stockholm

Vid två kommer mormor & morfar och hämtar mig så ska vi börja rulla mot stockholm. När jag kommer fram ska jag äta middag med Sofia och ta något glas vin. Ska även åka och kolla in Madde & Antes lägenhet under helgen. Sen får vi se vad som händer resten av tiden. Ciao!

woho

Nu jävlar är halkbanan avklarad! Var nervös som in i helvete men fan vad skönt att det är över. Det var roligt precis som alla sagt. Nu måste jag plugga teori som satan och sedan boka uppkörning. Vill ha körkort nu! Har precis spelat lite fia med knuff med sagis, nellie och martin. Konstigt nog var det jag som tvingade dom och inte saga 10 år, haha. Nu ska jag göra mig lite te och glo på idol.

onsdag

Nu har jag varit hos frissan och fixat till mitt slitna hår. Slingade det också. Så nu är jag fräsch igen ;) Ska ta en kopp kaffe och sen bege mig till jobbet.


remember me

Nu har jag och Nellie precis sett den. Fy vad sorglig.. Kunde inte sluta gråta. Usch usch usch. Men ni måste kolla på den. Godnatt.


tisdag

I lördags efter allt jobbande kom jag hem vid cirka 03. Vaknade vid halv elva i söndags och mådde piss. Bakis och ont i hela kroppen. Hade ont även igår när jag vaknade så tog ledigt från skolan och pluggade hemma istället. Men idag då jävlar tog jag mig till skolan, till en av världens segaste föreläsningar. En man från Turkiet hade föreläsningen på engelska som handlade om design. Trodde det skulle vara lite intressant men icke, där satt han och läste rätt av från pappret och hade exakt samma tonart i två timmar. Kan ha varit dom två segaste timmarna i mitt liv. Slutade vid tolv så åkte hem och nu sitter jag här och sveper kaffe. Ska snart ta tag i pluggandet. Sen ska jag kolla på Remember me. Måste hinna övningsköra också.


jobb

Hela min fredag bestod av jobb. Först 10-14 och sedan 17-21.30. Härligt med lite extra pengar. Ikväll blir det jobb igen. Jobba i baren på festen som den här lilla byn ska ha. Från 18-01. Tror det kommer bli grymt kul. Ska snart åka och spana in lokalen och sen blir det hem och göra sig i ordning. Ha en bra helg.

hola

Jag och Helena har kollat på en resa till Barcelona. Hur jävla nice skulle inte det vara? 27-30 december. Perfekt. Ska titta lite närmare på det så kanske vi kan boka på onsdag. Hoppas bara på att det är mysigt där under vintertid också. Om en stund ska jag lägga mig framför tvn och kolla på biggest looser och svulla glass. Bra kombination. Men jag är sjuk och då får man äta glass i stora lass. Gay.


sjukling

Igår åkte vi hem till Niklas och firade honom. Han blev på pickalurven rätt tidigt om vi säger så. Men han kom igen sen efter ett tag och då blev det utgång. Jäkla trevlig kväll. Ska inte klaga, var ensam tjej. Nästan korvfest. Var nog lite roligare för mig än för dom. Sen blev det fyllekäk. En fet jäkla äcklig pizza. Äckligaste jag har ätit. Tog taxi hem till mormor och morfar och idag hämtade mamma och henric oss och så åkte vi vidare ut till stugan för att hämta ved. Annars har jag varit en slappis resten av dagen. OCH jag har blivit sjuk. Åkt på en jävla förkylning. Men måste ändå kriga upp till skolan imorgon. Efter det ska jag och mamma nog åka och köpa jeans. Nu blir det läggdags. Först en vacker bild på mig och bigge. Bara för att han saknar mig


no love


fotboll + utgång

Igår åkte vi till Peter och kollade på fotbollen och förfestade lite. Sedan blev det utgång. Jag var rätt seg. Min hosta tar död på mig. Men idag blir det partaj igen för Niklas fyller 23! Grattis igen. Ses i dimman.

RSS 2.0