För att du är den bästa som finns


grattis mamma

Idag fyller hon år och bara för det var jag så söt att jag ställde klockan på tio i fem imorse, väckte Henric och så gick vi in till mamma med lite presenter och sjöng väldigt vackert. Gullig man kan vara ibland. Mamma bestämde sig för att gå upp så tidigt och ställde sig och började baka muffins(?), galen. Resten av dagen har jag ägnat åt jobb ute i ösregn. Nu är mormor och morfar här och ska ta en liten födelsedagsfika och sen blir det ett väldigt tidigt godnatt för min del.


blä

Direkt efter jobbet åkte jag med mamma och henric på handledarutbildningen så jag kan få börja övningsköra någon gång. Usch, den tog aldrig slut. Nu är man hemma och måste äta något eftersom vi inte hann med någon middag. Sen blir det nanna kudden eftersom man ska upp 05.20 imorgon.. Helt värdelöst. Godnatt.


tillbaka i lilleland

I fredags när jag kom upp till stockholm så mötte madde och sofie mig och sen drog vi direkt till kalle. Där blev det (en hel del) förkrök och sen kom resten som vi skulle åka med till country festivalen. Väl där så hängde vi mest under öltältet tills det stängde. Igår hade vi en grillkväll hos mathias där vi även badade i hans pool, 29 grader. Inte helt fel. Så lata som vi var så sov vi kvar där och vid elva åkte jag och hälsade på en tullingebo innan jag åkte ner hit igen. Så imorgon börjar en ny jobbvecka och på fredag får jag troligtvis semester om jag inte väljer att jobba lite på martins jobb. Får se om det orkas med. Nu blir det en promenad med mamma och henric. Ciao



onsdag

Vem har varit duktig om inte lilla jag? Efter jobbet blev det tog jag en liten joggingrunda med lisafisa. Nu har mamma grillat och fan vad jag ska äta. Det är jag värd. Sen blir det lite pluggning..

stockholm, here i come!

Japp, nu är biljetten till stockholm bokad. På fredag blir det country och på lördag blir det inflyttningsfest! Jag längtar. Då får jag träffa mina fisungar igen.

I'm back

Midsommarhelgen var perfekt. Skitkul att dom kom ner hit. Lördagen blev en seg dag, mycket vila och sen blev det filmkväll med godis, chips & glass. Nu har en ny jobbvecka börjar och det suger, lite fler lediga dagar vill jag ha. Det är bara att härda ut. Nu har Henric lagat min dator, tack daddy cool. Snart blir det middag och sen promenad.


torsdag

Smet lite tidigare från jobbet idag och det var jag värd. Att stå ute i ösregn är ingen höjdare. Efter jobbet blev det storhandling inför morgondagen med mamma och henric. Nu har vi storstädat så det är lite fint när fisungarna kommer. Redan om två timmar är de här! Imorgon blir det midsommarlunch, grillning, spelande, lekar (så hillo blir lite glad) och sen får vi se hur kvällen slutar.


hola mcbola

Nu är stackars jag redan sliten efter två dagars jobb. Usch fy blä. Men måste ju tänka på pengar pengar pengar. Nu är planerna för midsommar äntligen klara! Fisungarna hillo, hampus och sofie kommer ner till de småländska skogarna på torsdag. Kul ska det bli! :D Nu ska jag lägga mig framför tvn tills kära mor kommer hem. Ciao!

italien

Nu är jag tillbaka från Italien. Det har varit väldigt varmt, god mat och gott vin (Ja, nu får jag låta lite old). Vi bodde i ett jätte stort hus där jag, mamma, martin och henric hade en egen lägenhet på två våningar i villan! Egen pool också. Nice. Att bila ner är dock inte det bästa jag gjort. Tog ett dygn och sen var kroppen helt förstörd. Men jag ska inte klaga. Fint var det. Nu är jag i lilleland och måste packa upp alla saker och sen ska vi sätta oss och kolla på alla bilder. Imorgon ska jag bara ta det lugnt hela dagen för på måndag är det jobb som gäller för min del.

hejdå!

Konserten var grym igår! Dock minus att man skulle stå ute i spöregn i tre timmar.. Men det var det värt. Ett plus för att han är så het. Men nu ska jag packa sista sakerna och sen börjar bilresan mot Italy. Jag har alltså sommarlov. Jäklar vad skönt det kändes att säga så. Hejdå gott folk!

BRUCEEEE <3

Lyckades få tag på biljett idag till Bruce Springsteens konsert imorgon och jag är så jäkla glad! :D :D

tisdag

Nu har man varit ute och käkat sushi med jojje. Så jäkla gott. Borde sätta mig och plugga naturkunskap nu men det låter inge vidare skoj. Men nu är det bara två dagar kvar för mig i skolan och sen sommarlov! Två prov ska jag hinna med + ett hemprov. Dags att sätta igång.


grillning

Nu är jag hemma efter en kväll på långholmen med Q och bella. Vi grillade korv och hade det mys. Ska ta en snabbdusch och sen ska jag läsa igenom naturkunskapen lite smått. Sen blir det läggdags må jag tro, så godnatt.


tjolahopp

Igår drog jag, hillo, madde och zirath ut till sandviken och tog årets första dopp. Väldigt skönt. Sen blev det grillning hemma hos madde. Nu sitter jag i skolan, har gjort klart körkortsteorin. Skönt att äntligen bli av med den. Klockan 14 är det omprov i matte som gäller. Usch. Efter skolan blir det hem och plugga naturkunskap. Förjävligt när det är så fint väder..

RSS 2.0