tjo

Igår umgicks jag med sofie, matte och simon och drack lite vin och pratade lite skit. Väldigt trevligt faktiskt. Efter en jäkla lång väg hem så kom jag äntligen fram någon gång efter tre. Idag vaknade jag upp bakis så självklart blev det benne till middag och där fick jag väldigt trevligt sällskap av hillo, sofie, sofia och zirre. Vid åtta kom madde hit och vi glodde på någon film med hillo och simon och sen kollade vi på jalla jalla. Nu har hon precis dragit och jag ska snart nanna kudden så jag har krafter till att plugga matte c hela dagen imorgon. Fy fan.

Min punani dreamer älskar att pussas med tårvåffelmys

Vår skiva blev riktigt lyckad! Hade superkul. Nästan iallafall. Idag fick jag tillbaka mitt prov i internationell ekonomi där jag fick vg, så nu är jag nöjd. Efter skolan åkte jag och sofie hem till zirath och svullade i oss våfflor. Så sjukt gott. Förhoppningsvis blir det våfflor imorgon också på självaste våffeldagen. Men innan det så blir det studiepass i matte c och fixa pass. Nu är det inte långt kvar till Egypten! :D Måste fixa bikini och massa annat skit också. Nu blir det sängen, natti.

måndag

Började dagen bra med att försova mig. Tur att man fick åka med madde och ante så man kom i tid. Inte för att matte C lektionen gav mig så mycket men ändå. Efter skolan åkte jag hem till nicole en stund där vi skulle plugga lite svenska, gick inte såå bra. Har inte kommit någonstans och det är skitsvårt. Spikat ig. Men men, på onsdag är det iallafall studentskiva! :D Mycket trevligt folk kommer och kanske någon som inte är så mysig. Men mor min, jag vet att du är min största bloggläsare så sätt in 500:- till mig och ta från grisa. Godnatt gott folk

hajdihooo

Igår blev det en hemmakväll framför melodifestivalen och sen glodde vi på bröllopsfotografen och åt ost, kex och drack lite vin. Tur att det var lugnt igår eftersom man körde på en del i fredags haha ;) Nu har jag varit och tagit en kaffe med ante och madde och nu ska jag ut i solen på promenad med sofia och hundarna.


onsdag

Nu har jag jobbat klart mina tre dagar. Härligt med lite extra pengar! Här nere i lilleland har jag inte gjort så mycket annat än jobbat, eller jo, jag, mamma och henciponken var och såg shutter island. Riktigt bra! Imorgon åker jag tillbaka till stockholm igen runt tio på morgonen så ingen sovmorgon då heller. Ikväll blir det äntligen Grey's! :D


RSS 2.0