onsdag

Då var julen slut. De har varit ganska kul här nere i Växjö, men saknar alla däruppe otroligt mycket :(
Ska snart åka till fasters årliga julfest, brukar bli väldigt skoj.

Imorgon åker jag hem igen, ska bli skönt.

Är trött så orkar ej skriva mer
ciao

pöh

Helgen har vart rätt rolig, förutom att det blev lite tråkigheter som hände igår (som var rätt roliga ändå). Flippade helt enkelt som Q halva kvällen. Sjöng med SkojArn så mycket att jag vaknade med halsont. Men det har gått över nu så jag mår helt okej. Vid halv ett tiden åkte jag ner till Växjö med pappa. Sitter nu hemma hos mormor och morfar och gör mest ingenting. Ska snart hjälpa mormor med att slå in lite paket.

Imorgon är det julafton. Knappt någon julkänsla alls. Åker till pappa och co imorgon och firar jul där. Ska bli skojigt. Och den 25:e åker jag tillbaka hit och firar jul med mamma och co.

Kommer sakna alla kompisar och Jonathan.

God Jul!


bäst

Bara för att vi e bäst
image14

torsdag

Yes, min favoritmat till middag idag. Potatisskivor marinerade i vitlök och något kött till. Senare ska jag nog till Rickie och kolla film eller något annat. Kanske till och med blir uno (; Då blir Sofie glad.

1 timme i skolan imorgon sen är det lov! Underbart. Efter den korta stunden i skolan ska jag träffa pappa i stan och handla julklappar. Har ju bara handlat en.. ja, jag är lite seg. Efter det ska jag träffa mina stolpskott till kompisar och vi får se vad vi hittar på.
Det är snart julafton och i julklapp har jag bara önskat mig en digitalkamera, platttång och pengar.
På söndag beger det sig av till Växjö och efter det blir det vemdalen! :D
Kommer sakna alla friends och mitt stolpskott.

Nu ska jag prata lite med maddmutt i tele så ciao.


blä

du svek

torsdag

Vaknade vid tjugo över sju och sprang direkt till bussen och när jag väl kom till tumba centrum får jag reda på att jag inte hade någon franska, så då började jag istället halv 1. Drog hem till Madde en stund och gjorde klart min historia inlämning, drack en massa kaffe och kelade med didde&joel. Slutade runt halv 1 och då åkte jag in till stan med Johanna och Madde. Köpte en röd stickad tröja. Nu ska jag snart duscha och sedan träffa Rickie. Får se vad vi ska hitta på. Imorgon ska vi till DN huset, så har inga lektioner. Sen är det helg! :D

Snart jullov :D Fan vad skönt.

ha de bra
ciao


Monday

Åter igen måndag. Har haft det skönt i helgen, vart hos Rickie och haft det skoj. Igår spelade vi uno och kollade på film, Good Luck Chuck. Den var ganska rolig faktiskt.

Idag har jag bara vart i skolan, det var inte så jobbigt och jag har inte vart så trött som jag brukar. Just nu sitter jag på mammas jobb och väntar på skjuts hem. Ska försöka tvinga henne att få käka mc donalds, det skulle inte sitta fel. Efter middagen ska jag iallafall plugga med Nicole sen kanske se film med Rickie&Tobbe om jag orkar. Skulle va skönt att lägga sig tidigt för en gång skull.

På lördag är det Marilyn Manson med pappa! :D

Ha de bra
ciao


äntligen fredag!

Så jäkla skönt med fredag! Började med att jag och Madde försov oss. Inte bra. Hade en lektion sen hade jag matte prov. Det kändes som att det gick ganska bra iallafall, men ska väl inte hoppas för mycket. Ska snart äta något och dricka kaffe & sen duscha. Sen kommer skojarn och några till hit och vi ska spela uno, börjar bli beroende. Ikväll vet jag inte vad som händer förutom att jag ska äta middag med mamma och Kicki.

Ha de bra
ciao


Bara för att Rickie var så söt
image13L


tisdag

Tisdag och trött som vanligt. Tråkig skoldag. Efter skolan blev det donken med Nicole,Rickie & Tobbe, riktigt gott faktiskt.. vi spelade uno där också (: Nu är jag hemma och ska snart duscha, sedan blir det film hos rickie, Sunes jul och mysteriet på greveholm! Sen är det desperate, perfekt.



RSS 2.0