halloween

I torsdags kväll blev det vildsvinsjakt med sofie, tilda, matte och nicole. Det är rätt spännande ;) Igår tog jag mig till tullinge och mötte upp en vän och tog en promenad ett bra tag. Kvällen spenderade jag med sofie framför idol och sen en tripp till statoil. Ikväll blir det däremot party och vi har alla fått ett uppdrag. Haha, vi får se hur det går med det. Nu ska jag ta en dusch, tjing.


torsdag

Vaknade vid tio tiden imorse och tog mig en promenad med lisafisa. Kom hem, tvättade, packade ihop & åt frulle. Vid halv två kommer mamma hem och då ska vi övningsköra och sen köpa hem pizza. Vid sex går mitt tåg hem mot stockholm igen. Det finns inget värre än att åka tåg själv. Nu ska jag göra mig kaffe och plugga matte. Woho.


onsdag

Nu ska jag snart ta och göra mig lite plättar med blåbärssylt. Bästa som finns. Måste även tänka ut vad jag ska klä ut mig till i helgen om det blir som planerat. Hade tänkt sneöga med det gjorde Madde lite ledsen så får tänka om. Imorgon åker jag hem till Stockholm igen och då ska jag umgås med Sofia hela kvällen som flyttar ifrån mig på fredag. Kommer sakna dig din gris.


powerwalk

Grym man är. Vi hade ett litet träningspass här hemma. Jag, mamma och Martin. Efter det gick jag, mamma och Henric en lång promenad med stavar haha. Det må ha sett roligt ut. Men nyttigt var det ;) Snart ska jag äntligen ut och köra och sen blir det roast på berns.

måndag

Jag har tråkigt. Har pressat guitar hero hela morgonen/förmiddagen. Vill att Henric ska komma hem snart så vi kan åka ut och övningsköra.


lördag

Tack för igår Sofia, var väldigt skoj även fast det blev en tidig hemgång för min del. Nu har jag hamnat nere hos mamma och vi har varit och övningskört. Snart blir det middag och sen ska jag lägga mig och glo på någon bra film.

frefrefredaaaaaaaaaaaag

JAG FICK GODKÄNT PÅ MATTEEEEPROOOOOOOOOOOOOVET! Så jag är inte bitter längre. Läraren hade glömt att rätta en uppgift så nu är jag glad igen. Snart ska jag och Sofia åka ner till centrum så ska hon få "köpa ut" migräntabletter till mig. Haha, så löjligt. Sen ska jag börja göra mig i ordning inför kvällen för då blir det paaartyyyyy.


torsdag

Idag har jag haft en riktig bitterdag. Ett halvt poäng ifrån godkänt på MaC provet. Idioter här och idioter där. Men trots det gick jag på afron och lyckades roa mig en stund med sofiepropp. Imorgon är jag förhoppningsvis lite gladare. Då blir det lite partaj för Sofia och sen ska jag kanske träffa Sofie en stund. Heipa

onsdag

Äntligen är den där riskutbildningen avklarad. Jag och Nicole var så nyttiga så vi promenerade hem från tumba centrum. Nu ska jag väl sätta mig och läsa igenom redovisning och beskattingen inför provet som vi har imorgon bitti. Skönt att man slutar 12.10 iallafall och imorgon blir det äntligen afro igen! Dags att kila, ciao.

tisdag

Plugga var det jag skulle behöva ha gjort idag. Men icke, det fanns det ingen ork till. Får försöka hinna göra det innan riskutbildningen imorgon. Fy fan vad tråkigt, 4 timmar av min dyrbara tid. Nu tänker jag krypa ner i min säng och imorgon har jag sovmorgon till 12.40 så jag kan sova ut. Naaaaaaajs. Natti

oh fy fan

Sov pissdåligt inatt. Bra när man hade matteprov imorse. Gick bajs. Pallade inte gå på idrotten så åkte hem vid tolv och la mig på soffan, och ja, det förtjänade jag. Nu tänker jag bara sitta här och invänta middagen och sen tvinga över Sofie. Tack för mig.


söndag

Igår var vi hemma hos Nicole och firade henne. Av mig och Sofie fick hon en bok om sex, överlevnads bok om sex och dejting, strumpbandshållare och kärleksbrus ;) Efter elva någon gång drog vi ner till Tbs, jag fick självklart migrän och var tvungen och dra lika fort som jag kom dit.

Nu ska jag och Nicole snart ta en tripp till ica och sen ska eftermiddagen endast bestå av att plugga Ma C. Har prov imorgon bitti. En vecka kvar sen lov!



 


fredag

Hade bara svenska idag. Hade en redovisning och det gick faktiskt rätt bra. Efter skolan åkte jag och Nicole hem till henne och pluggade matte C. Snart blir det kroppkakor, mums. Överlycklig. Ikväll blir det nog idol med Sofie och Kalle. Tur att Oskar och Olivia är hemma ;) Nu, drink! Ciao.

torsdag

Den här dagen har endast bestått av stress. Och nu tänkte jag stressa lite till och söka fakta om Emile Zola så här lite lagom till innan man ska sova. Planering kallas det.

