tisdag

Sådärja! Då har vi börjar med tekniken i skolan också. Får se hur det går.. Var helt slut när jag kom hem och ingen orkade lagade middag så vi beställde pizza. Men jag klagar inte. Sen tog jag en liten tupplur faktiskt så vi får väl se hur det går med att somna ikväll. Äh, har ändå bara föreläsning mellan ett och tre imorgon ;) Nu har även Martin äntligen flyttat hem hit! Nu slipper jag vara mobbad varannan vecka utan att ha någon annan att mobba. Ska lägga mig snart. Måste bara mobba klart Zirre först.


helgen

I fredags blev det kräftskiva och i lördags var vi hos Peter och sedan våldgästade vi Niklas. Kul helg. Men nu har Sofie & Kalle lämnat lilleland och jag är mobbad igen. Idag var jag i skolan mellan tio och tolv och vi hade introduktion till matten. Kuuuuuuuuul. Eller? Har precis gjort mig en jäkla god omelett och lite bacon. Mamma ligger och sover för hon är sjuk. Smittar hon mig dör jag.


schooooool

Idag var det introduktion och upprop. Satan vad nervös jag var! Men det gick fintfint. Jäkla stort område. Skippade dock nollningen som idag var brännboll. Kändes inte sådär mysigt att vara ute och springa i spöregn och en jäkla blåst. Nu har jag handlat lite block och småskit och nu ska jag bara få skolböckerna av Niklas. Nu ska jag lägga mig och imorgon blir det jobb. På fredag kommer äntligen Sofie & Kalle!


back in lilleland

Nu är jag hemma igen efter vistelsen i Tumba. I fredags blev det som sagt kräftskiva hos Simon. Det blev mycket vin och shotar och kräftor såklart. Senare kom Zirath förbi men rätt snabbt efter det åkte vi hem och tog med oss Sofie på vägen. Igår blev det 50-års firande. Massa mat, tårta, cider & baileys. Efter det mötte jag upp Sofie och tanken var att vi skulle hem till henne och dricka lite vin men vi bjöd in oss till Zirath istället. Väldigt lyckad kväll. Mycket skratt. Som jag har saknat er. Men Sofie får jag träffa redan på fredag igen och kalleponken såklart. Då blir det kräftor igen och mycket vin! Nu ska jag lägga mig. Tänka på att skolan börjar snart. Är så jäkla nervös.

love the way you lie

Godmorgon. Nu sitter jag här och pressar love the way you lie. Så jävla bra. Vid fyra börjar jag jobba så ska försöka vara duktig och städa lite innan. I helgen åker jag äntligen till Stockholm. På fredag blir det kräftskiva och på lördag ska jag träffa mina fina som jag saknar så mycket <3

måndag

Har precis sett en sjukt jävla störd film med mamma och Henric. The human centipede. Fy fan vad äcklig. Mådde illa ett tag under filmen, haha. Nu ska jag snart lägga mig för ska upp tidigt och fira Henric som fyller 40! Sen blir det jobb från halv två till nio. Godnatt gott folk

söndag

I torsdags när Hillo kom så grillade vi, drack lite mojito och sen åkte vi in och såg lite på The Ark innan vi gick in i öltältet. Blev en rätt tidig kväll. I fredags åkte vi och shoppade lite i Växjö, lunchade med Martin och Niklas och sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning för kvällen. Åkte till någon Peter som vi förfestade hos, var väldigt skoj. Sen gick vi till Kafe Deluxe och där var vi någon timma innan sista nattbussen gick. Det var en väldigt trevlig fredag måste jag säga. Igår åkte Hillo hem och jag hade en riktig slappdag och på kvällen gick jag på bio med Martin, Henric & Erazim och vi såg predators. Idag blir det ännu en slappdag, kanske måla lite. Eller?


den lever

Oj, över en månad sen sist och ändå finns det inget intressant att skriva om. Sen jag flyttade ner till lilleland har det inte hänt så mycket alls. Camping, Tyskland, Katrineholm och annars så är det jobb hela tiden. Men på tordsag äntligen så kommer Hillo ner och då ska vi ta oss in till Växjö och förmodligen träffa Erik & Martin och se på The Ark och ta något glas vin. På fredag börjar Karl-Oskar dagarna så då blir det partaj. Nu blir det mat och film.


RSS 2.0