torsdag

Jag och Sofie var duktiga och pluggade efter skolan. Eller nästan, innan det blev det en tjockisfika hos Zirath. Nu ska vi snart åka in mot annexet och kolla på Kent.

oui monsieur

I fredags blev det rätt hårt festande haha, inte som planerat, så hela lördagen låg jag hemma som en fläskpadda men i söndags var jag däremot duktig och pluggade matte och sen pluggade även jag och nicole lite projekt. Igår var bussarna till skolan inställda och försenade så jag kunde tyvärr inte komma till skolan. Så fick sitta hemma och plugga istället. Idag har jag däremot varit i skolan och gjort ett prov som inte gick nå bra alls och sen åkte vi till uf-mässan. Nu har jag och Sofie varit och köttat på gymmet så grymma som vi är. Får se om jag överhuvudtaget kommer kunna gå imorgon haha. Ska lägga mig framför tvn en stund och sen blir det natti natti.

onsdag

Teatern igår var helt okej. Något sämre var att jag fick migrän och spydde som en gris när jag kom hem så idag har jag inte varit på topp. Har spenderat hela kvällen framför OS. Stackars Anja. Ska snart lägga mig och imorgon väntar ett besök på synagogan och efter det bli det bio. Natti.

måndag

Avatar var riktigt bra igår. Lite för lång bara. Efter bion blev det faktiskt inte så mycket pluggande. Oväntat. Däremot var jag och Nicole lite duktiga idag och gick hem till henne efter skolan och diskuterade om filosofin. Så flummigt men det får gå som det går. Ska försöka plugga lite senare också men först kallar tvn. Imorgon går jag i skolan från 8.10-16.15 och klockan 19.00 ska klassen gå på hamlet så jag kommer aldrig komma hem. Dock är min älskling Gustav Skarsgård med och det gör saken tio gånger bättre ;)

alla hjärtans dag

Firas med bio och sen en massa pluggande.


THAAAAAAAILAAAND

THAILAND ÄR BOKAT! :D Efter studenten åker jag och Hillo iväg i tre veckor aaaaaaaaaaah ska bli grymt kul!

RSS 2.0