Gå in på lansms.blogg.se och kommentera!

onsdag

Jag och Sofie kirrade present till Nicole efter skolan. Grymma vi är, mohaha. Kom precis hem efter att ha haft en myskväll med Nicole & Sofie och varit ute en kortis med Alex. Men ska väl sova nu så jag kommer upp imorgon bitti. Efter skolan imorgon blir det tre studiepass.. Låter inte lockande. Natti

sängdags

Vidrigaste jag varit med om. Fick göra biopsi. USCH! Har psykologiprov imorgon men har inte haft någon ork till att plugga. Det får gå som det går. Man får misslyckas ibland. Nu ska jag försöka sova utan att göra illa mitt älskade bröst. Natti.

sad eyes

Vilsvin är läskiga. Ser ut som en blanding av en björn och ett monster. Men det är coolt. Nu är klockan snart tolv och jag borde ligga och sova nu men nej jag valde att vara ute en stund med alex och sofie. Imorgon blir det ingen skola för min del. Jag ska nämligen till karolinska i solna och förmodligen ta prover i bröstet. Usch. Och på onsdag lämnar alex tumba. Så såhär känner jag mig just nu:


Haha


vildsvin

Nu ska jag, sofia och alex snart åka och kolla vildsvin, tjingeling!


måndag

Fick kriga mig upp imorse till skolan, fick en tanke av att sova kvar men icke. Efter skolan mötte jag upp Hillo i tumba och köpte lite gott och så gled vi hem och glodde på step up 2. Nu har jag precis ätit middag och ska snart öppna psykologiböckerna och börja plugga.


du min vän i livet

Man kan bara stå och se på hur du sabbar för dig själv. Man vill hjälpa till och det suger att veta att man inte kan påverka dina val. Jag bryr mig om dig. Du står mig så nära.

söndag

I fredags kom mamma och Henric till tumba så dom kom och kollade på idol tillsammans med mig och Sofia. Sen somnade jag rätt fort efter det. Igår åkte jag, mamma och Henric till kungens kurva och ikea. Köpte mig iallafall ett par skor på din sko. Senare kom Sofie över och åt middag med mig och Sofia och sen kom Hillo, Hampus och Alex och gjorde oss sällskap till fotbollen. Sen blev det en massa spelande. Kul helg. Nu har jag och Hillo städat hela nedervåningen, så duktiga man kan vara. Vi ska snart ta en fika och sen tänkte jag hoppa in i bastun efter jag sagt hejdå till min älskade madre.

Kärlek till er


tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen

När jag behöver er som mest.





onsdag

Så, nu är jag råförkyld. Men jag tänker inte ligga hemma längre för det. Ska snart ta en tripp till ica och köpa lite skit inför grey's ikväll. Jag och Sofie ska hem till Nicole och ha lite mys. Ciao.


tisdag

Jag har inte gjort något vettigt alls idag förutom att ha varit i skolan. Borde egentligen börja skriva mitt tal och läsa ut boken. Men jag har ingen fantasi alls om vad jag ska skriva om. Har varit inne på en hyllningstal till min mamma eller till t&g. Men det där får lösa sig imorgon. Börjar bli sjuk också, ont i halsen och förkyld. Ska ta en dusch och sen åka till en god vän och kolla dh och lata mig. Sovmorgon imorgon, me like.


måndag

Nu har hillo kört ett pass med mig och gunilla. Satan. Jag är helt död. Tänker inte plugga något ikväll utan snart kommer sofie förbi och förmodligen blir det chicago. Börjar få ont i halsen så ska svepa i mig en kopp te. Fan vad skönt jag kommer sova inatt. Tjingeling.


dagen efter

Bakis, migrän och en jävla massa plugg. Igår var vi iallafall hos Sophie. Väldigt skoj men det blev lite för mycket av det goda. Vid tio vaknade jag imorse och mådde piss och kunde inte somna om. Så nu ligger jag och lider med affärsjuridiksböckerna bredvid mig som måste öppnas.

båten kom och vi knubbade säl

Vi hamnade hos Ersson igår, vi hade väldigt kul. Glodde på idol, drack lite vin, prövade lite nya spel och det blev succé, haha. Nu väntar jag på att Sofie ska vakna för då blir det lunch på benne.

torsdag

Nu har mamma och Henric åkt till Dublin. Vill också träffa en massa irländare och gå på pubar och lyssna på glad musik. Hoppas ni inte glömmer att köpa en massa fint till er lilla prinsessa. Snart ska jag på afro med Sofie och efter det blir det idol och pluggande. Imorgon har jag en lektion, sen möte och sen ska jag ta en fika med min padre och hämta lite saker. Helgen måste jag ägna åt en del pluggande, inte kul. Men nästa helg kanske mamma och Henric kommer upp till Stockholm så jag får väl se fram emot det istället. Nu ska jag pressa Erik - Is it true, gryyyyyyyyyyyyym.

RSS 2.0