riktigt bra. Men nu ska jag ta och lägga mig så godnatt med er.

tisdag

I helgen fyllde jag som sagt år så jag, mamma, martin, sofia, hillo, thomas & gunilla åkte in till hard rock café och åt en jäkla god och stor middag. Grymt god mat! Efter det mötte jag, sofia & martin upp en massa på the bridge och det blev en hel del dryck ;) Kvällen slutade väl kanske inte lika bra haha. Jag & Sofia ramlade ner på marken och sofia ner med huvudet före och fick en rejäl bula och förmodligen en hjärnskakning. Jag och wille tog henne till akuten och där går hon in dyngrak och säger att hon har en hjärnskaking och dom bara skrattar åt henne. Haha. Vi fick vänta i ett undersökningsrum men efter ett tag tappade vi tålamodet och började leka med sakerna där inne och sen bestämde vi oss för att åka hem istället. En jäkligt onödig resa. Var bara att ta första tåget hem så vi var väl hemma runt sex. Äh det var jäkligt kul iallafall.

Nu har praktiken börjat här nere i de småländska skogarna och det går hur bra som helst. Ikväll ska jag ut och övningsköra och sen blir det desperate :)


yeah

Ingen skola på tre veckor utan nu är det praktik som gäller :) När jag äntligen var klar i skolan idag åkte jag och Nicole och mötte upp Martin och blev bjudna på fika sen tog jag och Martin oss till pappa i solletuna. Fy fan, 45 min med pendeln. Fick god tandorikyckling och lite presenter. Kvällen har spenderats med Sofie & Sofia och vi har mer eller mindre pressat chicago.

Studiedag imorgon så då blir det new moon och senare kommer mamma hit. Och mamma, med tanke på att du kommer läsa detta innan jag har jag vaknat imorgon så meddelar jag dig om att jag inte kommer ta mig upp imorgon för att åka till vårdcentralen (måste ju städa och göra fint innan du kommer..) så du får ringa och boka en tid till mig i växjö. Godnatt.

onsdag

Nationella gick bajs. Bokstavligt talat så gick det bajs. Efter det så gjorde jag inte så mycket vettigt. Sofie har varit över en stund och mystpyst. Ska plugga lite fika sen sova.

Ska bara påminna dig om att det är du som har problem och inte jag ditt psykfall.
Natti :D

tisdag

Imorgon har vi nationella prov i svenska. Skriva en uppsats. Efter det slutar jag sen är det bara torsdag kvar i skolan för på fredag är det studiedag! Då kommer även mamma och lisafisa. På lördag fyller jag 18 och på söndag fyller madde 19 så vi ska ut i helgen och bli firade. På söndag åker jag ner med mamma till lilleland och har praktik där nere i tre veckor. Ska bli grymt skönt. Nu ska jag försöka ta mig igenom psykologin och senare kommer sofie över.


lördag

Vaknade vid elva idag och då var jag duktig och satte igång med att plugga affärsjuridik och det höll jag på med tills klockan två då jag, hillo & thomas åkte ner och gymmade. Så nu är jag helt slut. Ska snart fortsätta lite med pluggandet och sen lägga mig i soffan. Blir en hemmakväll idag också. Tjing


torsdag

Jag är stolt. Talet igår gick faktiskt ganska bra! Trodde jag aldrig. Skönt att det är gjort nu iallafall. Nu kan man börja tänka på alla andra prov som är nästa vecka.

Jag, Hillo & Thomas har varit och gymmat. Jag vet, ibland inträffar det omöjliga. Migränen jag har haft hela dagen har nästan släppt också. Nu är jag helt slut och vill bara kasta mig i sängen. Men som sagt så är det många prov nästa vecka så det är bara att sätta igång ikväll för jag antar att helgen inte kommer bestå av någon pluggande.

tisdag

Lyckades vara duktig och försova mig imorse. Vaknade vid halv nio och skulle vara på karolinska klockan tio. Men tur att Gunilla var ledig idag och erbjöd sig att köra mig. Läkarna kan ta och pilla sig i rumpan för de verkar vara helt efterblivna.

Har lyckats skriva klart mitt tal nu äntligen. Håll tummarna för att det går bra för mig imorgon. Hatar verkligen att hålla tal. När det är klart imorgon så ska jag träffa Q och sen blir det en pluggkväll och självklart Grey's. Nu ska jag försöka sova så man får sin skönhetssömn ;) Natti.

saknad.

Nu har vi varit så duktiga så Hillo höll ett träningspass för mig & Sofie. Känner mig helt slut. Hillo har även suttit och gett mig en massa råd inför mitt nationella prov som jag har på onsdag och Sofie är på väg hit och ska även hjälpa mig. Jag ska prata om saknad. Saknaden till min mamma. Finns egentligen hur mycket som helst att säga men ändå är det hur svårt som helst. Hoppas det går bra. Nu blir det kaffe och lite plugg. Tjing.


söndag

Igår var vi som sagt hos Ersson och firade honom. Hade kul som satan och jag trodde aldrig jag skulle få se min brorsa bugga, haha. Blev väldigt mycket dans för alla till gamla hits ;)

Skulle egentligen sett winnerbäck ikväll men när vi kom dit så stod det att det var inställt. Vi mådde inte bra någon utav oss så kändes som en jäkligt onödig resa. Men vi åkte iallafall in till söder och tog en fika och det var mys. Nu ska jag lägga mig så man kommer upp 06.20 imorgon bitti, natti.

lördag

Igår hade jag ingen lektion så jag åkte till skolan helt i onödan. Däremot fick jag en liten chock när det låg ett vykort till mig i klassfacket från min lärares bror. Haha, lite creepy men kul. Sen stannade min projektgrupp som sagt kvar i skolan ett tag och pluggade lite och sen åkte vi vidare till ett café så jag kunde få äta min älskade foccacia med fetaost.

Igår kväll åkte vi några stycken till staffan mitt ute i ingenstans. Skoj kväll om man bortser från taxichauffören som var helt dum i huvudet och tänkte släppa av oss mitt i skogen. Men ikväll ska vi till ersson och fira honom och imorgon är det äntligen winnerbäck!

onsdag

Hade fikaprov idag som gick skit. Har prövning i Ma B imorgon som kommer gå skit. Jag har ingen ork längre. Nu vill jag att praktiken ska börja så man slipper alla läxor och prov. Men det finns två saker jag kan glädja mig åt. På fredag går jag i skolan 11-12 (ska dock sitta kvar med Rasmus & Nicole och fixa med projektarbetet ett tag) och på söndag ska jag äntligen få se winnerbäck för andra gången.


söndag

Blev ändrade planer igår men lika kul var det för det. Vi blev kvar hos Nicole, kom hem vid fyra tiden imorse och jag mår piss. Trött och mår illa som en gris. Idag har jag degat hemma hela dagen och det var det bästa jag kunde göra. Nu ska jag ta och packa ihop saker inför skolan imorgon, fy fan vad jag inte har lust med det. Sen ska jag äntligen krypa ner i min sköna säng. Natti.


RSS 2.0