fredag

Igår var jag ledig, tog en lunch med sofie på benne och pluggade lite. På kvällen hade Hillo bal och sen var efterfesten på tbs. Det var rätt skoj, lite för mycket av det goda men ändå var jag duktig och åkte till skolan vid åtta. Ikväll blir det bara chill och imorgon hoppas jag på fint väder så det kan bli grill :)


måndag

Sådärja, då var sista idrottslektionen avklarad. Härligt! Imorgon har jag nationella i maC, haha. Jag förstår verkligen ingenting. Men det får gå som det går. Ska försöka plugga hela kvällen men innan det blir det middag på benne :)

söndag

Helgen var den härligaste på länge. Tack alla som var med :) Nu är det bara två veckor kvar till studenten. Panik. Har en muntlig redovisning kvar, 2 prov och en inlämning, sen är det slut. Sen börjar helvetet ;)

heellooo

Jag vet, rätt seg uppdatering ;) Veckan i Egypten var iallafall bäst. Lägger upp bilder senare. Annars har det inte hänt så mycket. Var hos mamma under helgen och annars är det bara en massa jäkla plugg som gäller för mig, men snart är det över. Men nu kanske det är dags att öppna boken, adios.

egypten

AH! Ska lägga mig när som helst för vid fem ska jag upp igen och börja åka mot arlanda. Nu är jag lite nervös. Fan vad skönt det ska bli. En vecka med sol och bad!

RSS 2.0