Sofie.

Sofie är arg. Arg för att jag aldrig uppdaterar min blogg. Så nu Sofie. Nu hoppas jag att du kan skratta dig lycklig. Hon har precis lämnat mig men kommer faktiskt tillbaka snart igen. Ikväll ska vi ta några glas vin ett par stycken från klassen (OCH SOFIE SÅKLART!!). Imorgon åker jag till vemdalen (Sofie åker inte med..) och kommer hem på söndag igen. När jag kommer hem ska jag träffa Sofie. Sofie. Sofie. Sofie.

måndag

Då har man kämpat sig förbi första skoldagen efter ett tre veckors långt lov. Måste säga att jag kämpade otroligt mycket på idrotten, körde pingis i nästan hela 45 minuter. Jag vet, grymt. Nej, skämt åsido. Däremot har min idrottslärare lyckas fumla med sin dator så alla hans upgifter om oss har försvunnit och det betyder att jag slipper simma som jag har lyckats smita mig undan ifrån i tre år. Efter skolan blev med det en kaffe med Nicole, tanken var att vi skulle plugga matte men det kändes lite för ansträngande. Har däremot varit effektiv med att spela golf med hillo på wii och därefter kom zirath hit så buzzade vi allihopa. Snart kommer Sofieprutten över en stund och sen lär jag ju somna som en stock ikväll. Förresten, nu när jag varit med mina söta kusiner över jul så vill man ju nästan ha en egen bebbe. Ring om du känner dig redo att ställa upp för laget.


ulla red i ullared

Dagen har spenderats i ullared. Jag och mamma handlade för ungefär två tusen medan den andra galna familjen handlade för ungefär 10 000:-. Helt sick. Jag fick allafall med mig min älskade New York tavla hem. Sista kvällen hos mor ikväll för imorgon beger det sig av till tumba igen. Skönt med lite extra ledigt istället för att vara i skolan, gryyyyymt. Snart ska jag och Hillo börja pimpla vin så tjing!

död

Igår mötte jag och Hillo upp Simon, Mathias och Alex och tog några glas vin och sen gled jag och Hillo vidare till Putte. En massa trevligt folk fanns där. Blev lite för mycket av det goda och vi kom hem vid fem imorse. Idag har jag legat som en slapp säl på soffan och glott på film men nu ska vi snart åka på middag så det är dags att rycka upp sig.

<3


RSS 2.0