fredag

Sitter hemma hos mormor och morfar i växjö, ska ha massa gäster här ikväll. Har vart och handlat en vårjacka med mormor idag som jag fick i påsk present. Just nu står jag här och pratar i telefon med Gilbert. Saknar honom väldigt mycket faktiskt.

Imorgon åker jag till Oskarshamn och firar pappa med den andra släkten. Ska bli rätt så kul och sen på söndag åker jag hem. Det är så jäkla skönt med lov, synd bara att jag har  engelska prov, svenska redovisning och en ekonomi inlämning till veckan efter lovet så jag måste plugga en hel del.

Det är rätt roligt att se

onsdag

Dagen i skolan har gått riktigt fort, har knappt varit jobbigt. Är äntligen hemma, ska plugga lite till min musik-inlämning och sen gå en runda med lisa fisa. Efter det ska jag käka en avskedsmiddag på benne med kalle och sofie och sen ta en fika med Madde och bara sitta o prata. Sen ikväll så kommer Jojje och då ska vi se grey's anatomy & fråga olle med Karl banan och Sofie.

Åker till småland imorgon och är där tills söndag. Kommer sakna älsk och er andra, vet att det inte är lång tid jag kommer vara ifrån er men ändå.

EN DAG TILL I SKOLAN SEN ÄR DET LOV! Underbart!

du är min andra halva


grattis älsk

Grattis på födelsedagen älskling! Hoppas du har haft en bra dag.

Brottning med Nicole på gympan, gick suveränt brysh , ska dra till Jojje och käka middag och sen prinsesstårta. Mums. Sen är det bara att fortsätta plugga på geografin :(

peace out

måndag

Helt slut efter en jogging tur med Q. Men det var det värt, man känner sig så nyttig efteråt. Ska ju på bröllop i maj så måste ju komma i fin form.
Har pluggat hela dagen med min historia inlämning, den ska vara klar imorgon,är snart klar. Får skylla mig själv för att jag fick plugga som ett as idag, skulle börjat några dagar tidigare. Tack för hjälpen Madde.
Ska äta middag och sen ta en dusch. Vid 20.30 kommer Q,Sofie,Kalle och Gilbert och vi ska se sista delen på kungamordet. Spännande.
Imorgon är det bara att fortsätta plugga, måste göra det hela veckan. Samhällsprov på onsdag och geografiprov på fredag. Jobbigt.

peace out

Om ni förstår, hur kan inte hon göra det?

söndag

Igår hade vi ordnat en överraskingfest för pappa, han fyller snart 40. Han blev jätte glad och alla verkade ha roligt.
Idag har jag spelat växjöspelet med mytArn och R1. Det är ungefär som monopol, riktigt kul tycker jag. Ja, jag blir jobbig när jag tycker nånting är roligt för då ska jag tjata ut det direkt, precis som med uno. (Jag tror skojArn egentligen tycker om uno) Men iallafall, ska snart gå till ica med voven. När jag kommer hem ska jag bara plugga, plugga & plugga. Det suger. Men det är bara att försöka bita ihop.

Bara för att min hund är så söt.
image15Du är patetisk och det du säger gör mig bara ledsen.

tisdag

Dagen har varit upp och ner, mest rolig. Det är nog första dagen jag har haft så kul i skolan som idag, om man bortser från engelska nationella provet. Träffat pappa idag också, var ute och käkade på bröderna olsson, riktigt gott. Efter det blev det fika på cozy. När jag kom hem träffade jag Sofie, Kalle, Q och Mickan en snabbis.
 Nu ska jag göra te och bara lägga mig i soffan och ta det lugnt. Jojje kommer när som helst, måste nog tvinga han att massera mig lite, det är jag värd.

ciao

Jag vill, tro mig. Det är bara latheten som strävar emot. Jag saknar dig, och glöm aldrig att jag älskar dig mest i hela världen.

jojje luktar

jojje prutta, de e därför han luktar sur mutta


lördag

Har precis käkat god middag hemma med mormor och morfar och co. Nu sitter jag hemma hos Sofie och pratar lite medans hon sminkar sig. Vi ska snart bege oss av till Jojje och kolla på melodifestivalen.
Har inte gjort så mycket idag, träffade Sofie och Kalle en stund sen bara vart hemma och inte gjort ett piss.

ciao

Jag älskar dig, du är min hjälte

RSS 2.0